Gönderen Konu: Finasterid ve spermde sıvılaşma sizce ciddi bir sorun mu?  (Okunma sayısı 3286 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Finasterid ve spermde sıvılaşma sizce ciddi bir sorun mu?
« Yanıtla #15 : 16 Ocak 2021, 16:09:19 »
peki 19 ,20 yaşındaki adamlar ne yapsın bu durumda seksüel gelişimler devam ediyor bu grupta yani dht ihtiyaç değilmi bu yaş grubundakiler için .
dediğin doğruysa kesinlikle uzak durmalı yaşları gereği.

21 den önce önermiyorum zaten xpecia falan öneriyoruz forum olarak

bhct

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 16 Ocak 2021, 20:00:38 »
  Kendin dedin  ben bu cinsel sorunları yasadım diyeee bunları eger yasamıssan ileriki zamanlarda yasama olanagın yuksekti sen jinekomastiden korkup  bırakmıssın  ama bunu tum kalbimle soyluyorum bu ilacları kullanan herkes spor yapsınnnn   neden cunku ilk basta yaptıgı sey jinekomasti zatennnn  bazılarında ilk 1 yıl hafif yapıyor 3. 4. yılda biraz daha belirginlesitriyor     bak cinsel sorunları bilemem ama bunda garanti verebilirim spor yapmasan cok degil 5 yılda herkeste bunları kulandıktan sonra jinekomasti sorunu yasar bak bunda kesin konusuyorum farkındaysan bu yuzden kesinlikle spor yapıp gogus calısalımmm ben cok spor yapıyorum haftada 3 kez 2hafta oldu basladım .

Bu kadar kesin neye göre konuşuyorsunuz jinekomasti  konusunda yani elinizde veriler mi var kişilerin istatistiklerini mi tutuyorsunuz? Ayrıcana tıp mı okuyorsunuz?

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 16 Ocak 2021, 20:13:07 »
Bu kadar kesin neye göre konuşuyorsunuz jinekomasti  konusunda yani elinizde veriler mi var kişilerin istatistiklerini mi tutuyorsunuz? Ayrıcana tıp mı okuyorsunuz?
     Lan foruma atladıgın gibi banamı yazdın    elimde veri tecrubee  kendimde oldugu icin  evet kisilerin istatistiklerini tutuyorum  evet tıp okumasamda tıptaki cogu konuda bilgim var arastırma yapıyorum       butun yorumlarımı oku  belki feyiz alırsın bir seyler degisir hayatında   zıpladıgın gibi muhalefet olma biraz sende tecrube kazann  ondan sonra  yaz ilk once susmayı bilecen ki bilge olasın  insanları sesssiz bir sekilde dinle kosedennnn  yavvvv  git isine yavv yazdıgıma pisman oldum   ...... agzıma yazzık .
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Uzaylı01

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 18 Nisan 2021, 21:12:34 »
8-9 aydır kullanıyorum fin ve bendede bir ihtimal spermde sıvılaşma olma ihtimali var ama emin olamıyorum çünkü fazla mast yapıyorum. xpeciada bırakınca geçmişti ama fin bırakmayı düşünmüyorum çünkü sıvılaşmayı saymassak başka bir yan etki görmedim herhalde. ama bir hormon testi falan yaptırmayı düşünüyorum

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 18 Nisan 2021, 22:55:57 »
8-9 aydır kullanıyorum fin ve bendede bir ihtimal spermde sıvılaşma olma ihtimali var ama emin olamıyorum çünkü fazla mast yapıyorum. xpeciada bırakınca geçmişti ama fin bırakmayı düşünmüyorum çünkü sıvılaşmayı saymassak başka bir yan etki görmedim herhalde. ama bir hormon testi falan yaptırmayı düşünüyorum

Cok mast yaparsan sivilasmasi normal bir durum. Bi 5 gun yapma mast sonra cek bembeyaz gelecek eminim 😂 bende de oyle.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

djan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 20 Nisan 2021, 02:26:40 »
aga geçiyor bende tırsmıştım ama 2 haftada geçti şimdi valla bembeyaz macun gibi maşallahı var

Facebook Twitter Instagram