Gönderen Konu: Ön Saç çizgisi tasarımı hak.  (Okunma sayısı 4339 defa)

Burçak

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ön Saç çizgisi tasarımı hak.
« Yanıtla #15 : 15 Ocak 2021, 15:21:36 »
rica ederim kardeşim hayırlısı olsun :)

merkezlere ön çizgi çizmeye mi gitsem ne yapsam :D

Tesekkur ederim, ekim sonrasi ilgili baslik altinda konu acip surecimi paylasacagim

Vallahi aklimdan gecti demeye cekindim aka dicem:) Bir adım öteye gidiyorum, carsamba sabahi seni alayim nerden istersen ve beraber gidelim ekime, ciddiyim:) Hem sen Asuman hnmi ziyaret etmis oluruz, hem forum uyenin  boyle bi gunde yaninda olmus olursun:) Birseyi demeyi atlicam ya da kotu cizim olacak diye endise icindeyim, sen orada olsan gorur aninda mudahale eder yonlendirirsin, teklifimi dusun ltfn hintell hemen hayir deme:)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #16 : 15 Ocak 2021, 15:43:45 »
Hocam bu duyguyu bizde yaşadık, güzel bir heyecan oluşuyor.. :D Ön çizgi herşeydir.. 8) Yalnız ön çizgi konusunda bu heyecanın ve beklentinin karşılığını alabileceğiniz bence en doğru merkezi seçmişiniz Diyebilirim, Yeni ön çizginiz Şimdiden hayırlı Olsun, Bol şans.. |-onayisareti-| (^_^)
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2021, 20:05:42 Gönderen: SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D »
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 15 Ocak 2021, 17:12:16 »
Bence Asuman Hanım saçınızı ekerse temporal bölgeye de girip ön çizgiyi daha öne çekeceğini düşünüyorum. Tahmini 4500 grefte de çıkabilir ekim sayınız :). Şimdiden hayırlı olsun.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Burçak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 15 Ocak 2021, 20:28:03 »
Hocam bu duyguyu bizde yaşadık, güzel bir heyecan oluşuyor.. :D Ön çizgi herşeydir.. 8) Yalnız ön çizgi konusunda bu heyecanın ve beklentinin karşılığını alabileceğiniz bence en doğru merkezi seçmişiniz Diyebilirim, Yeni ön çizginiz Şimdiden hayırlı Olsun, Bol şans.. |-onayisareti-| (^_^)

Dostum eyvallah, bu fikirleri daha once bu sureclerden gecmis, tecrubeli olan sizlerden bu yorumlari duymak iyi geliyor..Cok tesekkurler:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 15 Ocak 2021, 20:34:19 »
Tesekkur ederim, ekim sonrasi ilgili baslik altinda konu acip surecimi paylasacagim

Vallahi aklimdan gecti demeye cekindim aka dicem:) Bir adım öteye gidiyorum, carsamba sabahi seni alayim nerden istersen ve beraber gidelim ekime, ciddiyim:) Hem sen Asuman hnmi ziyaret etmis oluruz, hem forum uyenin  boyle bi gunde yaninda olmus olursun:) Birseyi demeyi atlicam ya da kotu cizim olacak diye endise icindeyim, sen orada olsan gorur aninda mudahale eder yonlendirirsin, teklifimi dusun ltfn hintell hemen hayir deme:)

300 tl alırım :D

şaka bir yana dostum çok isterdim ama çalışmak zorundayım boşta değilim yani başında durmam gereken bir işim var.. asuman hanım güzel çizgi yapar bunu da gösterirsin
Global Moderator

Burçak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 15 Ocak 2021, 20:34:54 »
Bence Asuman Hanım saçınızı ekerse temporal bölgeye de girip ön çizgiyi daha öne çekeceğini düşünüyorum. Tahmini 4500 grefte de çıkabilir ekim sayınız :). Şimdiden hayırlı olsun.

Alnimda dokupte kalmis tek tuk sac teli var eski sac cizgimin nerede olduguna dair bana ışık tutuyor:) , yine oradan baslatirim sanirim hintellin cizdigi yere tekabul ediyor o da.. Ustlere de siklastirma olacak hocam, 3.500-4.000 dedi Asuman hnm ama saclari kisacik kesince acikliklar daha da ortaya cikacaktir, greft sayisi artabilir dedigin gibi, cok tesekkurler iyi dileklerin icin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 15 Ocak 2021, 20:35:21 »

sen beğenmedin mi oni çizgiyi :)
Global Moderator

Burçak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 15 Ocak 2021, 20:44:17 »
300 tl alırım :D

şaka bir yana dostum çok isterdim ama çalışmak zorundayım boşta değilim yani başında durmam gereken bir işim var.. asuman hanım güzel çizgi yapar bunu da gösterirsin

😀😀

Eyvallah hocam, istemis olman bile yeter.. imkanin olsa reelde de herkesin yaninda olacagin belli zaten, burada bile hepimizin sorularina, fikir ihtiyaclarina eksiksiz yetisiyorsun valla emegine saglik..
Kesinlikle paylasacagim, sac ekimi kadar sizlerin yapacagi yorumun meraki da ayri bir heyecan oldu bende emin ol.. İnsallah guzel olur , herkesin de gonlune gore olur..  Tekrar tskrler..

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #23 : 15 Ocak 2021, 20:46:35 »
sen beğenmedin mi oni çizgiyi :)

Tasarımın güzel Başkan. Ben zaten senin çizdiğin ön çizgiden ziyade, Asuman Hanımın takip ettiğim ekimlerine nazaran böyle bir mesaj gönderdim. Konu sahibinin orta bölümlerdeki saçlarında da minyatürleşmeler var, büyük olasılıkla sıklaştırma ekimi yapmak isteyecek Asuman Hanım takviyeler ile birlikte :). Ben zaten kendi ekimimle alakalı ön çizgi konusunda sana danıştım. Beğenmesem neden sorayım :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 15 Ocak 2021, 20:52:35 »
Tasarımın güzel Başkan. Ben zaten senin çizdiğin ön çizgiden ziyade, Asuman Hanımın takip ettiğim ekimlerine nazaran böyle bir mesaj gönderdim. Konu sahibinin orta bölümlerdeki saçlarında da minyatürleşmeler var, büyük olasılıkla sıklaştırma ekimi yapmak isteyecek Asuman Hanım takviyeler ile birlikte :). Ben zaten kendi ekimimle alakalı ön çizgi konusunda sana danıştım. Beğenmesem neden sorayım :).

eyvallah aynen o bölüm hizasından yani onun önüne geçilmemeli ileri de olan çizgi erkeğe yakışmıyor ve doğalığı da bozuyor
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 15 Ocak 2021, 20:53:52 »
😀😀

Eyvallah hocam, istemis olman bile yeter.. imkanin olsa reelde de herkesin yaninda olacagin belli zaten, burada bile hepimizin sorularina, fikir ihtiyaclarina eksiksiz yetisiyorsun valla emegine saglik..
Kesinlikle paylasacagim, sac ekimi kadar sizlerin yapacagi yorumun meraki da ayri bir heyecan oldu bende emin ol.. İnsallah guzel olur , herkesin de gonlune gore olur..  Tekrar tskrler..

umarım her şey mükemmel olur dostum inşallah teşekkürler güzel düşüncelerin için
senin saçların sert kalın telli sonucun güzel olacak merak etme
büyük ihtimal saç ortalaman da yüksek çıkacaktır
Global Moderator

Burçak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 15 Ocak 2021, 21:37:23 »
umarım her şey mükemmel olur dostum inşallah teşekkürler güzel düşüncelerin için
senin saçların sert kalın telli sonucun güzel olacak merak etme
büyük ihtimal saç ortalaman da yüksek çıkacaktır

Ben tesekkur ederim hocam...

Evet donör bölge iyi gibi geliyor bana da,sadece kulak ustleri cok beyazladi ve kivirciklasti o yuzden oradan pek almayin diyecegim, bir anda on taraf beyaz sac dolmasin:)) ust bolgede saclar zayifladi cok, dokulme yavas ama hic durmuyor neredeyse 10 yil oldu artik ve yeter dedim ektiriyorum, ust bolhgeye de siıklastırma olacak sanirim, ancak ekim sonrasi minoxa girmeyecegim, senin tavsiyelerini okudum hintell hocam, xpecia yerine de kerozan alayim diyorum ve Asuman hnm in onerdigi ( minox yerine) vichy serum ile ust bolgedeki saclarin da form tutmasini guclenmesini bekliyorum, bakalim nasil cevap verecek saclar, birlikte gorecegiz..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 15 Ocak 2021, 21:43:17 »
Ben tesekkur ederim hocam...

Evet donör bölge iyi gibi geliyor bana da,sadece kulak ustleri cok beyazladi ve kivirciklasti o yuzden oradan pek almayin diyecegim, bir anda on taraf beyaz sac dolmasin:)) ust bolgede saclar zayifladi cok, dokulme yavas ama hic durmuyor neredeyse 10 yil oldu artik ve yeter dedim ektiriyorum, ust bolhgeye de siıklastırma olacak sanirim, ancak ekim sonrasi minoxa girmeyecegim, senin tavsiyelerini okudum hintell hocam, xpecia yerine de kerozan alayim diyorum ve Asuman hnm in onerdigi ( minox yerine) vichy serum ile ust bolgedeki saclarin da form tutmasini guclenmesini bekliyorum, bakalim nasil cevap verecek saclar, birlikte gorecegiz..

bence siyah beyaz takılma daha doğal ve güzel olur beyaz da olsun
Global Moderator

Burçak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 15 Ocak 2021, 22:02:50 »
bence siyah beyaz takılma daha doğal ve güzel olur beyaz da olsun

Yani george clooney gibi ol öyle gel diyorsun hintell:)

Dedigin gayet mantikli geldi dusununce, ufaktan kır/gri goruntunum dogalliga katkisi olabilir, degerlendiricem bunu dostum, tskr ederim.. On cizgideki zigzag ya da duz kanal acma tespitlerime ne diyorsun hocam, ona da yorum yaparsan cok memnun olurum.. genelde birbirini tekrarlayan orta buyuklukte zigzaglar yapiliyor, cokca gormussundur zaten sen.. ama o da hep ayni duzende  tekrarladigi icin sanki nakış islenmis gibi durabiliyor bazen...Ama zigzag olmayan dümdüz sirali acilan kanallar da dogalligi bozuyor.. Bu konuda su sekilde tarifleyebilirsin, ifade edebilirsin diyecegin tavsiyen var mi hocam? Ben bunu spreyleme dagilim ya da duzensiz dagilim gibi tariflemeye calisacagim, senin paylastigin foto (az once eklemistim) ile de destekleyecegim anlatmaya calistigimi ama varsa bana verebilecegin tavsiye memnun olurum cok..Tsk

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 16 Ocak 2021, 10:31:18 »
Ben zigzag sevmem dostum

Aynen yaşına göre kır saç hem karizma hemde doğallık katar simsiyah yanlar beyaz korkarca gibi olursun:)  artık 20 yaşında değiliz dostum
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram