Gönderen Konu: Asuman Hair/ 21.01.21/ Yaş 38  (Okunma sayısı 24190 defa)

karanka

• Sr. Member
Ynt: Asuman Hair/ 21.01.21/ Yaş 38
« Yanıtla #45 : 28 Ocak 2021, 09:28:02 »
Hepimiz aynı durumla karşılaştık , losyonun kalması bir problem teşkil etmiyor kafa derisi emiyot zaten. Bende tamamını alamadığımı sorduğumda Asuman hanım zaten alamazsınız kalır hiç önemli değil deri kendi emer demişti öyle de oldu. İçin rahat olsun bu konuda hocam

evet bu sorumu buraya yazdıktan sonra kalkıp aynaya baktığımda derim losyonu emmişti zaten  :)

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #46 : 28 Ocak 2021, 09:47:25 »
ilaç konusunda kararımı verdim :)
saç merkezi tarafından verilen Xpecia ve Minoxil spreyi kullanmıyacağım.
solgar Sawpalmetto almıştım, onunda kullanmıcam. Xpecia'nın zaten içeriği bu ve yan etki esas sebebi bu diye biliyorum.

ilave olarak sadece,
günde 1 Biotin 5 mg. alıyorum.
günde 1 Alfa-lipoik asit alıcam.
onunda yanında da Solgar'ın Vitamin B-Complex - Vm 2000- Male Multiple 3lüsünden birisini almayı düşünüyorum.

bu 3lüden birini kullanan var mıdır? hangisini alayım takviye olarak sizce? Vm 2000 sanki daha iyi?

birde Minox sprey kullanmayacağım için sizce Vichy serum yada Prozinc Plus losyon kullansam mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 28 Ocak 2021, 11:29:02 »
O kadar uğraşma :) finasterid düşün en mantıklısı
Global Moderator

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #48 : 28 Ocak 2021, 12:16:30 »
O kadar uğraşma :) finasterid düşün en mantıklısı
Hocam, onda da azda olsa kalıcı yan etki olabiliyor diye kullanmak istemiyorum.

Açıkcası yaş 38, ekimden öncede saçım çok kötü değildi. yani bundan sonrada yoğun şekilde dökülme olmaz diye düşünüyorum.
O yüzden yukarıdaki mesajıma göre öneriniz ne olur  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 28 Ocak 2021, 12:17:48 »
Dökülmeden ziyade çoklu greftlerin çıkışına çok destek olur tabi tercih senin
Global Moderator

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #50 : 30 Ocak 2021, 15:19:39 »
9.gündeyim. kabuklar iyice belirleşti. net olsun diye sarı ışık altında çektim.
kabuklar ve sanırım şampuanla geçmeyen kalan losyonlar deriden kalkmış havalanmış gibi.
Asuman hanım yarın (10.gün) kabuk dökümü için masaj yaparak yıkamamı söyledi.

10.gün kabuk dökümü için öneriniz var mıdır? çekiniyorum açıkcası  :)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #51 : 30 Ocak 2021, 17:16:20 »
Ben 11. Gün yaptım Ama, Kabuklar dökülme Kıvamına gelmiş Gibi, Ama bölgesel olarak bazı yerler daha kolay çıkıyor, Bence 2 Güne yayılabilir, Losyonu 40 dk Bekletip Sonra yıkama Yapmadan önce Saat yönünde Dairesel masaj yaparak Kontrol edebilirsin, zaten Gidici olanlar Direk gelir, Sonraki günde Kalanlar Dökülür Zaten.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

froytabi

• Full Member
  • serkan aygın saç ekimi
« Yanıtla #52 : 30 Ocak 2021, 17:22:10 »
günlük yıkamanızda az da olsa kabuklar dökülmeye başlaması gerekirdi şaşırdım açıkçası.saçlar sağlam bir şekilde tutunmuştur köklere korkmanıza gerek yok bence.ne de olsa sebum kalıntısı kökleriniz hava almalı.
-60 gün Xpecia(şuan Perfectil)
-120den itibaren Rogaine Foam %5
-Biotin 5000
-D3K2
-Dax Supergro

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #53 : 30 Ocak 2021, 17:30:18 »
günlük yıkamanızda az da olsa kabuklar dökülmeye başlaması gerekirdi şaşırdım açıkçası.saçlar sağlam bir şekilde tutunmuştur köklere korkmanıza gerek yok bence.ne de olsa sebum kalıntısı kökleriniz hava almalı.
sizinle aynı gün ektirmişiz.
sizin azar azar dökülmeye mi başladı anlamadım bugüne kadar?

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #54 : 30 Ocak 2021, 17:34:59 »
Ben 11. Gün yaptım Ama, Kabuklar dökülme Kıvamına gelmiş Gibi, Ama bölgesel olarak bazı yerler daha kolay çıkıyor, Bence 2 Güne yayılabilir, Losyonu 40 dk Bekletip Sonra yıkama Yapmadan önce Saat yönünde Dairesel masaj yaparak Kontrol edebilirsin, zaten Gidici olanlar Direk gelir, Sonraki günde Kalanlar Dökülür Zaten.. |-onayisareti-|
yarın deneriz bakalım, inşallah rahat olur :)
losyonu 30 dk dedğil dediğiniz gibi 45 dk veya daha fazla tutucam.
losyona su deyince kafa beyazlaşıyor benim. losyonu deri emdiği kadar emiyor, diğer kısım kabukların üstünde kalıyor sanırım ve beyazlıyor.
siz yıkamadan önce dairesel masaj yapın demişssiniz. kuru kurumu yapıcam o zaman saçlara zarar gelmez mi?

ben şu şekilde yaparım diye düşünüyordum yanlışım varsa bilen düzeltsin lütfen: losyonu sürüp 45 dk beklicem. sonra ılık su ile losyonu yıkamaya çalışıcam. daha sonra şampuan sürüp şampuanlu saçıma parmak uçlarımla öne doğru itekleme yada avuc içi ile saat yönünde dairesel hareketler ile masaj şeklinde kabuk sökümü. doğru mudur?

froytabi

• Full Member
  • serkan aygın saç ekimi
« Yanıtla #55 : 30 Ocak 2021, 17:50:00 »
sizinle aynı gün ektirmişiz.
sizin azar azar dökülmeye mi başladı anlamadım bugüne kadar?

Evet.%40ı döküldü sayılır,ozon yağından kaynaklanıyor olabilir.çünkü saç derisine hava aldırıyor ve kabuklanmasını sağlıyor.Asuman hanım vermiyor sanırım onu.bu sadece benim gözlemim.tecrübeli arkadaşlar ne der bilmiyorum.
-Biotin 5000
-D3K2
-Dax Supergro

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #56 : 30 Ocak 2021, 17:58:22 »
Evet.%40ı döküldü sayılır,ozon yağından kaynaklanıyor olabilir.çünkü saç derisine hava aldırıyor ve kabuklanmasını sağlıyor.Asuman hanım vermiyor sanırım onu.bu sadece benim gözlemim.tecrübeli arkadaşlar ne der bilmiyorum.
serkan aygında benim arkadaşım ekim yaptırdı. yağdan da bahsetti kullandı.
hatta suyu da fıs fıs olarak kullanıyordu gün içinde.
fakat o kabuk dökme işlemini 11.gün yaptı. kalıp gibi olmuştu saçı. hepsini o gün aldı, daha önce kısım kısım dökülme olmadı yani.
sanırım kişiden kişiye deri dokusuna göre değişik olabiliyor bu dökülmeler :))

froytabi

• Full Member
  • serkan aygın saç ekimi
« Yanıtla #57 : 30 Ocak 2021, 18:17:41 »
serkan aygında benim arkadaşım ekim yaptırdı. yağdan da bahsetti kullandı.
hatta suyu da fıs fıs olarak kullanıyordu gün içinde.
fakat o kabuk dökme işlemini 11.gün yaptı. kalıp gibi olmuştu saçı. hepsini o gün aldı, daha önce kısım kısım dökülme olmadı yani.
sanırım kişiden kişiye deri dokusuna göre değişik olabiliyor bu dökülmeler :))

11-13.arası ideal olduğu söyleniyor.o kalıp kafa hissi bambaşka birşey zaten ;Dhayırlı olsun tekrardan.
-Biotin 5000
-D3K2
-Dax Supergro

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #58 : 30 Ocak 2021, 18:32:40 »
yarın deneriz bakalım, inşallah rahat olur :)
losyonu 30 dk dedğil dediğiniz gibi 45 dk veya daha fazla tutucam.
losyona su deyince kafa beyazlaşıyor benim. losyonu deri emdiği kadar emiyor, diğer kısım kabukların üstünde kalıyor sanırım ve beyazlıyor.
siz yıkamadan önce dairesel masaj yapın demişssiniz. kuru kurumu yapıcam o zaman saçlara zarar gelmez mi?

ben şu şekilde yaparım diye düşünüyordum yanlışım varsa bilen düzeltsin lütfen: losyonu sürüp 45 dk beklicem. sonra ılık su ile losyonu yıkamaya çalışıcam. daha sonra şampuan sürüp şampuanlu saçıma parmak uçlarımla öne doğru itekleme yada avuc içi ile saat yönünde dairesel hareketler ile masaj şeklinde kabuk sökümü. doğru mudur?

Yok kuru değil aslında, losyonu sürdükten 45 dk sonra kabuklar iyice yumuşamışken, su tutmadan hemen önce, dairesel hareketle biraz masaj yapıp iyice yedirmiş olursunuz losyonu, sonra ılık suyla yıkarken yine yazdığınız gibi yaparsın, yani ben bu şekilde yapmıştım.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #59 : 31 Ocak 2021, 14:20:08 »
10.günüm ve çok şükür kabuk dökümünü rahat yaptım. zaten çok kabuklaşmıştı geç bile kalmıştım.
yine de zorlamadım çok çok az kaldı, akşamki yıkamamda tamamı geçer diye düşünüyorum.

10.günden sonraki süreç nedir? artık saçlarımı daha rahat yıkıyorum, hassas değil daha sert. bu kadar mı :) ?

Facebook Twitter Instagram