Evet arkadaşlar bugün 10. Günüm ve kabuk dökümü işlemi yapıldı. İlk günden itibaren proscar tableti dörde bölüp her gün kullanıyorum. Bugünden itibaren kliniğin vermiş olduğu hair booster setini( şampuan, sprey ve multivitamin) kullanmaya başlayacağım. Vitamini gğnde iki kez alacağım, vitaminin içerisinde bir çok etken madde ve 1250 mikrogram biotin mevcut yani günde iki tablet aldığımda toplam 2500 ü yakalamış olacağım. Sizce ek bir destek kullanmama gerek var mı acaba?
Genel sağlık durumu olarak isr bugün ilk defa boyun yastığı olmadan yatabilecek olmanın verdiği inanılmaz bir mutluluk var
donör bölgelerimde hafif sızı kısmen devam ediyor, ekim bölgelerindeki hissizlik ilk gün kadar olmasa da devam etmekte. Sizce tahmini ne kadar süre daha bu hissizlik devam edecektir arkadaşlar?
Bugünden itibaren kendim yıkama yaparken çok fazla nazik davranmama gerek kalmadan masaj yaparak ilerleyebileceğim söylendi, ama hala dokunmaya çekiniyorum açıkçası psikolojik olarak. Sanırım zamanla korkumu yeneceğim
Nihai olarak şuan için bir sorun yaşamıyorum ve kozmetik olarakda sıkıntı gözükmüyor.