Saç Ekimi Sonuçları
nasıl topikal kullanacaksın ki 500 daltonun üstü deriden emilmiyor diye biliyorum
görmüştüm forumlarda topikal dutasterid kullanan bir şekilde yaparım bilmiyorum. Topikal dutasterid kandaki gibi saçtayüzde 90 mı dht engelliyor bir bilginiz var mı
günlük 2,5mg oral dut scalptaki dht yı yüzde 82 baskılıyor. topikal dut daha iyi ama tavsiyem dut mezoterapi
topikal spiro tüm dhtnin resöptörlere bağlanmasını mı engelliyor yoksa engellediği yüzdelik bir kısım mı var
minox finastan sonra 3.spiro idi eskiden yüzde 2 liği 5 liği idi galiba satılırdı.aldactoneden yapıoz ben kullanıom .eskidem herkes losyon olarak surerdi spiroyu
Bazı forumlarda finasteridi kullanıp güzel etki alan ama dutasterid geçince ve 1 yıl kullanınca saçlarının daha kötü olmasını vs gördüm. Dutasterid testosteronu çok daha fazla arttırdığı için oluyor galiba bu. Ben de şakak bölgemdeki minyatürler için dutasterid düşünmeye başladım ama size bir soru sormak istedim. Saç derimde artan testosteronu neyle azaltabilirim? Ru vs alamam türkiyede olan saçtaki testosteronu azaltan bir ürün var mı? Direkt kandaki testosteronu azaltmak istemiyorum sadece saç derisine uygulayabiliceğim bir şey var mı?
Nane çayı içiyorum ben her gün.Nane ve Meyan kökü çayını düzenli tüketirsen yüksek t seviyesi düşer.Naneyi çiğ de yiyebilirsin.
anti androjen kullanarak testo artttırdın nane cayı icerek testo dusurdun bunun ne kadar testo dusurdugunu bilmiyoruz nane hadım cayı gibi islev goruyor fazla icmeni tavsiye etmem dusuk testesteron yuksek testesterondan daha fazla sac dokerr ve nane cayı her gun icilmesi sıkıntılı erkeklerde kadınlara onerilen bir cayy hele hele DHt gibi hormonu bloke eden ler asla icmemeli neden dhtnin gorevini testesteron alıyor vucutta fazla testeteron sorun yaratmıyor erkeklerde dusuk olmaya basladıgındaaa bir cok fonksiyona sebep olarak erkek vucudunun guc kuvvet cinsel islev nice sorunlar yaratırrrr bu yuzden nane cayı her gun erkeklerin tuketilmesi cok zararlı haftada iki kez tuketilebilir acıkca soyluyorumm bir erkek her gun nane cayı icerse 6 ay icinde onun bel altıdanda sperm uretiminde kalitesinde sorun yasar nane cayı =diane 35 habı gibi ( ben buna 'testosterone blocker ' adlı bir lakabla adlandırıyorum gercekten bir kac saat icinde testesteronu cok dusuruyor ve zaman la 6 ay dan fazla bir surede oldurmeye baslıyor sperm hucrelerinide) o yuzden kullanmayın erkeklerde sıkıntı....
Testesteronu fazla düşüreceğinin sanmıyorum %10 falandır diye düşünüyorum.Ayrıca c vitamini de içeriyor.Bir kimyasal ilaç kadar asla güçlü değil.Son olarak cinsellikte hiç sorunum yok ve kadınlardan da hoşlanmıyorum.Beni çok etkilemez cinsellikte 😂
khomur iç fini dısardanda dermoller spiro takıl kalınlaşır saçlar.açık alanda varsa tepede ise minoxu gunde 1 falan kullanabilirsin.