Dün ekimi yaptırmış bulunuyorum.
İşimden dolayı sanırım, biraz analiz etme yönüm kuvvetli ve çok detaya takılıp seçimimi ona göre yaparım.
O kadar araştırma yaptım ve iyi ki Asuman hanımda karar kılmışım diyorum.
sabah 08.00de hastanede olmamı söylediler.
Gittim, önce Asuman hanım ön çizgimi belirledi. Bu nokta çok önemli, yaklaşık yarım saatte bana danışarak ön çizgim belirlendi.
Doğal görünüm için 4000 greft toplandı.
Asuman hanım, kanalları kendi açtı, ekipteki diğer arkadaşlar ekimi gerçekleştirdi. Asuman hanım, 4-5 kere ekim sırasında gelip kontrolleri sağladı.
Son 1.5 saat kala Asuman hanım gelip, ekim işine katıldı. Yeni kanallar açıp, yeni ekimler yapıldı. Bence buda çok önemli bir nokta. Ekip olarak iyice sıklaştırma işlemi yaptılar.
Bu arada, saçlarım ince telli ve dokum biraz hassas, öyle de söylediler. Fakat greftler alınırken çıkan saçlar çok çok iyi dediler. neredeyse hep 3lü 4lü geliyordu
Buda beni mutlu etti, ekimi zaten doku ve greftlerin yapısına sayısına göre yapıyorlar.
Sonuç olarak gördüm ki, sadece Asuman hanım değil, ekipteki diğer arkadaşlar da çok iyiler, sohbet ederek gün geçirdim. Tedirgin olduğum zamanlarda hep beni motive ettiler. Sohbetleri keyifli. Ve gün sonuna doğru ben sıkılsam da onlar sıkılmadan işlerini yapıyorlardı, tecrübe buradan da belli oluyor.
Akşama kadar yattığımdan yada ilk defa anestesi gördüğümden olsa gerek, akşam eve gitmek için kalktığımda başım döndü. Sağ olsunlar oradaki bir arkadaş beni bahçeye kadar indirip taksiye kadar bindirdi. Daha detaylı bilgi almak isteyenlere özelden cevaplayabilirim.
Ekim günündeki dünkü resimlerimi atıyorum.
Bugünde ilk yıkamam yapılacak. Yıkama sonrası resimleri daha net şekilde tekrar paylaşırım.
İnşallah, ümit ettiğim şekilde doğal görünen ve sık olan saçlara kavuşurum
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.