Gönderen Konu: Arenamed 3000 ikinci Ekim  (Okunma sayısı 14769 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 3000 ikinci Ekim
« Yanıtla #136 : 13 Mayıs 2021, 02:10:59 »
hocam ben yakından çıkiş gözlemyorum siz nasıl gözlyorsun.. Donor ise 3 aydır düzeltecek diyorlar ama hala düzeleceğini umud vereci Bi durum yok.. Ben ne isterim yani harika Bi şey istmyorum bu boşluk kapatsın ekilen bölgede tarabiylacek saç çıksın.. O kadar.. Ama bu kasaplar  onu bile becermezler başka merkezde yapsaydın saçımı orman gibi olurdu  Donor problemi yaşamazdım..  Ama işte şans ve Araştırma eksiğim ve kötü  karar..... NE YAZIKI HALA BU KASAPLARI  SAÇ EKİMCİ DİYENLER VAR ilk başta donorun tek Bi zarar olmaz dediler ama sonuç bu resimde daha saç yönü ile ilgil Bi şey demedim çıkan saçlar dık

Kardesim geçmiş olsun ama sen ilk ekimden sonra bir konu açmıştın diye hatırlıyorum hatta yurtdısından ekim için gelmiştin kabul etmeyince merkez şikayetçi olmana rağmen 2.ekim için aynı yere gitmiştin.

Bu senin kendine ne kadar az değer verdigini, donörünün kuymetini ne kadar önemsediğinin bir göstergesi aslında.. sen kendine gereken değeri vermez ise başkaları asla vermez. Dost acı konuşur dostum “ilk işin günahı olmaz” derler ama 2.ye tekrar memnun kalmadığın bir merkezde ekim yaptırmak nedir? Heleki Mısırlı donör ile son şansın iken yanlış bir hamle olmuş.

Ama bence sen 3. Yede gidersin gibime geldi aynı merkeze..

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #137 : 13 Mayıs 2021, 04:14:57 »
 Geçmiş olsun, bu saatten sonra ne söylense boş, gelmişken ekim yaptırıp da gideyim düşüncesinin sonucu sana biraz pahalıya mal olacak gibi.Bu saç ekimi işinde pasta büyük olduğu için birçok kişinin iştahını kabartıyor.Tekrar aynı yere giderek diğer ayağına sıkmışsın resmen.Belli ki ektikleri tutmuyor beceremiyorlar bu işi ama gel gör ki ülkemizde 4-5 bin tl vereyim sırma gibi saçlara kavuşurum umudu taşıyanlar var ve gittiği merkezin süslü cümlelerine aldanan çok kişi var.Bu arada yukarıdaki örneği senin için vermedim.Sen şu anki kura göre 15 bin tl para vermişssin ve bu ücreti alıp da daha iyi ekim yapan merkezler var.Sanırım biraz acele edip Türkiye'deyken bir anlık sağlıklı düşünemeyip yanlış karar vermişsin.

Fikret Öztürk

• Sr. Member
« Yanıtla #138 : 13 Mayıs 2021, 10:01:18 »
Bence düzelir diye umut ediyorum çünkü bu kadar yoğun bir şekilde alınmamış gözüküyor

Mohanad

• Full Member
« Yanıtla #139 : 13 Mayıs 2021, 12:05:20 »
Arkadaşlar.. Olan olmuş.. Şimdi durumu kurturmak için yapabilecek şey var mı...

Fikret Öztürk

• Sr. Member
« Yanıtla #140 : 13 Mayıs 2021, 12:13:05 »
Arkadaşlar.. Olan olmuş.. Şimdi durumu kurturmak için yapabilecek şey var mı...
sakal ektir bence donor bolgeye 10aya kadar duzelmesse

Mohanad

• Full Member
« Yanıtla #141 : 13 Mayıs 2021, 13:00:11 »
sakal ektir bence donor bolgeye 10aya kadar duzelmesse
ekilen bölgenin çıkışı ne düşünüyorsunuz

Mohanad

• Full Member
« Yanıtla #142 : 13 Mayıs 2021, 20:11:59 »
Bu saatten sonra çıkışı ile ilgili umud kaldı mı

Fikret Öztürk

• Sr. Member
« Yanıtla #143 : 13 Mayıs 2021, 20:19:45 »
Bu saatten sonra çıkışı ile ilgili umud kaldı mı
ekilen bölge için birşey diyemem ama sen başka yerde de ektirseydin saç yine çıkmazdı sanırım çünkü hiç bir takviye kullanmasan bile kendini toparlıyor saç üzüldüm senin acını ben iyi anlarım çünkü ben yaşadım bu durumu

Mohanad

• Full Member
« Yanıtla #144 : 13 Mayıs 2021, 20:25:39 »
ekilen bölge için birşey diyemem ama sen başka yerde de ektirseydin saç yine çıkmazdı sanırım çünkü hiç bir takviye kullanmasan bile kendini toparlıyor saç üzüldüm senin acını ben iyi anlarım çünkü ben yaşadım bu durumu
umud yok diyorsun.... Bırakıyım bu iş

Fikret Öztürk

• Sr. Member
« Yanıtla #145 : 13 Mayıs 2021, 20:30:15 »
umud yok diyorsun.... Bırakıyım bu iş
sana tasviyem donor bölgeyi kısa yaparsan bu kadar belli olmaz kimse anlamaz

Mohanad

• Full Member
« Yanıtla #146 : 13 Mayıs 2021, 21:49:35 »
sana tasviyem donor bölgeyi kısa yaparsan bu kadar belli olmaz kimse anlamaz
vallah hocam nediyim saç ekiminde en kötü ihtimali Bi taraf kayıpolur Bi taraftan kazanilir.. Ben iki taraftantan kaylp oldu..

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #147 : 13 Mayıs 2021, 21:55:56 »
Yerinizde olsam saç stilini değiştirirdim , yanlarla üstleri 9-10 numara ile tras ederdim , en azından bu kadar göze batmaz . Bence bir deneyin yanlarla üstleri biraz kısa kestirmeyi eminim şu anki halinden iyi durur

Mohanad

• Full Member
« Yanıtla #148 : 13 Mayıs 2021, 22:45:41 »
Yerinizde olsam saç stilini değiştirirdim , yanlarla üstleri 9-10 numara ile tras ederdim , en azından bu kadar göze batmaz . Bence bir deneyin yanlarla üstleri biraz kısa kestirmeyi eminim şu anki halinden iyi durur
aslında öndeki saç yönlendıremyorum dık çıktı çünkü o de biraz saç stilini etkiliyor

kelsizbasim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #149 : 14 Mayıs 2021, 06:10:46 »
Kardeşim geçenlerde burda bir konu gördüm hintel yine bir arenamed saç ektiren kişinin donör alanı için 8. Ay a kadar bekle toparlar demişti şahsen ben inanmamıştım toparlayacağına ama 8. Ay a kadar gerçekten toparladı haklıymış. Seninde bu görüntüden daha iyi şekilde toparlar merak etme moralini bozmamaya çalış stresten olan saçlarınıda dökeceksin :) Vede yıpratma kendini çok şükür ölümcül çaresiz bir hastalığın yok avrupada yaşayan euro kazanan birisin istediğin gibi olmazsa 2. Ekimin kafanda full açık değil en iyi hekimlere sorununu 3. Bir ekim ile minimum greftle çözdürebilirsin. Burda yöneticimiz ve diğer arkadaşlarda sana yardımcı oluruz yeterki acele hareket etme ve panik ve stresten uzak dur dünyanın sonu değil.
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2021, 09:51:31 Gönderen: Hintell »
  • Ekim Tarihi: 22.02,2021
  • Ekim Merkezi ismi BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN
  • Greft Miktarı 4213
  • Yaşınız 30

Facebook Twitter Instagram