Şakaklarımda ve tepe ortamda 6 aydır finin bile değişim yapmadığı(diğer yerlerde sanırım faydası oluyor emin değilim) yerlerde ki saçlar eninde sonunda dökülecek benim galiba yani genetik dökülmeden bunu anlıyorum
Şakaklarım aslında tepe ortasından biraz daha iyi ama tepe ortası için sanırım fin'e geç başladım çok çok inceydiler
Buraların döküleceğini öngörürsek ve maddiyatı düşünerekten 1 ekim yaptırdıktan sonra gelecekte bir daha ekim yaptıramadığımızı farzedersek
Ben bu dökülmeye yüz tutmuş yerleri yoksaydırarak buralara max ne kadar ekilirse o kadar ektirsem olur mu sizce? Dökülecekse gelecekte değil hemen ekim sırasında dökülsün ve böylelikle oralara donörden gelen sağlam saçlar yerleşsin, olur mu böyle? Lakin orada dökülmeye yüz tutmuş incelmiş kökler varken o köklerin üstüne yeni greftler kökler ekilince aynı yerde nasıl olacak büyüyecek bu saçlar? Yada ekimci oralarla hiç uğraşmayıp hemen mikromotorla alıp çıkarsa oradaki dökülmeye yüz tutmuş saç tellerini zaten dökülecek böylede olmaz mı?
Artık spreylerden falan bıktım kullanmayacağım