Gönderen Konu: Akl klinik Hasan Akil Saç ekimi  (Okunma sayısı 32844 defa)

Fatih Kandemir

• Full Member
Ynt: Estemylife Hasan Akil Saç ekimi
« Yanıtla #76 : 28 Ocak 2021, 19:25:09 »
Evet bahsedilen ilaç bu kabukları dökmüşsün görüntü çok güzel ama son paylaşımda şok başlamış hayırlısı
1/4 akşamları bi parça içmeye bu saatten sonra devam edicem doğru kullanım bu değilmi kardeşim ?

Birde 13.günümdeyim şok dökülme hakkında pek bilgim yok   masaj yaptığımda  falan tel tel geliyor kırılmış gibi yani berberde traş olup elimizi sürdüğümüz de gelen küçük kıllar gibi bunu şok dökülme oluyor ?

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 28 Ocak 2021, 19:45:00 »
1/4 şeklimde kullanıcaksın evet kardeşim

Simdilik masaj yapma şok dökülme bitince yap

Fatih Kandemir

• Full Member
« Yanıtla #78 : 28 Ocak 2021, 19:49:56 »
1/4 şeklimde kullanıcaksın evet kardeşim

Simdilik masaj yapma şok dökülme bitince yap
4 Aylık bakım seti kullanmaya 10.gün itibari ile başladım önerilen sabahları 5-6 fıs sıkıp parmak uclarıyla dairesel hareketlerle yedirip bırakın ve şampuanı ile akşam yıkamalısınız dendi  yardımcı olurmusun bu konu hakkında ?

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #79 : 28 Ocak 2021, 21:38:03 »
ürün güzel görünüyor hepsi var .O fıs fıs şeklinde olan minoxilmi içeriği?

Bora A

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #80 : 28 Ocak 2021, 21:42:44 »
4 Aylık bakım seti kullanmaya 10.gün itibari ile başladım önerilen sabahları 5-6 fıs sıkıp parmak uclarıyla dairesel hareketlerle yedirip bırakın ve şampuanı ile akşam yıkamalısınız dendi  yardımcı olurmusun bu konu hakkında ?

Aynı şekilde bende kabuk dökümü sonrasında sabah akşam bu şampuanla yıkama yapıyorum, yıkama sonrasında bir gün hem sabah hem akşam, ertesi gün ise sadece sabah olacak şekilde 2 günde toplam 3 kez olacak şekilde spreyi kullanıyorum. Kullanırken hafif masajla nemli saça yediriyorum, benimde kabuk dökümünden beri günde ortalama 10-15 tane benzer şekilde saçlar dökülüyor. Umarım şok dökülme sürecini kazasız atlatırız :) yarın da ben güncel halimi paylaşacağım. Karşılaştırma imkanımız olur aynı zamanda :)
  • Ekim Tarihi: 13.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi Akl Hasan Akıl
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Proscar

Fatih Kandemir

• Full Member
« Yanıtla #81 : 28 Ocak 2021, 22:59:32 »
Aynı şekilde bende kabuk dökümü sonrasında sabah akşam bu şampuanla yıkama yapıyorum, yıkama sonrasında bir gün hem sabah hem akşam, ertesi gün ise sadece sabah olacak şekilde 2 günde toplam 3 kez olacak şekilde spreyi kullanıyorum. Kullanırken hafif masajla nemli saça yediriyorum, benimde kabuk dökümünden beri günde ortalama 10-15 tane benzer şekilde saçlar dökülüyor. Umarım şok dökülme sürecini kazasız atlatırız :) yarın da ben güncel halimi paylaşacağım. Karşılaştırma imkanımız olur aynı zamanda :)
Bana söylenen sabahları temiz saça 5-6 fıs masajla uygulayıp bırakın akşam şampuanı ile yıkayıp bırakın ertesi sabah saç temiz olduğu için tekrar yıkamadan sprey sıkıp hafif masaj yapıp bırakıyorum yani günde iki kez yıkama nesne yapıyorsunuz açıklarmısınız bence saçı sürekli yıkamak  iyi değil diye düşünüyorum ayriyeten sizin gibi bugün itibari ile proscara başladım kalp atışlarını hissetme olayı vitamin   tedavi amaçlı 1 ay kullanımı süren corasprin ve prednol var ondan mıdır bilmiyorum. Sürecin hakkında bilgi verirmisin abi ?

Fatih Kandemir

• Full Member
« Yanıtla #82 : 28 Ocak 2021, 23:02:44 »
ürün güzel görünüyor hepsi var .O fıs fıs şeklinde olan minoxilmi içeriği?
Resim ile içeriğini göstereyim evet minoxil
Setin içinde herşey dahil var

Booster  setin fiyatını araştırdığımda 2.500 TL civarı fiyatlar gördüm

Bora A

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #83 : 28 Ocak 2021, 23:08:48 »
Bana söylenen sabahları temiz saça 5-6 fıs masajla uygulayıp bırakın akşam şampuanı ile yıkayıp bırakın ertesi sabah saç temiz olduğu için tekrar yıkamadan sprey sıkıp hafif masaj yapıp bırakıyorum yani günde iki kez yıkama nesne yapıyorsunuz açıklarmısınız bence saçı sürekli yıkamak  iyi değil diye düşünüyorum ayriyeten sizin gibi bugün itibari ile proscara başladım kalp atışlarını hissetme olayı vitamin   tedavi amaçlı 1 ay kullanımı süren corasprin ve prednol var ondan mıdır bilmiyorum. Sürecin hakkında bilgi verirmisin abi ?

Açıkçası bana döküm sonrası söylenen yukarıda yazdığım gibiydi ama yarın tekrar soracağım neden çift yıkama önerildiğini, belki cilt ve saç tipine göre değişiklik gösteren bir uygulamadır?

Ben proscar dahil tüm takviyeleri kullandığım süre boyunca herhangi bir çarpıntı veya fatklı bir sorun yaşamadım, ama dediğim gibi bünyeden bünyeye farklılık gösterebilecek bir durum sözkonusu olabilir bence kliniğe danışabilirsin bu durumu.
 Ayrıca prednolu kullanmayı 8. Gün bırakmıştım ben reçeteye istinaden sadece ilaç olarak coraspine devam ediyorum 1 ay dolana kadar.

• Ekim Tarihi: 13.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi Akl Hasan Akıl
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Proscar

Fatih Kandemir

• Full Member
« Yanıtla #84 : 28 Ocak 2021, 23:13:47 »
Proscarı sordum abi tavsiye edilmesiyle kullanmanıza gerek yok dediler ama çoğu insan ekim sonrası kullandığı için ben kullanmayıp pişman olmak istemiyorum sadece bi kutu aldım. 4 ay falan gidiyor 1/4 kullanıldığında bi kutu kullanıp bırakıcam yıkama konusunda dediğim gibi bana sadede akşamları yıkayın denildi belki sabah temiz saça dedikleri için yola demiş olabilirler size ama gece yıkayıp yattıktan sonra saç sabah kirli olacağını düşünmüyorum   setin hemen bitmesini istemem çünkü. 12 aya kullanmamızı tavsiye ediyorlar setin fiyatı pahalı bence

Fatih Kandemir

• Full Member
« Yanıtla #85 : 30 Ocak 2021, 12:47:43 »
15.gün tepeden net anlaşılması için flaşla çektim

Sıklık ve ön çizgi ne durumda tecrübesi olan birisi yorumlayabilirmi ?

(13.gün proscara başladım )
Ekim merkezinin verdiği seti 10.gündne itibaren kullanıyorum. Konu içerisinde mevcut onun dışında
Corasprin. Ve prednol u tabletler bitene kadar kullanmaya devam ediyorum.
Hafif masaj yapıyorum uygulamalarda buda kırık saç tellerini görmeme sebeb oluyor şok dökülme mi bilemiyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 30 Ocak 2021, 15:05:53 »
Ön çizgi çok güzel duruyor maşallah
Global Moderator

Fatih Kandemir

• Full Member