Selam arkadaşlar,
Bir süredir saç ekimi araştırması bu forumu takip ediyorum. Sosyal medyada yer alan reklam kokan before/after görselleri yerine kesinlikle çok daha yardımcı olan bir platform olmuş. Ben de buradan edindiğim bilgilere ek olarak kendi edindiğim tecrübelerle zincirin bir parçası olmak istedim.
11 Ocak saat 8'de Asuman Hanım ile birlikte ekim planına karar verdik. Asuman hanım kendi tasarımını yaptıktan sonra benim taleplerim doğrultusunda son şekli verdi. Hemen yarım saat sonra operasyon başladı. Lokal anestezi iğneler biraz sızlatıyor, yalan yok
ama dayanılmayacak gibi bir şey değil. Sonrasında da zaten bir şey hissedilmiyor. Elif Hanım ve Enes Bey öğlene kadar enseden saç alma işlemini gerçekleştirdiler. Süreç sırasında rahat hissettirmek için ellerinden geleni yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyorum.
Kök alım bitti 12 gibi. Öğle yemeği menüsü zengindi ama ben az yedim. Operasyon öncesi size de midenizi çok şişirmenizi önermem. Aradan sonra Asuman Hanım gelip kanalları açtı. Sonra yine Enes Bey ve Elif Hanım ekim işlemini gerçekleştirdiler. Son rötuşlar için Asuman hanım geldi. Son kökleri uygun gördüğü şekilde o ekti. Ertesi gün Fethi Bey yıkama yaptı ve Asuman Hanım son kontrolunu yaptı. Günlük olarak görsel istediler kontrol için.
Genel olarak ilgi ve yaklaşım iyiydi, herkese tavsiye ederim. Asuman Hanım, Elif Hanım, Ene Bey, Fethi Bey ve en çok da her aşamada destek olan Hümeyra Hanım'a çok teşekkür ederim.
Süreç bu şekilde arkadaşlar. Çok sıklıkla paylaşım yapmasam da muhakkak ana gelişmeleri ve neticeyi paylaşacağım. Tamamına erdirmeyi bir borç olarak görüyorum.
Ekim Öncesi Fotolar: