Merhaba abilerim, kardeşlerim, bugün kafama çok fena taktığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugün itibariyle kas geliştirme sporunda 3. ayımı bitirmiş bulunmaktayım. Genel olarak vücudumda hatlar belli olmaya başlasada istediğim estetik görüntüyü tam olarak yakalayamadım. Beslenmem dört dörtlük, uyku düzenim fena değil geriye hormonlarla alakalı bir sıkıntım mı var acaba diye düşünmeye başladım. Bugün hastaneye gittim ve sabah aç karnına testesteron testi yaptırdım. (Yaş 26)
Doktorun bana söyledikleri şöyle;
+İğne,ilaç gibi bir şeyler mi yaptın ?
+Yüksek olması iyi bir durum değil, değerler bu şekilde devam ederse sıkıntı yaratır, yumurtalıklar tembelleşir gibi beni endişelendiren ve korkutan şeyler söyledi.
+2 ay sonra tekrar gel bir daha ölçelim dedi ve gönderdi
yani sorularımın hiç birine yanıt alamadım...
Şimdi bu işi bilen abilerim,kardeşlerim bana yardımcı olabilir misiniz ? Sporu mu bırakayım anlamadım, düşüktür diye gittim yüksek çıktı,kafam karıştı....
Bu artan testo saçımı döker mi zaten zor bela durdurdum. Ek takviye olarak sadece protein tozu kullanıyorum onu da spordan sonra 1 ölçek (25 gr protein) makroları tamamlamak için kullanıyorum. Finansterid vb. ilaçlar kullanmıyorum.Saçımın en güncel halini paylaşıyorum,tepe kısmında incelmeler olduğunu biliyorum ışık altında görüntü çok fena sanırım saçlarım elimden kayıp gidiyor. Bir tane ışık altında birde normal ışığın direk vurmadığı yerde paylaşıyorum.