Hayirli olsun kardes
Umarim istedigin sonucu alirsin
Lakin nedense asuman hanimin ön cizgilerini hic begenmedim sanki herkese aynisi yapmis
Sakaklarda birden düz asagi iniyor buda bana pek estetik gelmedi
Insallah kendisini gelistirir ve bir serkan aygin seviyesine gelir
Zaten kendisi herhalde kisa zamandir sac ekim isinde
Değerli dostum, yorumların için teşekkür ederim.
Ancak oldukça şaşırdığımı belirtmek isterim. Çünkü bu ekim merkezinin alametifarikası alın çizgisi tasarımı. Benim tercih nedenim de bu oldu. Bu forumda 100lerce örnek inceledikten sonra gördüğüm şu ki ön çizgide bu ortalamayla başarı sağlayan çok az yer var. (tabii fiyat/performans ekseninde de düşünmek lazım)
Şakaklarda yoğun açıklık olanlarda (benim gibi) hiç şakak ekimi yapmayınca veya sadece üst çizgi ile kaynaştımak için çok az bir köşe ekimi yapınca genellikle neticede biraz ilginç bir görüntü oluşuyor. Üstlerden dökülmemiş ama yanlardan dökülme olmuş gibi bir orantısızlık oluyor.
Kim ne zamandır sektörde ya da kim bu işte zirvede bilemiyorum. İlgilenmiyorum da. Ben neticemin güzel olacağına inanıyorum. Umarım hepimiz için böyle olur.
Zaten bu işler biraz da piyango. Bazı örnekler muhteşem görünüyor. Kabuk dökme ve ilk birkaç mm uzama falan şahane tutmuş gibi görünüyor ama sonra şok dökülme sonrası tekrar çıkan sonuç beklentinin çok altında kalabiliyor.
O yüzden gerçek neticeler şoktan sonra belli olacak.
Herkese nah böyle ayakkabı fırçası gibi saçlar diliyorum