Gönderen Konu: Nazi bayrağı gibi kafa : tavsiye?  (Okunma sayısı 1005 defa)

baldandbalding

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Nazi bayrağı gibi kafa : tavsiye?
« : 14 Ocak 2021, 13:12:07 »
Arkadaşlar gördüğünüz gibi kafamın tepesi nazi bayrağındaki artıya dönmüş durumda :) bir süredir kazıyordum ama ektirme fikirleri yine şiddetli bir şekilde kanıma girdi.

Şöyle bir sıkıntı da var. saçlarımı uzattığım zaman ön bölgedeki saçlar sağlıklı şekilde uzayamıyor. dönüyor kıvrılıyor. j saç oluyor.

Ben dümdüz bir saç çizgisi istemiyorum. bu artı şeklinin de kaybolma ihtimali olduğundan dolayı şu ankinin biraz yanlardan kalınlaştırılması ve tepenin doldurulmasını istiyorum.
Eklediğim bu aktörün saçları gibi bir çizgi istiyorum yani. doğal olsun istiyorum.

Değerli düşüncelerinizi bekliyorum dostlar.

Bu şekil bir ekim için hangi teknik kullandırmalıyım?
Bana ne kadara patlar? tabi ki merkezden merkeze değişir ama en pahalısında yaptırmak istemiyorum. ortalama ne olur yani?

1) yaş: 28
2) saç dökülmesi ne zaman başladı : 20 yaşında başladı
3) saç dökülme tipi (agresif ya da yavaş - stabil) : herhalde yavaş oluyor
4) saç dökülmesi nereden başladı? : şakaklardan başladı. son üç yılda tepe açıldı
5) ilaç kullanılıyor mu? etkisi nedir? ----

Romanadam

• Sr. Member
Ynt: Nazi bayrağı gibi kafa : tavsiye?
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2021, 00:52:34 »
serkan aygını araştır sanki tam senin istediğin planlamayı yapar gibi geldi öndeki saçlarda özellikle başarılı.

baldandbalding

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2021, 13:11:38 »
serkan aygını araştır sanki tam senin istediğin planlamayı yapar gibi geldi öndeki saçlarda özellikle başarılı.

çoooook sağ olasın. başka biraz daha uygun ücret veren kimi önerebilirsin? bu kadar popüler olmayan ama işini düzgün yapan.

baldandbalding

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Şubat 2021, 12:11:01 »
Arkadaşlar Bilgehan Beyin ekibinden teklif aldım. Önce ön bölgeye 5000-6000 graft ekim yapılır sonrasında 1 sene sonra tepeye ekim yapılır dendi. Sadece ön bölge için 5000-6000 bana çok geldi.

Başka bir doktordan teklif aldım. O da 3500-4200 graft tahmin ediyorum dedi. Tek seferde tepe ve önü kapatacağını söyledi.

Ne yapmam lazım? Sizce hangisi mantıklı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2021, 12:28:50 »
Tek seferde o sayı ile kafanız kapanmaz ayrıca tek seferde bu kafaya ekim sağlıklı değil

Bilgehhan hocanın planlaması doğru çizdiğim alana kadar ekecek büyük ihtimal

Greft sayıları değişir alana göre operasyon günü net anlaşılır ama forumda hep 2 ekim planlama yapıyor herkes doğru olanda bu tekrar görüşüp bilgehan hoca ile netleştirin kafanızdaki soru işaretlerini derim
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram