Gönderen Konu: Akl klinik Hasan Akil Saç ekimi  (Okunma sayısı 32972 defa)

Fatih Kandemir

• Full Member
Ynt: Estemylife Hasan Akil Saç ekimi
« Yanıtla #16 : 17 Ocak 2021, 17:58:05 »
Hayırlı olmasını dilerim kendi saçlarınız için planınız nedir? Çok cansız merkezin önerileri oldu
Tepe bölgesi dediğiniz gibiydi evet prp igf desteği vitamin bakım seti ile bunu daha canlı vr gür konumuna getirebiliriz dökülmeler mutlaka kendi saçınızda olucak sadece bunu biraz daha uzatsbiliriz destekleyerek tamamen durması söz konusu değil dediler o yüzden tepe bölgesini önden arkaya  sıkı dekilde getirdiler yani hiç saç yokmuş gibi  dönor bölgem 2 bi seans için fazlasıyla yeterli olur dediler

Fatih Kandemir

• Full Member
« Yanıtla #17 : 18 Ocak 2021, 11:45:02 »
3.gün yıkama sonrası kabuklanma devam ediyor  iyileşme hızlı gibi geliyor bana olabildiğince dikkat ediyorum.  actolind  kullanıyorum gün içinde  yara bakım spreyi ve nemlendirme için ve kaşınma önlüyor gayet güzel ürün ekim yaptırdığım yerin önerisiyle aldım.

Fatih Kandemir

• Full Member
« Yanıtla #18 : 18 Ocak 2021, 11:48:54 »
 beyaz kalıntıları soracak olursanız kağıt havludan kalıntı 3.gün yıkaması
Bu arada 5 gündür sigara içmiyorum bu baahaneyle umaro. Sigarayıda bırakmış olurum 😀

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 18 Ocak 2021, 12:12:29 »
Sargı bezi ipi gibi duruyor:) bisi olmaz çekip al onları.
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2021, 12:56:56 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Fatih Kandemir

• Full Member
« Yanıtla #20 : 18 Ocak 2021, 13:20:22 »
Sargı bezi ipi gibi duruyor:) bisi olmaz çekip al onları.
Hocam bi zararı yok elimi sürmekte istemiyorum  süreç nasıl sizce   finasterid kullanmamı önermediler çünkü isim vermeyim bakım setinin  paket olarak anlaştım ekim yaptırmayı bakım se solüsyon falan herşeyi temin ettiler extra olarak vitamin almayın çünkü verdiğimiz setteki vitaminle ayni içerikse farklı bişi alıp extra maddiyat artırmanıza gerek yok dediler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 18 Ocak 2021, 13:53:21 »
Hocam bi zararı yok elimi sürmekte istemiyorum  süreç nasıl sizce   finasterid kullanmamı önermediler çünkü isim vermeyim bakım setinin  paket olarak anlaştım ekim yaptırmayı bakım se solüsyon falan herşeyi temin ettiler extra olarak vitamin almayın çünkü verdiğimiz setteki vitaminle ayni içerikse farklı bişi alıp extra maddiyat artırmanıza gerek yok dediler

Bir zararı yok dostum ne olacak ondan:) doğrudur bakım setinde gerekli vitaminler vardır gerek yok finasterid başka bir ürün araştırın danışın çıkışları güçlendirir

Ekimde bir sorun yok gayet sağlıklı yıkamalarınızı düzenli saatinde yapın gün içinde nemlendirin saçlarınızı.
Global Moderator

Fatih Kandemir

• Full Member
« Yanıtla #22 : 18 Ocak 2021, 14:38:14 »
Bir zararı yok dostum ne olacak ondan:) doğrudur bakım setinde gerekli vitaminler vardır gerek yok finasterid başka bir ürün araştırın danışın çıkışları güçlendirir

Ekimde bir sorun yok gayet sağlıklı yıkamalarınızı düzenli saatinde yapın gün içinde nemlendirin saçlarınızı.
Verdiğimiz bakım seti yeterli extra vitamin veya ilaç kullanmayın dediler ve 10.günden sonra başlamam gerektiğini söylediler bakım setine

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 18 Ocak 2021, 14:59:21 »
Verdiğimiz bakım seti yeterli extra vitamin veya ilaç kullanmayın dediler ve 10.günden sonra başlamam gerektiğini söylediler bakım setine

Finaterid vitamin değil genetik dökülme yi yavaşlatır var olan saçları güçlendirir ekilenlerin çıkısına destek olur vitaminlerin dışında.

Yan etileri de bazı kişilerde olabilir kısaca araştırırsan forumda kullanan çok kişi var anlarsın
Global Moderator

Fatih Kandemir

• Full Member
« Yanıtla #24 : 18 Ocak 2021, 15:30:09 »
Finaterid vitamin değil genetik dökülme yi yavaşlatır var olan saçları güçlendirir ekilenlerin çıkısına destek olur vitaminlerin dışında.

Yan etileri de bazı kişilerde olabilir kısaca araştırırsan forumda kullanan çok kişi var anlarsın
Finasterid proscar mı oluyor ilaçmı spreymi bilgi verebilirmisiniz   faydası olacaksa kulöanmak isterim forumda tam net bişey bulamadım

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 18 Ocak 2021, 16:07:08 »
Hayırlı olmasını dilerim ekimin sağlıklı görünüyor sonucunda inşallah güzel olur.

sinan1984

• Full Member
« Yanıtla #26 : 18 Ocak 2021, 23:38:17 »
hocam sargı bezi ipi olduğunu tahmin edemedin mi onların :) ekim temiz güzel inşallah başarılı sonucun olur

Fatih Kandemir

• Full Member
« Yanıtla #27 : 18 Ocak 2021, 23:48:49 »
hocam sargı bezi ipi olduğunu tahmin edemedin mi onların :) ekim temiz güzel inşallah başarılı sonucun olur

Farketmedim öyle olduğunu ama ekim yaptırdığım yer hergün resim istediği için aynı şeyi söylediler almayın elinizi kesinlikle vurmayn dediler umarım güzel sonuc alırım onun dışında ödemden kurtulsam  biran önce  o yeterdi

vinyj

• Full Member
« Yanıtla #28 : 18 Ocak 2021, 23:50:48 »
kabukları dökerken uçar gider ekımın hayırlı olsun

Fatih Kandemir

• Full Member
« Yanıtla #29 : 19 Ocak 2021, 09:58:59 »
kabukları dökerken uçar gider ekımın hayırlı olsun
Teşekkürler

Facebook Twitter Instagram