Bazılarıda der dht dısında birde şuna dikkat etmek lazım.Şampuanlarda bilmem ne maddesi bulunursa onceleri bişi yapmaz ama uzun vadede kel bırakır vs.. falan.kullandığımız su belki anlamıoz ama acısı 10 15 senede çıkar belki atıom.şu bu vs... hani hiç bulaşmasak genetik dokulme biraz dokucek belki gunluk yasantımızda kullandığımız bişi uzun vadede saçımızı dokebilir.genetik yuzde 30 gotururse o yüzde 50 goturebilir genetiğimiz agresif değilse.beslenmede olsun ne bilim uyuduğumuz uyku saati olsun falan dilan boyle saçımıza tum hayatımız boyunca kotu etki yapıcak şeyler nelerdir?
Uykusuzluk stres panik atak kalp carpıntısı takıntılık cok dusunme sabırsızlık umitsizlik bunlar psikolojikmen dokulme yapar zararlı
Kimyasal urunler kullanma sprey tarzı icinde alkol asidik ve turlu bilesen bulunanlar zamanla dokulme yapar zararlı
sampaunlar cok saca zararlı degildir aslında ama Parapen (sperm oldurucu) siddetli alkol icinde alonlar sls sles deterjan maddeleri zamanla kullandıgımız sohpen suyuda cok kirecli oldugu icin dokulme yapar tabiki zamanla
Hareketsizlik obezlik duzensiz beslenme agır ilac alınımı alkol sigara zamanla dokulme yapabilir
sac icin ilac kullanma ve sonra bırakma kesinlikle yapar kullandıgınız ilacı bırakmayacaksınız yada alıstıra alıstıra bırakacaksınız dokulme yapar
Tedavi az ama devamlı olan her zaman cok onemli insanoglu hicbir zaman fazla yuku kaldıramamıstır bu hayatta az ama devamlı cok tedaviye baslayıp bırakanları cok gordum ornegin en basitinden hayattan ornek vereyim ( namaza baslayıpta heyecanla 5 vakit + teeccut kılıp 1 ay sonra hic namaz kılmayanlardanım ama tek vakit alısarak kılsaydım zamanla hepsini kılardım sigarada tersten dusunerek aynı sekilde bırakılmalı bence )
Gun boyu su icilmeli derin derin nefes alınmalı cok onemli
Hormon duzenli bir sekilde bastırılmalı kafamıza gore hormon bastırılmamalı ilaclar aynı saatte atılmalı fazla hormon ilacı atılarak farklı sekilde hormon bastırılmamalı
Duzenli sac taranmalı bakım masaj yapılmalı kısaca anlatmaya calıstım aklıma bu kadar geldi yorumlarınıza bırakıyorum .