Arkadaşlar kısa bir aradan sonra 30. gün ile tekrar bir paylaşım yapmak istedim.
Son paylaşımımdan bugüne özellikle şok dökülme sürecim hızlandı, 2-3. haftalar arasında ortalama günde 20-30 tel dökülürken son haftaya girdiğimizde 40-60 arası dökülmeye başladı. Hala da baktığımda ekilen bölgede L şeklinde yan yatmış saçlarımın olduğunu görüyorum. Şok dökülme sürecimin azalmasına dair bir gelişme yok henüz maalesef.
Bunların dışında donör bölgelerimde son 10 gündür artan sivilce, kızarıklık ve alım yerlerinde ki kırmızı beneklerin azalsa da görünür halde kalması durumları söz konusu. Aşağıda resimlerini göndereceğim üzere ilgili klinikle de yaptığım görüşmede bir süre duştan sonra kullandığım spreyi(minoxil tarzında) bırakmamı önerdiler. Ek olarak ekim bölgelerimden özellikle ön tarafta pembelik kısmı hala devam ediyor
Deneyimli arkadaşlarımız donör bölgem hakkında yorum yaparlarsa çok memnun olurum. Ekim bölgesinde ki süreç sanırım normal ilerliyor ama donör bölge de ki görünümler daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.
Bu dönemde önceki mesajlarımda belirttiğim ilaçlarıma devam ettim. Bugün itibariyle coraspin kullanımım tamamlandı ve sanırım devam etmeme gerek kalmadı. Ek olarak almam gereken vitamin var mıdır sizce?
Teşekkürler.