Gönderen Konu: Sizce saç ekimi için uygun muyum? Uygun fiyatlı ama kaliteli merkez arıyorum  (Okunma sayısı 1371 defa)

U?ur Yorulmaz

• Yeni üye
  • *
Estem Hair Clinic diye bir yerle konuştum. Sapphire Fue yöntemi ile 4800 greft civarı ekim yapılabileceğini  söylediler ve 4500 TL ile kapıyı açtılar. Kart kabul etmediklerini, sadece nakit olduğu için uygun fiyatlı olduklarını söylediler fakat yine de pazarlık deneyeceğim bir kez. Sizce kabul etmeli miyim, ekim yaptırabilir miyim veya uygun fiyata sizin bildiğiniz daha iyi yerler var mı? İstanbul Levent ve GOP'ta bir özel hastanede işlem yapıyorlarmış. Haftaya yüz yüze görüşmeye gideceğim. Bilgi birikiminizden yararlanmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yaşım 28.

U?ur Yorulmaz

• Yeni üye
  • *
Yanlarından alacak kadar saçın yok, sadece arkadan alacağız dediler yani donör bölgem sadece arka kısım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
bence daha ıyı bır merkez araştırın

ve 2 aşamalı ekim düşünün

ilk ekim çizdigim alana kadar 3800 greft kadar

2 ekim de saç sakal tepe için

tabı donör saçlarınıç çok kalın görünmüyor ve saçlarınız dökülecek gibi ilk ekim sonucuna göre ikinci ekimi düşünürsün 1 sene arayla
Global Moderator

U?ur Yorulmaz

• Yeni üye
  • *
bence daha ıyı bır merkez araştırın

ve 2 aşamalı ekim düşünün

ilk ekim çizdigim alana kadar 3800 greft kadar

2 ekim de saç sakal tepe için

tabı donör saçlarınıç çok kalın görünmüyor ve saçlarınız dökülecek gibi ilk ekim sonucuna göre ikinci ekimi düşünürsün 1 sene arayla

2 ekim yaptırma işine çok sıcak bakmıyorum. Bu saçlardan verimli, tatmin edici bir sonuç çıkma ihtimali düşük müdür? Yanlarım hep gerideydi zaten ama 2-3 sene önceye kadar çok sık saçlarım vardı. En azından o görüntüye dönebileceğime inanmıştım. Olmayacak gibiyse bu eziyeti çekmek istemiyorum.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam senin neye sıcak baktığının bir önemi yok doğru bir ekim planlaması yaptırman için Hintell başkan sana oturmuş plan yapmış ama Anlamadığız için yolunmuş tavuğa dönüyorsunuz.

İyi güzel olmasını istiyorsan planlama bu saç ekimi hakkında fikriniz yok istekleriniz var rüya değil bu iş. Ayrıca ucuz ama kaliteli bir yer artık yok en ucuz kaliteli yer Şahin çelik Ve bilgehan aydın kaldı diğer fiyat aralıklarına göre

Ha bir de Hasan akıl var 6 bin bak ona git

U?ur Yorulmaz

• Yeni üye
  • *
Hocam senin neye sıcak baktığının bir önemi yok doğru bir ekim planlaması yaptırman için Hintell başkan sana oturmuş plan yapmış ama Anlamadığız için yolunmuş tavuğa dönüyorsunuz.

İyi güzel olmasını istiyorsan planlama bu saç ekimi hakkında fikriniz yok istekleriniz var rüya değil bu iş. Ayrıca ucuz ama kaliteli bir yer artık yok en ucuz kaliteli yer Şahin çelik Ve bilgehan aydın kaldı diğer fiyat aralıklarına göre

Ha bir de Hasan akıl var 6 bin bak ona git

Yorumlarda popüler ve fiyatı yüksek diye tercih ettim ama ucuz yerlerde yaptıran arkadaşlarım sonuçlarından benden daha memnun diyenleri gördüm. Saç yapım genel olarak ince telli ama bu konuştuğum merkez bundan hiç bahsetmedi. Herhangi bir problem yokmuş gibi davranınca bana da müşteri kaçırmama politikası gibi gelmeye başladı. Hasan Akıl'ı da bir kenara not ediyiyim o zaman. Aslında aceleye getirip hazır iş yokken kimse görmeden bitiriyim diyordum ama sanırım daha sakin, daha kontrollü gidip geç olsun güç olmasın demeliyim. Teşekkürler yorum için.

U?ur Yorulmaz

• Yeni üye
  • *
Donör bölgesi tam görünmediği için net halini atarak güncelliyorum.

U?ur Yorulmaz

• Yeni üye
  • *
Donör bölgesi tam görünmediği için net halini atarak güncelliyorum.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hasan akıl da var evet planlamaları güzel ön çizgileri de fiyat da bütçeye uygun haklısınız.
Donör sağlam ama ince telli sanıyorum.

Hommer Hom

• Yeni üye
  • *
uygun fiyat ve kalite  demek paradox

Facebook Twitter Instagram