Gönderen Konu: Asuman Hair/ 21.01.21/ Yaş 38  (Okunma sayısı 24239 defa)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Ynt: Asuman Hair/ 21.01.21/ Yaş 38
« Yanıtla #91 : 13 Şubat 2021, 17:39:05 »
Ekimden sonra ilk 6 ay Sabah akşam Xpecia kullanıyordum, Oda günde 5.000 mg biotin yapıyor zaten, İlk ay sivilce yaptı senin resimdekiyle aynı bölgelerde, sonra geçti, Şu an İlk Ekim zamanı fazladan aldığım Solgar 5.000 mg biotini 2-3 günde bir kullanıyorum, sivilce Yok şuan, Ve Hafta da 1 de Konazol medikal şampuan kullanıyorum, onunda sivilce Yok etme konusunda faydası olmuştur belki, ama Bence zamanla düzelir, düzelmezse, 1 ay sonra falan Haftada 1 konazol Medikal şampuan da kullanabilirsin, egzamadan pullanmadan falanda korur.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #92 : 14 Şubat 2021, 16:41:40 »
En stresli donemmis sanirim 20. Gunden sonrasi.
Sok dokulme basladimi basliyormu, sorun varmi vs.
Sok dokulme kiminde 15. Gun kiminde 20. Gunden sonra basliyor okudugum verilere gore. Ve bu cok yogunda olabiliyor azda olabiliyor. Peki bu sok dokulme ne zamana kadar devam ediyor. Yaklasik 2. Ay sonuna kadar mi?

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #93 : 14 Şubat 2021, 17:49:33 »
En stresli donemmis sanirim 20. Gunden sonrasi.
Sok dokulme basladimi basliyormu, sorun varmi vs.
Sok dokulme kiminde 15. Gun kiminde 20. Gunden sonra basliyor okudugum verilere gore. Ve bu cok yogunda olabiliyor azda olabiliyor. Peki bu sok dokulme ne zamana kadar devam ediyor. Yaklasik 2. Ay sonuna kadar mi?

Şok dökülme Benim 40 da bitmişti, ama değişiklik gösterebilir tabi.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Annkara06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #94 : 14 Şubat 2021, 19:30:38 »
saç çizginiz yüz tipinize çok yakışmış, inşallah sonuç güzel olur. kepek için koray hoca vichy'nin bir şampuanını öneriyordu, kullananlar memnundu bi aratın bakın isterseniz.

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #95 : 14 Şubat 2021, 22:26:50 »
saç çizginiz yüz tipinize çok yakışmış, inşallah sonuç güzel olur. kepek için koray hoca vichy'nin bir şampuanını öneriyordu, kullananlar memnundu bi aratın bakın isterseniz.
Cok tesekkur ederim.
Biraz daha takip edicem su kepek olayini. Sac derisini atiyor belliki sok dokulmede kafa derim. Hintell baskanin dedigi gibi binlerce delik acildi sac deri atmasi normal. Bikac gunde temizlenir diye dusunuyorum. Gitmezse denerim Vichy’nin kepek sampuanini👍🏼

Annkara06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #96 : 14 Şubat 2021, 22:43:36 »
Aralara girme konusunu hiç konuştunuz mu Asuman hanımla? Kendi saçlarınızda kayıp yaşama konusunda? Gerçekten son zamanlarda çok cesur ekimler yapıyor ve başarılı da.

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #97 : 14 Şubat 2021, 23:24:06 »
Aralara girme konusunu hiç konuştunuz mu Asuman hanımla? Kendi saçlarınızda kayıp yaşama konusunda? Gerçekten son zamanlarda çok cesur ekimler yapıyor ve başarılı da.
Acikcasi soyle, benim yas 38 ve cok fazla acikligim yoktu. Yani ekim oncesi resimlerimde mevcut inceledinizmi bilmem.
Bir iki yer hatta sadece ilac ile bile yeterli olabilecegini soylemisti bana. Ama herseye ragmen on cizgimi kaybettigimi dusunup ekime karar verdim. Ozellikle etrafimda herkes neden ektirdin gerek varmiydi diye tepkilerde verdi. Yada ektirdigimi bilmeyenler sacimi kestirdigimi sandilar sadece :))
Asuman hanima baya detayli konustuk ce isteklerimi soyledim. Ben sunu farkettim bu forumda. Asuman hanimda ekim yaptiran cok kisi var. Acikligi benden cok olan kisilere 2500-3000 greft ektigini bile gordum. Benim acikligim o kadar degildi. Ona ragmen 4000 greft ekimi oldu bana. Ustlere aralarada zaten ben demeden kendisi 1000 veya daha fazla ekim yapmis bile sagolsun. :) sadece one ekmemis yani.
Yastan dolayida cok fazla kendi sacimda kayip olmucani umit ediyorum, insallah olmaz :)

Annkara06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #98 : 14 Şubat 2021, 23:31:34 »
Acikcasi soyle, benim yas 38 ve cok fazla acikligim yoktu. Yani ekim oncesi resimlerimde mevcut inceledinizmi bilmem.
Bir iki yer hatta sadece ilac ile bile yeterli olabilecegini soylemisti bana. Ama herseye ragmen on cizgimi kaybettigimi dusunup ekime karar verdim. Ozellikle etrafimda herkes neden ektirdin gerek varmiydi diye tepkilerde verdi. Yada ektirdigimi bilmeyenler sacimi kestirdigimi sandilar sadece :))
Asuman hanima baya detayli konustuk ce isteklerimi soyledim. Ben sunu farkettim bu forumda. Asuman hanimda ekim yaptiran cok kisi var. Acikligi benden cok olan kisilere 2500-3000 greft ektigini bile gordum. Benim acikligim o kadar degildi. Ona ragmen 4000 greft ekimi oldu bana. Ustlere aralarada zaten ben demeden kendisi 1000 veya daha fazla ekim yapmis bile sagolsun. :) sadece one ekmemis yani.
Yastan dolayida cok fazla kendi sacimda kayip olmucani umit ediyorum, insallah olmaz :)
İnceledim hocam, açıklığınız az olduğu için aralara girme konusunu sordum zaten. Benim de benzer bi açıklığım var ve saçlarım çok ince telli. Fazlasıyla aralara girmek gerekecek o yüzden soruyorum. 38 yaşından sonra önemli miktarda kayıp yaşayacağınızı sanmıyorum.  :)

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #99 : 15 Şubat 2021, 00:05:14 »
İnceledim hocam, açıklığınız az olduğu için aralara girme konusunu sordum zaten. Benim de benzer bi açıklığım var ve saçlarım çok ince telli. Fazlasıyla aralara girmek gerekecek o yüzden soruyorum. 38 yaşından sonra önemli miktarda kayıp yaşayacağınızı sanmıyorum.  :)
Benimde saclar ince telli :)
Bence Asuman hanim cok iyi analiz ediyor ve sactan iyi anliyor. Saca gore hareket ediyor. Yani sonu kotu olacak ise hic girmiyor ve riske atmiyor. O yuzdende basari orani yuksek.
Sac aralarinada ona gore giriyor, bende baya aralara ekmis ama cok bitisik degil zarar vermemistir insallah diye umut ediyorum :) ama gelecege yatirim icin bence aralara ekimi dusunun derim. Ust tarafa hacim katmak her zaman avantajdir.

Annkara06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #100 : 15 Şubat 2021, 00:19:38 »
Evet sizin saçlarınız da nispeten ince ama üstlerin kıvırcık olması ekstra kapatıcılık sağlıyor bence, ekilenlerle beraber siz bu defteri kapatacaksınız bence :) benim saçlar hem ince hem düz, yani kafada ne varsa çıkıyor ortaya :) önümüzdeki ay Şahin beyde yaptıracağım ekimi nasipse, randevu aldım. Umarım her şey gönlümüzce olur :)

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #101 : 15 Şubat 2021, 08:08:58 »
Evet sizin saçlarınız da nispeten ince ama üstlerin kıvırcık olması ekstra kapatıcılık sağlıyor bence, ekilenlerle beraber siz bu defteri kapatacaksınız bence :) benim saçlar hem ince hem düz, yani kafada ne varsa çıkıyor ortaya :) önümüzdeki ay Şahin beyde yaptıracağım ekimi nasipse, randevu aldım. Umarım her şey gönlümüzce olur :)
sizin saçlarda çok kötü değil, yani üstlerde baya baya saç var.
sizin de ekimizin kolay olur ve hemen kapanır bence.
inşallah gönlünüzden geçtiği gibi bir ekim ve sonucu olur sizin içinde. :)

Annkara06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #102 : 15 Şubat 2021, 08:32:27 »
sizin saçlarda çok kötü değil, yani üstlerde baya baya saç var.
sizin de ekimizin kolay olur ve hemen kapanır bence.
inşallah gönlünüzden geçtiği gibi bir ekim ve sonucu olur sizin içinde. :)
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnşallah en kısa zamanda hayalinizdeki saçlara kavuşursunuz. Konunuzu takipteyim :)

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #103 : 15 Şubat 2021, 14:39:01 »
herkesin sorduğu soruyu bende soruyorum, tecrübeli arkadaşların cevaplamasını rica ediyorum  :)
dökülen saçlar I , L ve J şeklinde oluyor diye okudum.

genelde I şeklinde dökülüyor benim sanırım, çok dikkatli bakmıyorum açıkcası giden gidiyor. ufak saçları takip edemiyorum :)
1) bu dökülmeler L şeklinde olursa ne anlama geliyor ? sanırım sıkıntı yok kırılan saç anlamına geliyor, doğru muyum?
2) bu dökülmeler J şeklinde olursa ne anlama geliyor ?

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #104 : 17 Şubat 2021, 09:30:37 »
27.gün
son 1 haftadır şok dökülme azar azar başlamıştı. gördüğüm kadarıyla dün baya hızlandı. dünkü yıkamada elime çok saç geldi, saymadım tabi.
elimi saçıma attığımda da I, L, J şeklinde karışık saçlar dökülüyor.
resimler 2'si beyaz ışık altında, 2'si sarı ışık altında.
yan taraflar daha uzun oldu, yanları kısaltmak gerek sanırım.

şok biraz geç oldu sanırım bende. bu iyimi kötümü anlamadım.
şoktan kurtulan saçlar olur mu sizce?
birde benim dökülen saçların dipleri siyah siyah kalıyor galiba. saçımda çok siyah noktalar mevcut. uzunlu kısalı saçlar var. normal midir?

Facebook Twitter Instagram