Gönderen Konu: Evocapil kullananlar yorum  (Okunma sayısı 12715 defa)

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
Ynt: Evocapil kullananlar yorum
« Yanıtla #16 : 18 Ocak 2021, 21:34:04 »
Bu tür losyonalarda sonucu gözle görülür olmasada az çok hani farkediyoruz dökülmelerde azalama saçta kalınlaşma vs bunları ne kadar sürede farkederiz (trichos  kullanıyorum/procapil)

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 17 Haziran 2022, 21:39:12 »
Kimler hala Evocapil kullanıyor forumda?

Ben ekim sürecinde düşünüyorum bu ürünü

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 18 Haziran 2022, 18:20:51 »
Bütün topikal ürünler benim tahminimce bıraktığında aynı etkiyi gösterip kalınlaşıp çıkan saçlar dökülüyor o yüzden FDA onaylı minox kullanmak daha mantıklı gibi ben bir süre sadece akşamları kullandım minoxu 3 ay boyunca dökülmem durdu denecek kadar azaldı ve sakaklarda ufak ufak siyah teller çıkmaya başlamıştı procapil cidden para ve zaman kaybı olabilir bende bir zamanlar procapil iyidir diyordum ama minox kat kat iyi kesinlikle kullanın demiyorum sadece bir görüş bu benim için o yüzden tavsiye değildir yani siz bilirsiniz

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 18 Haziran 2022, 19:18:39 »
Bütün topikal ürünler benim tahminimce bıraktığında aynı etkiyi gösterip kalınlaşıp çıkan saçlar dökülüyor o yüzden FDA onaylı minox kullanmak daha mantıklı gibi ben bir süre sadece akşamları kullandım minoxu 3 ay boyunca dökülmem durdu denecek kadar azaldı ve sakaklarda ufak ufak siyah teller çıkmaya başlamıştı procapil cidden para ve zaman kaybı olabilir bende bir zamanlar procapil iyidir diyordum ama minox kat kat iyi kesinlikle kullanın demiyorum sadece bir görüş bu benim için o yüzden tavsiye değildir yani siz bilirsiniz

Minoxil bende yan etki yapmıştı. Zaten bu ürünü saç ekimi sürecinde düşünüyorum. Ekim süreci bitince bırakırım Sprey'i ve sadece şampuana devam

Bu arada Fin kullanıyorum

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 18 Haziran 2022, 21:27:34 »
Minoxil bende yan etki yapmıştı. Zaten bu ürünü saç ekimi sürecinde düşünüyorum. Ekim süreci bitince bırakırım Sprey'i ve sadece şampuana devam

Bu arada Fin kullanıyorum
Fin fayda verdimi ve siz ekim sürecinde derken nasıl yani anlamadım ekimden sonramı hemen

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 18 Haziran 2022, 23:29:39 »
Kimler hala Evocapil kullanıyor forumda?

Ben ekim sürecinde düşünüyorum bu ürünü
senin saçların resimli konusu nerede.ektirceksen dikkat et.mesela son donem sokakta ekimler goruom onde tekliler çok fazla kullanılmış.ekim için onde teklinin kullanılması iyidir ama kararında olmalı.ekimciler 3 4 5li greftler bolunuurse sorun oluyor ama 2liler bolunurse sorun olmuyor ekilen saç çıkıyor deyip 2lileri tekli yapıp dolduruyorlar one bu sefer tuhaflık oluyor hepsi tekli sırıtıyor yaradılışa benzemiyor.tamam tekliler one ekilmeli kasaplar one 3  4lü doldururdu mahvederlerddi goruntuyu on tekli olmalı ama onun biraz arkalarıda 2 3lü olmalı.yoksa sırıtıo.en one ensenin en arkasındaki en ince tekli greftler ekilmeli onun arkasına gene tekliler onun arka tarafları çiftliler.tekliyi fazla kaçırdılar bence.nasıl çoklulaar ekiliyor doğal olmyor çiftliyi bol bol ek o zamanda doğal olmuyor .kararında olmalı hersey
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

alibaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 26 Aralık 2022, 00:14:06 »
evocapilmi hair fortemi hangisini önerirsiniz arkadaşlar.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 26 Aralık 2022, 08:51:25 »
 anket aç
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram