Gönderen Konu: Asuman Hair/ 21.01.21/ Yaş 38  (Okunma sayısı 24194 defa)

Heros

• Full Member
Ynt: Asuman Hair/ 21.01.21/ Yaş 38
« Yanıtla #31 : 24 Ocak 2021, 14:13:58 »
arkadaşlar bugün 3.günüm, işaretlediğim yer için ne düşünüyorsunuz?
sıkıntı var mı?

Hocam ekimin hayırlı olsun tecrübeli arkadaşlar yorumlayacaktır zaten durum ama  @javelin de benzer bir durum olmuştu. Bir göz at istersen onun paylaşımına fikir olur senin için.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #32 : 24 Ocak 2021, 15:43:31 »
Kendi ekimimde Oluşan travmatik durumla kıyasladım, ve Önemli birşey Değil bu, Benimki Nekroz gibi olmuştu ve Greft kaybı Sonrası revize Yapıldı, Ama burda Bişey Yok Bence.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 24 Ocak 2021, 16:59:34 »
Kendi ekimimde Oluşan travmatik durumla kıyasladım, ve Önemli birşey Değil bu, Benimki Nekroz gibi olmuştu ve Greft kaybı Sonrası revize Yapıldı, Ama burda Bişey Yok Bence.. |-onayisareti-|
Evet, çok şükür birşey yok gibi.
Sanırım ışık açısından yada sürülen Batikon yoğunluğundan.
Asuman hanımla konuştuk hemen hastaneye gittim, kontrol etti. Çük şükür birşey yok dedi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 24 Ocak 2021, 17:44:31 »
Bir sorun yok gayet sağlıklı ve güzel bir saç ekimi yapmış Asuman Hair
Global Moderator

RzGr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 24 Ocak 2021, 19:27:22 »
Ekiminiz hayırlı olsun. 3500-4000 çok olmamış mı? Sadece ön tarafta sorununuz varmış gibi gözüküyor yoksa ben mi yanlış anladım

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 24 Ocak 2021, 19:33:14 »
Sac için bi vitamin takviyesi istiyorum :D

Ben Biotin 5 mg ile Sawpalmetto kullanıcam kendim :)
Selenyumda bence saç için iyidir. B ve D vitaminleri de saç için iyidir diye zaten hepimiz biliyoruz.
@Hintell başkanın saç için daha iyi fikirleri olabilir.
Tabi en iyi önerileri saç uzmanları doktorlar verir :)

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 24 Ocak 2021, 19:37:41 »
Ekiminiz hayırlı olsun. 3500-4000 çok olmamış mı? Sadece ön tarafta sorununuz varmış gibi gözüküyor yoksa ben mi yanlış anladım
Açıkcası saçıma bakınca çok gibi evet.
Ben en başta ısrarla söyledim ama Asuman hanıma, çok sıkı ve doğal görünen saçlarım olsun istiyorum eskide olduğu gibi diye :)
Üst taraflarımın da inceldiğini söyledim, aralara ekeriz demişti. Görüyorum ki baya ekmiş tepe bölgeme de sağolsun.
Burada bir arkadaş yorumlamıştı, ileri dönük bir ekim olmuş oldu inşallah  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 24 Ocak 2021, 22:55:27 »
Ben Biotin 5 mg ile Sawpalmetto kullanıcam kendim :)
Selenyumda bence saç için iyidir. B ve D vitaminleri de saç için iyidir diye zaten hepimiz biliyoruz.
@Hintell başkanın saç için daha iyi fikirleri olabilir.
Tabi en iyi önerileri saç uzmanları doktorlar verir :)

en güçlüsü finasterid biliyorsun ki tabı kullanırsan
Global Moderator

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 24 Ocak 2021, 23:52:41 »
en güçlüsü finasterid biliyorsun ki tabı kullanırsan
finasterid evet ama ben kullanmayı düşünmüyorum,
ben Xpecia'da kullanmıcam bu arada. :)
umarım yine saçlarım doğal ve sık şekilde çıkar.

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 26 Ocak 2021, 20:12:07 »
ekimimin 5.günü şükür şimdilik hiç bir sıkıntı yok.

kullandığım ilaçlar

bugün son kez ekim yerlerime Batikon sürdüm, yarından itibaren bırakıyorum. Bepanthol losyon sürüp yarım saat beklettikten sonra Sawpoo şampuanla dokundurarak yıkama,
Fito krem ilk 15 gün sabah akşam donör bölgesine,
Cipro antibiyotik tablet bitene kadar devam,
normalde Xpecia tablet verdiler sabah akşam 1 içmem için (5 ay) fakat kullanmıyorum.
onun yerine Biotin 5 mg. sabah 1 kapsül,
Sawpalmetto akşam 1 kapsül kullanıyorum.
20.günden itibaren Minoxil % 5 sprey kullanmam istendi.  sabah akşam 5 fıs şeklinde. Kararsızım.

Sorularım var, cecaplarsanız çok memnun olurum. :)

1) Xpecia, Finasterid, Minoxil; hepsinin yan etkisi var diye okudum doğru mudur?  Üçünün de etkisi aynı mı yada en etkisiz olanı hangisi? Finasterid ekim merkezim vermedi, en çok geçici olmayan etkiyide o yapıyor diye okudum doğru mudur?

2) Xpecia kullanmıyorum,  Minoxil'de kullanmasam ne olur? Saçımın ilk hali de normalde kötü değil. Ya da bu forumda bunları kullanmayıp başarılı sonuçlar alanda gördüm. Ek olarak Biotin ve Sawpalmetto yeterli olur mu?

3) Ya da şu Minoxil'i aradamı kullansam 2 günde 1 mesela 5 fıs yerine 2-3 fıs gibi?

Distrofik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 26 Ocak 2021, 20:20:23 »
ekimimin 5.günü şükür şimdilik hiç bir sıkıntı yok.

kullandığım ilaçlar

bugün son kez ekim yerlerime Batikon sürdüm, yarından itibaren bırakıyorum. Bepanthol losyon sürüp yarım saat beklettikten sonra Sawpoo şampuanla dokundurarak yıkama,
Fito krem ilk 15 gün sabah akşam donör bölgesine,
Cipro antibiyotik tablet bitene kadar devam,
normalde Xpecia tablet verdiler sabah akşam 1 içmem için (5 ay) fakat kullanmıyorum.
onun yerine Biotin 5 mg. sabah 1 kapsül,
Sawpalmetto akşam 1 kapsül kullanıyorum.
20.günden itibaren Minoxil % 5 sprey kullanmam istendi.  sabah akşam 5 fıs şeklinde. Kararsızım.

Sorularım var, cecaplarsanız çok memnun olurum. :)

1) Xpecia, Finasterid, Minoxil; hepsinin yan etkisi var diye okudum doğru mudur?  Üçünün de etkisi aynı mı yada en etkisiz olanı hangisi? Finasterid ekim merkezim vermedi, en çok geçici olmayan etkiyide o yapıyor diye okudum doğru mudur?

2) Xpecia kullanmıyorum,  Minoxil'de kullanmasam ne olur? Saçımın ilk hali de normalde kötü değil. Ya da bu forumda bunları kullanmayıp başarılı sonuçlar alanda gördüm. Ek olarak Biotin ve Sawpalmetto yeterli olur mu?

3) Ya da şu Minoxil'i aradamı kullansam 2 günde 1 mesela 5 fıs yerine 2-3 fıs gibi?
38 yaşındasınız dökülme hızınız giderek yavaşlamış durumda ve ona rağmen eski saçlarınız gayet iyi durumda. Ben size şunu yapın bunu yapın demiyorum. Ben olsam sadece biyotin kullanırdım. Karar sizin kar zarar analizinizi düzgünce yapıp seçimi siz yapın.

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 26 Ocak 2021, 21:08:16 »
38 yaşındasınız dökülme hızınız giderek yavaşlamış durumda ve ona rağmen eski saçlarınız gayet iyi durumda. Ben size şunu yapın bunu yapın demiyorum. Ben olsam sadece biyotin kullanırdım. Karar sizin kar zarar analizinizi düzgünce yapıp seçimi siz yapın.
solgar sawpalmetto damı kullanmazdınız? :)

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 26 Ocak 2021, 22:39:14 »
5. günümde kabuklarım çabuk oluştu, Asuman hanım cildi yumuşatmak için Bepanthol losyonu sürüp 30 dk. bekletip şampuanla yıkamamı söyledi.
losyon kalırsa havluyla alırsın dedi.

aynı şekilde yaptım, önce su tuttuk Bepanthol gitmedi. şampuanla yıkama yaptık gitmedi. beyaz kalıyor, havlu peçete ile dokundur çek ile almaya çalıştım ama maalesef losyon kalıyor.

bir zararı var mıdır? bu losyonu almamın pratik bir yolu var mıdır?

Heros

• Full Member
« Yanıtla #44 : 28 Ocak 2021, 08:51:58 »
5. günümde kabuklarım çabuk oluştu, Asuman hanım cildi yumuşatmak için Bepanthol losyonu sürüp 30 dk. bekletip şampuanla yıkamamı söyledi.
losyon kalırsa havluyla alırsın dedi.

aynı şekilde yaptım, önce su tuttuk Bepanthol gitmedi. şampuanla yıkama yaptık gitmedi. beyaz kalıyor, havlu peçete ile dokundur çek ile almaya çalıştım ama maalesef losyon kalıyor.

bir zararı var mıdır? bu losyonu almamın pratik bir yolu var mıdır?

Hepimiz aynı durumla karşılaştık , losyonun kalması bir problem teşkil etmiyor kafa derisi emiyot zaten. Bende tamamını alamadığımı sorduğumda Asuman hanım zaten alamazsınız kalır hiç önemli değil deri kendi emer demişti öyle de oldu. İçin rahat olsun bu konuda hocam

Facebook Twitter Instagram