Anket

Evet olucam
13 (38.2%)
Hayır olmayacağım
10 (29.4%)
Bekliyeceğim duruma göre karar verceğim
11 (32.4%)

Toplam Oy Verenler: 34

Gönderen Konu: Corona aşısı  (Okunma sayısı 2464 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Corona aşısı
« Yanıtla #15 : 15 Ocak 2021, 21:49:30 »
hintell bu genetik değiştirme dediğimiz olan mRnada olabilirde inaktiv aşıda olacağını sanmıyorum. bu arada sen bizim yasin hocanın arkadaşıymışsın :) bir selamını getirdik

selam söyle kardeşime :) eyvallah

ThinBald

• Full Member
« Yanıtla #16 : 15 Ocak 2021, 22:22:55 »
Dijitalleşme dönemine girdik bile aşılarıda bu düzene fayda sağlayacak şekilde kullanılacaklarını düşünüyorum.
Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 15 Ocak 2021, 22:27:49 »
  3.dunya savası yapıldı şimdi yeni duzen
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 15 Ocak 2021, 22:28:22 »
selam söyle kardeşime :) eyvallah

Bari sen yapma abi gözünü seveyim :D yılların komplo teorileri, insanlar bayılır böyle şeyleri duymaya izlemeye. Reptilian ırkı saçmalığını yıllardır devam ettiriyorlar, bende izlerim yıllardır bu konu hakkındaki şeyleri. Teletabisler bile daha inandırıcı. :D Yapay hastalıklar konusunda bende katılıyorum, yapılabilmesi mümkün tabi.
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2021, 21:15:51 Gönderen: Hintell »

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 15 Ocak 2021, 22:35:49 »
Bari sen yapma abi gözünü seveyim :D yılların komplo teorileri, insanlar bayılır böyle şeyleri duymaya izlemeye. Reptilian ırkı saçmalığını yıllardır devam ettiriyorlar, bende izlerim yıllardır bu konu hakkındaki şeyleri. Teletabisler bile daha inandırıcı. :D Yapay hastalıklar konusunda bende katılıyorum, yapılabilmesi mümkün tabi.
Suudi Arabistan'ın kuracağı robotlar şehri var şimdi özel adını unuttum.Dun mümkün değil denilen her şey artık hayatımızda.O yüzden direkt komplo teorisi diyerek savmak yerine şüphe ile yaklaşmak daha doğrucu bir tutum olur.
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 15 Ocak 2021, 23:01:41 »
Suudi Arabistan'ın kuracağı robotlar şehri var şimdi özel adını unuttum.Dun mümkün değil denilen her şey artık hayatımızda.O yüzden direkt komplo teorisi diyerek savmak yerine şüphe ile yaklaşmak daha doğrucu bir tutum olur.
|-onayisareti-|

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 16 Ocak 2021, 09:08:03 »
 gecen gun dusunurken aklıma geldi düne kadar hayal olan şeyleri gerceğe donusturuyorlar insanlar şaşırmıyor algıları ayıkmıyor.hayaldi niye oldu nasıl bu kadar kolay oldu diye.acaba gercekleştirmeden once sabiminalmi oynuyorlar
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 16 Ocak 2021, 09:41:55 »
Çinde çıktı ama şimdi orda çıt yok ilginçliklerden biride bu dünyanın dörtte biri nüfusa sahip nerdeyse sıfır corona sayısı. Kafalarda bir sürü soru işareti; bişeyler dönüyor o kesin.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 16 Ocak 2021, 10:10:17 »
Çinde çıktı ama şimdi orda çıt yok ilginçliklerden biride bu dünyanın dörtte biri nüfusa sahip nerdeyse sıfır corona sayısı. Kafalarda bir sürü soru işareti; bişeyler dönüyor o kesin.
Aman hocam hiçbir şey döner mi?Komplocu musunuz?Her şey güllük gulistanlik DSÖ ve dünya devletleri bizlerin selameti için varını,yoğunu ortaya koyuyor.Zaten Çinliler bizi karıştırmak için kızlarını içimize musallat etmedi.İngilizler maymuncuk gibi türlü oyunlarla içimize sızmadı.Almanlar bizi satmadı,Rus ayısı bizi boğmadı.Amerika sözde barış bildirisi altında yıllar içinde bizi avuclarinin içine almadı.Bosver hocam üç maymunu oynayıp celladina aşık olmak varken düşünüp sorgulamanın ne lüzumu var

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 16 Ocak 2021, 11:04:57 »
 salvador hocam alman piskolokların bulduğu kendine eziyet edene aşık olma hastalığını ben bir tek karı kız aleminde gecerli sanardım ama malesef genel kitleyide etkiliyormuş.cellat olcanki aşık olunasın.

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 16 Ocak 2021, 13:56:01 »
salvador hocam alman piskolokların bulduğu kendine eziyet edene aşık olma hastalığını ben bir tek karı kız aleminde gecerli sanardım ama malesef genel kitleyide etkiliyormuş.cellat olcanki aşık olunasın.
  Salvadorr bu forumda gordugm en farklı penccereden dusunen insan vallaa tebrik ediyorum cok guzel acıklamıs.
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

vinyj

• Full Member
« Yanıtla #26 : 16 Ocak 2021, 14:09:50 »
bunu Türk olduğum için değil sadece çok fazla yabancı kaynaklardan dillendirdikleri için söylüyorum Enteresan şekilde Türk genlerinden korkuyorlar bunun nedeni nedir bilmiyorum genlerimiz hangi ırka hangi medeniyete dayanıyor bilmiyorum.

reptilian ırkı hakkında çok söylentiler var annesi babası gibi buna inanan gerçek anlamda bilim adamları var yapılan kazılar sürekli bazı durumlarda örtbas ediliyor

ve bu ırk ilk insanlık tarihinde insanlarla anlaşma yapıp dünya da yaşayan  farklı gezegenden gelen bir ırk
türleri kertenkele cinsinden daha sonra genleri ile oynanarak insanımsı olduğu söyleniyor dinozorlarda bu ırka dayalı sanıyorum
ve ne hikmetse mitolojiye kadar dayanan bir söylentidir bu ırk en çok Türk ırkından korkuyor ve sürekli genlerimizi değiştirmek ile meşguller

vatikan papa  İllüminati ,Rockefeller ailesi bu ırkın soyundan olduğu söyleniyor kısaca kötü niyetli bu ırk tarih boyunca dünyayı ele geçirip yönetme ve insanları kullanma onlardan kurtulma derdinde olduğu söyleniyor. 51 bölge de dahil Trup ın bunlara savaş açtığı da söyleniyor amerika daki karışıklık çok ilginç zaten

son olarak ilginçtir bunu da önce söylen bilim adamları oldu su an papa vatikan daki ileri derecedeki konum sahibi kişiler italya devleti tarafından ifadeleri alınıyor ve gözetim altındalar
bu haberler italya da basına sızdı

Birleşik Gezegenler Federasyonu bu ırkla savaşmış zamanında deniliyor
insanlıkla Birleşik Gezegenler Federasyonun bağlantı kurmasından korkan bu ırk sürekli kaos ile dünyayı yönetim bunu engellemeye çalışıyor deniyor

bu yazdıklarım doğru ya da yanlış bunları konuşan ınsanlardan biri de israil uzay daire başkanı istifa edip anlattı

bu arada korkmalarının sebebi genlerimizin insan ırkı daha ateşi bulmamışken Dünyaya gelen 3 seviye varlıkların genlerini taşıdığımızı iddia edenler var kadim ırk dedikleri

dikkat edilirse Tarih boyunca iyi niyetinden ihanete uğrayan Tek ırk Türk ırkı halada akıllanmış değiliz

araplar gibi hain bir mılletin peşindeyiz
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2021, 14:23:12 Gönderen: vinyj »

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 16 Ocak 2021, 14:11:49 »
  Salvadorr bu forumda gordugm en farklı penccereden dusunen insan vallaa tebrik ediyorum cok guzel acıklamıs.
Teşekkürler Ali hocam kimine göre de meczubum, değerli yorumunuz için teşekkür ederim

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #28 : 16 Ocak 2021, 14:13:19 »
bunu Türk olduğum için değil sadece çok fazla yabancı kaynaklardan dillendirdikleri için söylüyorum Enteresan şekilde Türk genlerinden korkuyorlar bunun nedeni nedir bilmiyorum genlerimiz hangi ırka hangi medeniyete dayanıyor bilmiyorum.

reptilian ırkı hakkında çok söylentiler var annesi babası gibi buna inanan gerçek anlamda bilim adamları var yapılan kazılar sürekli bazı durumlarda örtbas ediliyor

ve bu ırk ilk insanlık tarihinde insanlarla anlaşma yapıp dünya da yaşayan  farklı gezegenden gelen bir ırk
türleri kertenkele cinsinden daha sonra genleri ile oynanarak insanımsı olduğu söyleniyor dinozorlarda bu ırka dayalı sanıyorum
ve ne hikmetse mitolojiye kadar dayanan bir söylentidir bu ırk en çok Türk ırkından korkuyor ve sürekli genlerimizi değiştirmek ile meşguller

İllüminati ,Rockefeller ailesi bu ırkın soyundan olduğu söyleniyor kısaca kötü niyetli bu ırk tarih boyunca dünyayı ele geçirip yönetme ve insanları kullanma onlardan kurtulma derdinde olduğu söyleniyor
  Sence  gen degistirilerek turkun ırkı yok edilebillinirmi  bence  hayır turkler dunyayı yonetiyorrr hangisini yok edebilirler....ki

Ben konuyu cok iyi biliyorum ama bu sadece mit mitolojisinden farklı bir sey  degillll       buyuk aileler turk milletini yok etmekten den cok TURKİYEYİ  durdurmaya calısıyorlar        bu milletlerin herhangi bir guc olmasının onune gecmesi icin     .. yoksa dunyada emin ol cinliler ve rusların   tarihi ve nufusu  turklerden daha onceye dayanırrr nufusudaa sen bunlarını kafaya takmaaa hicbir sey yapamazlar.
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2021, 14:24:24 Gönderen: ali2132 (sukrederek yasıyorum ) »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

vinyj

• Full Member
« Yanıtla #29 : 16 Ocak 2021, 14:16:53 »
  Sence  gen degistirilerek turkun ırkı yok edilebillinirmi  bence  hayır turkler dunyayı yonetiyorrr hangisini yok edebilirler....ki

hocam Türkler dünyayı filan yönetmiyorda eger bunlar gerçekse ve bu durumun farkında değilsen
senın genlerını yok etmeyıı bırak tarihten silerler

konu Türk duyguları ile kendimizi tatmın etmemız değil konu bilmiyoruz

Facebook Twitter Instagram