Saç Ekimi Sonuçları
Vay vay vay. Geliyor gelmekte olan
Alıntı yapılan: Mrrtt akkzz - 23 Eylül 2017, 21:04:47maşaallah kardesim cosku baslamis aynen hocam senin de öyle dikmeye baslamissin bile
maşaallah kardesim cosku baslamis
Alıntı yapılan: Akf - 23 Eylül 2017, 22:45:10Alıntı yapılan: Mrrtt akkzz - 23 Eylül 2017, 21:04:47maşaallah kardesim cosku baslamis aynen hocam senin de öyle dikmeye baslamissin bile usta sabrettik o kadar keyifli zamanlar bunlar dahada guzel olacak ekimlerimiz insaallah
Hocam telefonunun kamerası çok kötü be
Telefon alıcam sana akf:) dogum gününde az daha sabret güzel gidiyor çok daha güzel olucak..
hayırlı olsun finasterid de kullanmanızı istedi mi koray erdoğan ben öyle yorumlar gördüm koray erdoğan finasterid kullanmanızı da istiyor bu süreçte diye siz kullanıyor musunuz
Alıntı yapılan: rslkrgz - 04 Ekim 2017, 18:47:08hayırlı olsun finasterid de kullanmanızı istedi mi koray erdoğan ben öyle yorumlar gördüm koray erdoğan finasterid kullanmanızı da istiyor bu süreçte diye siz kullanıyor musunuzHerkese tavsiye etmiyor, ihtiyaç gördüğü hastalarına öneriyor. Kullanıp kullanmamak kişiye kalmış.
Akf ne zaman koşarken sallanıcak saçlar Akf