Gönderen Konu: Life Hair Şahin Çelik 4000 Greft Yaş:31 / 16.09.2020  (Okunma sayısı 8533 defa)

MyLifeBeLike

• Sr. Member
  • Sivaslı KEL
Ynt: Life Hair Şahin Çelik 4000 Greft Yaş:31 / 16.09.2020
« Yanıtla #15 : 15 Şubat 2021, 12:40:55 »
Merhaba hocam saç ekimin hayırlı olsun.Bence önceki haline göre gayet iyi toparlamış saçların.Kendi saçların ve ekilen saçlarının anajen katajen tolejen devreleri birbirinden farklıdır bu sebeple hala çıkmayı bekleyen saç derisi altında kökler vardır bunlarda çıkmaya başladığında sonuç çok daha iyi olacaktır.Kafana takma moralini yüksek tut başka şeylerle ilgilenip süreci akışına bırak derim.İşin özü bu saç olur :)

brky06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 15 Şubat 2021, 16:54:37 »
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Fotoğraflarda görünen seyrek bölgeler de kapanırsa beni tatmin eden bir sonuç olacak. Süreç devam ediyor, beklemeye devam.

brky06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 15 Mart 2021, 01:26:15 »
Merhaba arkadaşlar,
Ekimin üzerinden bugün itibariyle 6 ay geçti. Aşağıda saçların yağlı ve yağsız hallerini paylaşıyorum.
Genel olarak baktığım zaman ön çizgi tatmin ediyor.  Vertex bölgesine az bir ekim yapıldı,  o bölgeye dair seyrekliği kapanacağını düşünmüyordum  ama aşağıda fotoğrafta işaretlediğim bölgedeki seyreklik kapanır diye umuyordum,  6 aydır olmadı. Burada da yer alan fotoğraflara  da baktığım zaman 5.ay ve şimdi paylaştığım 6.ay fotoğraflarında o işaretlediğim bölgede bir değişim göremiyorum.  Bu saatten sonra o bölgelerden yeni çıkışlar olur mu, bu bölgeler kapanır mı sizce? Yorumlarınız için teşekkürler şimdiden.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 15 Mart 2021, 01:34:22 »
Çizdiğin alanlar zor bölgeler geriye doğru çıkış yavaşlar

Genel olaral başarılı bir ekim güzel olmuş çizgin alanlarda gelişir daha sürecin yarısındasın.
Global Moderator

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 15 Mart 2021, 03:48:16 »
Gayet güzel gidiyor.
Ben baya beğendim hocam hayırlı olsun güle güle tara.
Vertex dediğin gibi az ekilmiş orası bir Ekim daha ister, ama çok açık değil anladığım kadarıyla şu an. Bu yüzden eğer çok rahatsız etmiyorsa ektirmesen de olur.
İşaretlediğin bölgeye gelecek olursak şöyle düşün hocam diyelim bu bu gece bir kök çıktı ordan, onun uzaması kalınlaşması en az bir kaç ay.
Yani bugünden itibaren yeni çıkış olmasa bile (ki bana göre 180den sonra bile bi nebze çıkış oluyor) bu güne dek çıkmış olanların iyice uzaması ve kalınlaşması bir kaç tık daha kapatıcılık sağlayacaktır.
Tekrardan hayırlı olsun.

brky06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 15 Mart 2021, 20:46:39 »
Gayet güzel gidiyor.
Ben baya beğendim hocam hayırlı olsun güle güle tara.
Vertex dediğin gibi az ekilmiş orası bir Ekim daha ister, ama çok açık değil anladığım kadarıyla şu an. Bu yüzden eğer çok rahatsız etmiyorsa ektirmesen de olur.
İşaretlediğin bölgeye gelecek olursak şöyle düşün hocam diyelim bu bu gece bir kök çıktı ordan, onun uzaması kalınlaşması en az bir kaç ay.
Yani bugünden itibaren yeni çıkış olmasa bile (ki bana göre 180den sonra bile bi nebze çıkış oluyor) bu güne dek çıkmış olanların iyice uzaması ve kalınlaşması bir kaç tık daha kapatıcılık sağlayacaktır.
Tekrardan hayırlı olsun.

Ekim günü Şahin hoca  1-2 yıla ikinci bir ekim gerekecek demişti. Bu yorumu ekim öncesi var olan saçların döküleceğini düşünerek yaptı sanıyorum, vertex bölgesini kastetti mi bilmiyorum.  Hocanın kastettiği gibi var olan saçlarım çok dökülüp çirkin bir görüntü oluşturmazsa vertex bölgesi için 2.bir ekim düşünmüyorum, şuan ki haliyle çok rahatsız etmiyor.

Yani umarım dediğiniz gibi olur. Çok kafaya takmadan yola devam etmeye çalışsam da o seyrek bölgeleri takip ediyorum uzun süredir o bölgelerde hiçbir gelişme göremiyorum. Özellikle saçlarım yağlıyken(1 gün yıkamazsam hemen yağlanıyor) fotoğrafta göründüğünden daha seyrek duruyor. Umarım o bölgeler kapanır süreci mutlu kapatırım.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram