Gönderen Konu: Testesteron Yüksekliği,Fitness ve Saç dökülmesi  (Okunma sayısı 5452 defa)

Snowly12

• Hero Member
Ynt: Testesteron Yüksekliği,Fitness ve Saç dökülmesi
« Yanıtla #15 : 14 Ocak 2021, 23:41:49 »
Yok hocam kullanmıyorum.

Hocam.senin prolaktin falan ucmus. Testesteronun fazla yuksek degil.

Prolaktin ve estradiol kadinsi hormonlar. Prolaktin sut uretmeye falan yarayan bir hormon. Yani hocam bir an once sut ve soya urunlerini birak ve kullandigin dht blocker varsa onuda birakmalisin xpecia falan yani. Yoksa bu hormonlarla 3-4 aya meme ucundan akinti falan bile gelebilir. Doktor tedavi onermedimi? Benim steroid kullanirken bile prolaktin senin kadar yuksek degildi. Durum sikintili. Penisin bile shrink olabilir.  Ki ben hic hos seyler yasamadim.

Korkutmak icin soylemiyorum ama goguslerinden sut bile gelebilir. Hrt kullananlarin hormonlari testo haric hemen hemen boyle.

Hasannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 16 Ocak 2021, 16:19:28 »

Prolaktin ve estradiol kadinsi hormonlar. Prolaktin sut uretmeye falan yarayan bir hormon. Yani hocam bir an once sut ve soya urunlerini birak ve kullandigin dht blocker varsa onuda birakmalisin xpecia falan yani. Yoksa bu hormonlarla 3-4 aya meme ucundan akinti falan bile gelebilir. Doktor tedavi onermedimi? Benim steroid kullanirken bile prolaktin senin kadar yuksek degildi. Durum sikintili. Penisin bile shrink olabilir.  Ki ben hic hos seyler yasamadim.

Korkutmak icin soylemiyorum ama goguslerinden sut bile gelebilir. Hrt kullananlarin hormonlari testo haric hemen hemen boyle.

Vücut yapım falanda o kadar kötü değil ki, fazla yağlı biride değilim, göğüslerde sarkma vs. gibi durumlar yok şu an 77 kiloda fit bir vücudum var. DHT blocker falan bunları hiç kullanmadım sadece 4 ay önce falan iki kutu AGA_E Tablet bitirmiştim. Genel olarakta Probiotik,Omega 3 kullanırım devamlı ve cinsel anlamda kendimi iyi hissediyorum, bir sorun yok. Dün içim rahatlasın diye özel hastahaneye gittim Dahiliye uzmanına sonuçları gösterdim ve bana spor yaptığın için bu değerler normal kafana takılacak bir şey prolaktin gibi değerlerin ruh haliine göre(stres vs.) değişebileceğini söyledi, sadece protein tozunu bırak kullanma dedi. Ben hatta dedimki bir hormon testi falan yaptırıyım mı? Gerek olmadığını söyledi. Kafam iyice karıştı ben anlamadım bu işi...   
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2021, 16:30:32 Gönderen: Hasannn »

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 16 Ocak 2021, 21:07:30 »
Kreatinsiz, düz vücut geliştirme yapmak saç mı döküyor şimdi?
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2021, 23:47:40 Gönderen: Mutsuz Hasta »

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 16 Ocak 2021, 21:37:21 »
Keratinsiz, düz vücut geliştirme yapmak saç mı döküyor şimdi?
   Vucut gelistirme spor yap ama keratin protein tozu kullanmayın sadece spor yapın...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 16 Ocak 2021, 21:55:09 »
Keratinsiz, düz vücut geliştirme yapmak saç mı döküyor şimdi?
genetik dokulmen varsa reseptörlerin dhtye duyarlıysa vcut calısmak dht salgılıyorsa döker.hareketler arası 20 saniyeden fazla dinlenirsen baska sey salgılıyormuş 20 saniyeden az dinlenirsen dht salgılıyormuş diyorlar.genetik dokulmesi olanlar vucut yapınca saçı dokuyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 16 Ocak 2021, 22:25:44 »
genetik dokulmen varsa reseptörlerin dhtye duyarlıysa vcut calısmak dht salgılıyorsa döker.hareketler arası 20 saniyeden fazla dinlenirsen baska sey salgılıyormuş 20 saniyeden az dinlenirsen dht salgılıyormuş diyorlar.genetik dokulmesi olanlar vucut yapınca saçı dokuyor

diyelim ki döküyor dökmediğinden yüzde yüz eminim de yine de kaslı bir kel olmak mı göbekli ve kel olmak mı?

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 16 Ocak 2021, 22:52:12 »
 bende döktüğünden eminim.gobekli olmayıpta kaslı olmayan bir suru kişi var o yemekle ilgili.hafif spor zarar vermez.göbeksiz ve saçlı olabilirsin.sporu kararında yaparsın ama gidip azıtıyorsan vucudu çok kaslı yapıyorsan saça yansıyor.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

xcaka28

• Full Member
  • 5bilgehan Aydın hwi de saç ektirmeyin
« Yanıtla #22 : 16 Ocak 2021, 22:56:54 »
testoyla alakası yok sac dokulmesinin köklerin duyarlı olmasından kaynaklanıyor benim arkadasım dısardan testo alıyor sacına tarak girmiyor benimde total testom yuksek  sporla alakalı burdakı proteyin tozu sacmalıklarına da inanma :D hormon koyuyolarmıs sıcıp sıvamıslar resmen spora devam degerler normal estrojen biraz yüksek ama sporda estrojende gereklı hafif su tutmanın kime zararı var hem sakatlıklardan da korunmanı saglar jinokomasti belirtisi yoksa sıkıntı yok
5250 greft BİLGEHAN AYDIN https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17223.msg418159#msg418159

KESİNLİKLE UZAK DURUN !

Hasannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 17 Ocak 2021, 14:57:51 »
testoyla alakası yok sac dokulmesinin köklerin duyarlı olmasından kaynaklanıyor benim arkadasım dısardan testo alıyor sacına tarak girmiyor benimde total testom yuksek  sporla alakalı burdakı proteyin tozu sacmalıklarına da inanma :D hormon koyuyolarmıs sıcıp sıvamıslar resmen spora devam degerler normal estrojen biraz yüksek ama sporda estrojende gereklı hafif su tutmanın kime zararı var hem sakatlıklardan da korunmanı saglar jinokomasti belirtisi yoksa sıkıntı yok

Yok hocam jinekomasti falan öyle belirtilerim yok çok şükür, ben şunu anlamadım östrojen arttığı zaman saçlar dökülmemesi gerekmiyor mu veya vücuttaki kıllarda incelmeler olması gerekmez mi ? Bende tam tersi spora başladığımdan beri vücudumda çıkmayan yerlerde tüyler çıkmaya başladı. Birde testesteron artınca östrojen neden artıyor ? Kullandığım protein tozu Hardline Base (özellikle saçlara vurmasın diye kreatinsiz olanı aldım.) Doktor sahte olabileceğini söyledi ama Suplementler sitesinden aldım,sizce ihtimali var mı ?

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 17 Ocak 2021, 17:58:25 »
bende döktüğünden eminim.gobekli olmayıpta kaslı olmayan bir suru kişi var o yemekle ilgili.hafif spor zarar vermez.göbeksiz ve saçlı olabilirsin.sporu kararında yaparsın ama gidip azıtıyorsan vucudu çok kaslı yapıyorsan saça yansıyor.

Cok kas yapamazsin zaten hocam.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

xcaka28

• Full Member
  • 5bilgehan Aydın hwi de saç ektirmeyin
« Yanıtla #25 : 17 Ocak 2021, 19:46:10 »
Cok kas yapamazsin zaten hocam.
estrojenini soya içerdiği iiçin yükseltmiş olabilir proteyin tozu 100de yüz whey olması lazım onlarda pahalı zaten bence proteyin tozuyla ugrasmayın adam akıllı hindi yada tavukla devam edin
5250 greft BİLGEHAN AYDIN https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17223.msg418159#msg418159

KESİNLİKLE UZAK DURUN !

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 17 Ocak 2021, 21:05:23 »
Hormonların mahvolmuş prolaktin oranın çok yüksek.Destinox diye bir ilaç var üç günde bir yarım doz kullanmani öneririm muhtemelen hipofiz beziyle alakalı bir sorunun var,gözlerinde görme sorunu yaşıyor musun
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 17 Ocak 2021, 21:42:52 »

.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2021, 21:50:17 Gönderen: baskan123 »

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 17 Ocak 2021, 22:38:50 »
Degerler tuhaf protein tozu böyle bir şeye sebep olabilir mi ilginc. Birakip tekrar test yaptir bakalim ondan mi

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 17 Ocak 2021, 23:15:37 »
Degerler tuhaf protein tozu böyle bir şeye sebep olabilir mi ilginc. Birakip tekrar test yaptir bakalim ondan mi
hocam ben de ondan süphelendim. tepkime yapmış olabilir.

Facebook Twitter Instagram