Gönderen Konu: hair forte sprey kullananlar yorum?  (Okunma sayısı 16048 defa)

Canimo

• Sr. Member
hair forte sprey kullananlar yorum?
« : 10 Ocak 2021, 23:16:29 »
hair forte sprey kullanmayı düşünüyorum arkadaşlar fakat evocapil spreyide özellikle önerildiğini görüyorum bu yüzden procapil içermelerinden dolayı bu iki spreyden birine başlamayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım bu konuda deneyimli arkadaşlar varsa yorumları duymak isterim.

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: hair forte sprey kullananlar yorum?
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2021, 23:18:30 »
Ben hair fortu oneririm dongu olayı az ve sacları koruyor  Ama ben saca hicbir kimyasal surulmesinden yana degilim sorunu cevapladım sadece.
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

merlin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 11 Ocak 2021, 22:12:47 »

Hairforte erkek sprey % 3 procapil içermektedir. Türkiyede üretilen tek % 3 procapil içeren saç ürünüdür. Aktif maddelerinden en etkili olan procapil Fransa’dan ithal edilmekte ve Hair Pharma güvencesiyle üretilmektedir. Diğer bilimsel maddeler İngiltere’den bitkisel besleyiciler Çin’den ithal edilmektedir.

Hairforte içeriği ve oranları (bu bilgiler bir tek Hair Pharma ürünlerinde belirtilmektedir)

Procapil % 3
Biotin % 1.5
Panax Gingseng Extract % 3
Pyridoxine HCL % 1.5
Angelica Polymorpha Sinesis Extract % 3
Polygonum Multi Florum Extrac % 4
Glycerin % 4
Triethanolamine % 2
Serrona Serrulata Fruit Extract % 2
Butilen Glycol % 2
Alcohol  % 30
Purified Water % 44

hair forte sprey kullananlar:

Saç kökü üzerine uyarıcı etkisi yorum
Hairforte sprey içeriğindeki procapil kökü besleyen kılcal damarları genişleterek kökün daha iyi beslenmesini sağlar.Yapılan bilimsel çalışmalarda % 3 procapilin  % 5 minoxidile eşdeğer etki sağladığı görülmüştür, % 3 procapil minoxidil gibi uygulandığı bölgede saç kökünü uyararak  tüyleşmiş saç tellerinde kalite artışı sağlar. Özellikle bayan kullanıcılarda sorun olabilen vücut kıllarındaki kalite artışı procapilde görülmemektedir.

DHT  (Di Hidro Testesteron) ye etkisi yorumu
Bilindiği gibi saç köküne zarar vererek dökülmesine sebep olan hormon DHT’dir. Hairforte içindeki % 3 konsantrasyonundaki procapil 5-Alfa redüktaz enzimini inhibe ederek DHT oluşumunu büyük oranda engeller. Ayrıca saç kökündeki kollejen bariyer oluşturarak oluşabilecek az miktada DHT’nin kök üzerindeki hasar yapıcı etkisinide engeller. Sadece saç kökü ve saç kökündeki yağ bezinde oluşan DHT’yi engellediği için vücutta yan etki yapmaz.

Saç kökünün beslenmesi üzerindeki etki yorum
Hairforte formülündeki % 1 biotin (Vitamin B7 — H vitamini) saç kalitesini ve saçın uzama hızını artırır, anageni uzatarak daha fazla uzatabilmeye olanak sağlar.

Saçlı deriye etkileri
İçeriğindeki diğer bitkisel bileşenler saçlı deriyi iyonizan radyasyon, UV ışınları ve çevre kirliliği gibi dış etkenlerden korur, saçlı deri yağlanmasını dengeler.

Kullanım şekli

Türkiyede damlalık ve spreyin birlikte sunulduğu tek üründür.

Hairforte sprey + damla kullanım şekli
Kullanmadan önce ürünün şişesini iyice çalkalayınız.
Ürünü kuru saçınıza uygulayınız.

Dökülme olan bölgeyi ıslatacak şekilde her uygulamada damlalık ile toplam 1 ml damlatınız ya da sprey ile 6 püskürtme yapınız. Daha az ürünle ıslaklık sağlayabiliyorsanız ihtiyaç kadar kullanınız.

İlk 3 ay günde iki defa kullanmalısınız.
Püskürtme yada damlatma işleminden sonra parmak uçlarınızla saç diplerinize 30 saniye kadar masaj yapınız.
Uygulamadan sonra saçınızı 3-4 saat saçlarınızı yıkamayınız. O saatlerde banyo yapacaksanız Hairforte’u banyodan çıkınca kullanınız.
Ürünün etkinliğinin görülebilmesi için, bütün saç ürünlerinde olduğu gibi en az 2-3 ay kullanılması gerekir.

Olumlu etkileri net bir şekilde gözledikten sonra
İlk üç ay kullanımdan sonra günde tek doza düşürebilirsiniz. 6 ay kullanım sonrası istenilen sonuç elde edildiğinde iki günde bir dozuna inebilirsiniz. Dökülmede artış fark ederseniz yeniden günlük bir doza yükseltmelisiniz.

Hairforte’un bu kullanım rahatlığı kullanıcının uyumunu artırmaktadır.

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 11 Ocak 2021, 23:28:30 »
Kesinlikle hair forte sprey yerine evocapil sprey kullanmanızı tavsiye ederim .Hair pharma ürünleri bana hiç güven vermiyor işin gerçeği.
Hair forte çok önceleri kısa bir süreliğine kullanmıştım ama belki devam etmem gerekiyordu bilemiyorum.
Üç dört aydır evocapile başladım şu an için memnunum diyebilirim.

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2021, 03:29:00 »
hair forte demode olsu artık bence başka procapil içeren güzel markalar var onlardan alın .

haydibreewolf

• Full Member
« Yanıtla #5 : 22 Mart 2022, 22:17:45 »
hair forte demode olsu artık bence başka procapil içeren güzel markalar var onlardan alın .

Örnek verebilğr misiniz

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 23 Mart 2022, 13:42:05 »
Alopeciya yada evocapil kullanabilirsin.Ben Remolent Plus kullanmıştım içeriği en dolu olanı o.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

desastre

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 23 Mart 2022, 18:35:16 »
Bu procapil maddesi ilk ay saç dökmesi yaparmı agam ya? bende feci dökülme var 20. gündeyim zayıf köklerimi döküyor acaba bırakayımmı kullanmayı?

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 23 Mart 2022, 18:38:49 »
Bu procapil maddesi ilk ay saç dökmesi yaparmı agam ya? bende feci dökülme var 20. gündeyim zayıf köklerimi döküyor acaba bırakayımmı kullanmayı?

Pek yapmaz aslında.Kullanmaya devam et.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

haydibreewolf

• Full Member
« Yanıtla #9 : 23 Mart 2022, 21:55:47 »
aldım bakalım hair forte her akşam patlatıcam yatmadan önce konum var baya bi tedavi uyguluyorum aşama kaydedince güncellerim

Facebook Twitter Instagram