Arkadaşlar bugün 16.günüm, güncel durumda;
- Ekim bölgesinde kısmi hissizlik ve pembe görüntü azalmaya devam ediyor ama henüz tam konforlu seviyeden çok uzak,
- Donör bölgesinde sızı ve hassasiyet oldukça azalmıştı fakat 2 gündür sanki daha hassas gibi hissediyorum, ayrıca bu bölgede ki kök alınan noktalarda ki kırmızılıklar hala görsel olarak oldukça belli oluyor,
- İlk günden beri 1/4 proscar, coraspin e devam ediyorum. Ayrıca klinikden verilen booster set içerisindeki multivitamin i sabah-akşam, şampuanı sabah-akşam, spreyi ise bir gün sabah-akşam, ertesi gün sadece sabah olacak şekilde dönüşümlü kullanmaya devam ediyorum.
14. ve 15. günlerde ekim yapılan bölgenin ön kısımlarında hafif zar şeklinde kabuklanmalar oluştu, konuyla ilgili klinik ile görüştüğümde bir sorun olmadığını, sivilcelenme eğiliminde olursa eğer sivilceleri patlatmamın yeterli olacağı söylendi.
14. günden itibaren günlük ortalama 10-15 tel dökülme yaşıyorum fakat tamamı I şeklinde ve herhangi bir uç kısmı, kök kısmı bulunmayan sanki saç kesimi sonrasında saç aralarında kalan kesik saçlar şeklinde( sanırım bu durum oldukça normal bir şeydi)
Genel olarak baktığımda, kafamda ki pembelik, kısmi hissizlik ve donör bölgemde ki kırmızı noktaların ortadan kalkmasıyla çok daha keyif alacağımı düşünüyorum. Forumda okuduğum kadarıyla da yaklaşık 30 günlük bir süreç içerisinde bu tür sıkıntıların üstesinden gelmem mümkün gibi duruyor. Farklı yorumları olan arkadaşlarım varsa mesajlarını bekliyorum.
Son olarak ön ekim bölgemde ilk günlerde genele yaygın olarak görünen hafif morumsu görüntü yavaş yavaş sadece uçlarda kalacak şekilde daralmaya başladı, bu hafif morluk ekimin yarattığı kısmi doku travmasından kaynaklı diye düşünüyorum, yani olumsuz bir durum(nekroz, doku küsmesi, itihap,vb) olsa idi kendini daha net belli ederdi dimi arkadaşlar?