Gönderen Konu: Arenamed 3000 ikinci Ekim  (Okunma sayısı 14796 defa)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Ynt: Arenamed 3000 ikinci Ekim
« Yanıtla #91 : 24 Mart 2021, 21:53:25 »
Süreç normal, donör inşAllah toparlar ama tam olarak diğer tarafla eşit olmadığı için donörü kısa kullanman gerekebilir, tekrardan bol sabırlar.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Mohanad

• Full Member
« Yanıtla #92 : 24 Mart 2021, 22:36:08 »
Süreç normal, donör inşAllah toparlar ama tam olarak diğer tarafla eşit olmadığı için donörü kısa kullanman gerekebilir, tekrardan bol sabırlar.. |-onayisareti-|
teşekkürler kardeşim .. Bunu topralameycek gibi zatan ekimden once bu tarafta boşluk var.. Şimdi bu boşlukta ne yapabilirim.. Burası Ekim olur mu

Mehmet Vural

• Full Member
  • hair off istanbul saç ekimi
« Yanıtla #93 : 25 Mart 2021, 01:01:33 »
teşekkürler kardeşim .. Bunu topralameycek gibi zatan ekimden once bu tarafta boşluk var.. Şimdi bu boşlukta ne yapabilirim.. Burası Ekim olur mu
kardeşim sabırla bekle toparlar. Allah başka hastalık , dert , tasa vermesin. Sağlığının gençliğinin, hayatın tadını çıkar. Herşey yoluna girer sadece zaman.
  • Ekim Tarihi: 5.1.21
  • Ekim Merkezi ismi Hairofistanbul
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Mohanad

• Full Member
« Yanıtla #94 : 25 Mart 2021, 01:14:58 »
kardeşim sabırla bekle toparlar. Allah başka hastalık , dert , tasa vermesin. Sağlığının gençliğinin, hayatın tadını çıkar. Herşey yoluna girer sadece zaman.
inş kardeşim

Neil

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #95 : 25 Mart 2021, 01:38:33 »
Gecmis olsun. Simdi ben yazdiklarindan anladigim kadariyla sen arenamed de sac ektiriyorsun 4800 greft. Olmuyor memnun kalmiyorsun sonra baska bir yere gidiyorsun. O yer seni kAbul etmiyor. Sonra eski ektirdigin basarili olmayan yere tekrar gidiyorsun. Dogru anlamisim degil mi?
Sen yurtdisinda yasiyorsun. Maddi durumun cok kotu olmasa gerek? Neden baska doktorlarla, merkeZlerle gorusmedin? Insallah sonuc istedigin gibi olur ama durum pek parlak gozukmedi bana. Insallah ben yaniliyorumdur.

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #96 : 25 Mart 2021, 01:45:48 »
Arenamed ne diyo bu haline nie böle bişe yapmışlar acıklamaları ne sordunmu.

Mohanad

• Full Member
« Yanıtla #97 : 25 Mart 2021, 02:00:19 »
Arenamed ne diyo bu haline nie böle bişe yapmışlar acıklamaları ne sordunmu.
ne derler onlar  bekle toparlar

Mohanad

• Full Member
« Yanıtla #98 : 25 Mart 2021, 02:07:10 »
Gecmis olsun. Simdi ben yazdiklarindan anladigim kadariyla sen arenamed de sac ektiriyorsun 4800 greft. Olmuyor memnun kalmiyorsun sonra baska bir yere gidiyorsun. O yer seni kAbul etmiyor. Sonra eski ektirdigin basarili olmayan yere tekrar gidiyorsun. Dogru anlamisim degil mi?
Sen yurtdisinda yasiyorsun. Maddi durumun cok kotu olmasa gerek? Neden baska doktorlarla, merkeZlerle gorusmedin? Insallah sonuc istedigin gibi olur ama durum pek parlak gozukmedi bana. Insallah ben yaniliyorumdur.teşekkür ederim.... Doğru anlamişsin...sebep .... serkan aygın.. Ona güvendim anlaştık  geldim sonra  yapmeycem dedi hiç Bi merkez almaz seni  git arenamede düzelsin dedi... İşte bu durumda zamanim yoktu belitim var acele etim gittim arenamede
ama PİŞMAAANİM

Neil

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #99 : 25 Mart 2021, 02:13:07 »
ama PİŞMAAANİM
Anliyorum. Cok gecmis olsun. Beklemekten baska care yok su an. Yapacagin en iyi sey su olur benim nacizane fikrim sacina bakip bakip durma... unut bir sure... ya da unutmaya calis... gunluk islerine bak hayatina devam et. Yani kafaya takmamaya calis. O surec zarfinda biraz zaman gecsin saclar iyice bir toplasin kendini. Bakarsin seni mutlu edecek bir sonuc orataya cikar. Tekrar gecmis olsun. Umutsuzluga kapilma.

Mohanad

• Full Member
« Yanıtla #100 : 25 Mart 2021, 02:24:47 »
Anliyorum. Cok gecmis olsun. Beklemekten baska care yok su an. Yapacagin en iyi sey su olur benim nacizane fikrim sacina bakip bakip durma... unut bir sure... ya da unutmaya calis... gunluk islerine bak hayatina devam et. Yani kafaya takmamaya calis. O surec zarfinda biraz zaman gecsin saclar iyice bir toplasin kendini. Bakarsin seni mutlu edecek bir sonuc orataya cikar. Tekrar gecmis olsun. Umutsuzluga kapilma.
teşekkür ederim kardeşim unutmaya çalişyorum ama çok zor...

Mohanad

• Full Member
« Yanıtla #101 : 03 Nisan 2021, 21:55:52 »
90 gün.... Acaba bu süreçte toppık kullanabilir mıyım
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2021, 22:47:37 Gönderen: Mohanad »

Mohanad

• Full Member
« Yanıtla #102 : 03 Nisan 2021, 21:57:30 »
..

Mehmet Akif Güler

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #103 : 03 Nisan 2021, 22:40:56 »
bence enseye geçici dövme, similasyon diyolar galiba ondan yaptırmayı düşünebilirsin. morelini de bozmak istemiyorum ama pembe gözlükten bakmaya gerek yok, donör baya hırpalanmış duruyor

Mohanad

• Full Member
« Yanıtla #104 : 03 Nisan 2021, 23:10:53 »
bence enseye geçici dövme, similasyon diyolar galiba ondan yaptırmayı düşünebilirsin. morelini de bozmak istemiyorum ama pembe gözlükten bakmaya gerek yok, donör baya hırpalanmış duruyor
bozmyorsun kardeş zaten bozuk.. Herkes toparlar diyorlar ama umudum az açıkçası

Facebook Twitter Instagram