Bana söylenen sabahları temiz saça 5-6 fıs masajla uygulayıp bırakın akşam şampuanı ile yıkayıp bırakın ertesi sabah saç temiz olduğu için tekrar yıkamadan sprey sıkıp hafif masaj yapıp bırakıyorum yani günde iki kez yıkama nesne yapıyorsunuz açıklarmısınız bence saçı sürekli yıkamak iyi değil diye düşünüyorum ayriyeten sizin gibi bugün itibari ile proscara başladım kalp atışlarını hissetme olayı vitamin tedavi amaçlı 1 ay kullanımı süren corasprin ve prednol var ondan mıdır bilmiyorum. Sürecin hakkında bilgi verirmisin abi ?
Açıkçası bana döküm sonrası söylenen yukarıda yazdığım gibiydi ama yarın tekrar soracağım neden çift yıkama önerildiğini, belki cilt ve saç tipine göre değişiklik gösteren bir uygulamadır?
Ben proscar dahil tüm takviyeleri kullandığım süre boyunca herhangi bir çarpıntı veya fatklı bir sorun yaşamadım, ama dediğim gibi bünyeden bünyeye farklılık gösterebilecek bir durum sözkonusu olabilir bence kliniğe danışabilirsin bu durumu.
Ayrıca prednolu kullanmayı 8. Gün bırakmıştım ben reçeteye istinaden sadece ilaç olarak coraspine devam ediyorum 1 ay dolana kadar.