6.5 ay
gariptir ön cizgim hala tam birleşmedi ve tam oturmadı ona rağmen suan bile çok memnunum en ön orta da az bi yer kaldı yavaştan geliyo o da kendini göstermeye başladı dediğim gibi ön cizgimde net bir sekilde oturdugunda ve daha da sıklastiginda harika olucak bana göre su an çıkışlar ön çizgiyi baz alarak söylersem yüzde 40 bile değildir doğallık konusunda ben bile inanamıyorum en yakın arkadaşım hala saç ektirdigimi bilmiyo dün benim saçlarda bi gariplikmi var dedim elimle kaldırdım baktı yk olum ne garipligi iyi ışte saçın dedi soylicektim ektirdigimi inanmaz diye söylemedim sadece birkaç kere senin saçlar gürlestimi falan dedi bende gecistirdim durum bu yani
foto kalitesi iyi değil farkındayım ama su an için yapicak bisi yok çözucem o işi bir kaç ay sonra ki foto kalitesi böyle olmaz
bu arada Asmed e saç ektiren arkadslara bi tavsiyem var zaten dünyada bu işi en iyi yapan merkeze ektirdiniz Hintel le de irtibattasiniz gerisi sadece vesaire emin olun bu iki şey bana göre büyük bi imkan bu imkana bende sizde sahip olduğumuz için çok şanslıyız ihtiyacımız olan sadece zaman