Merhaba Arkadaşlar,
Uzun süredir forumu sessiz takip edenlerdenim. Bu platform sayesinde Şahin hocayı keşfettim ve ekimi burada yaptırdım. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
Ekimden bu yana geçen süre zarfında konu açmadım çünkü ekim sonraki süreci talimatlara uyarak, akışına bırakmak istedim. Çok kafaya takmadan bir süreç geçirirsem daha faydalı olacağını düşündüm.
10-15 gün öncesine kadar iyi gidiyordum ancak forumdaki diğer ekimlerle kendimi kıyaslamaya başlayınca ister istemez kafaya takmaya başladım.
Ekte ilk ekimden günümüze olan fotoğrafları paylaşacağım ancak benim belki yanlış olan düşüncelerim şunlar: 120 gün olmak üzere ve burada yapılan diğer ekimlere baktığım zaman ortalama 120.güne kadar yeni çıkışlar yaşayanlar süreç sonunda mutlu olmuşlar. Tabi ki geç atağa kalkan saçlar da var. Kendi saçlarıma baktığım zaman kullandığım ilaçlar sayesinde var olan saçlarım kalınlaştı, hacim kazandı ancak biraz ön çizgi dışında yeni bir çıkış gözlemleyemiyorum, çıkış belirtisi olan yeni bir kök de göremiyorum. Belki de ben yanlış düşünüyorum o yüzden sizlere sormak istedim. Aralıklarla bundan sonraki süreci paylaşacağım.
Şimdiden teşekkür ederim.