Saç Ekimi Sonuçları
Kardessm sende suc keske arenamedde ektrseydin hic tepeleri dusunmek zorunda kalmazdin enseye bakmaktan o yuzden sikayet etmemek lazm basa gelen cekilir🙃 Cok guzel olucak bence seninde
Alıntı yapılan: Iamselonline - 07 Temmuz 2017, 17:01:26Hayırlı olsun kardeşim benim kellikte seninkiyle aşağı yukarı yakın ve bende Asmedi tercih etmeyi düşünüyorum. Ayıp olmazsa fiyatı sorabilir miyim ?greft başı 2.5 euro
Hayırlı olsun kardeşim benim kellikte seninkiyle aşağı yukarı yakın ve bende Asmedi tercih etmeyi düşünüyorum. Ayıp olmazsa fiyatı sorabilir miyim ?
Kizariklik olmus kan akisi hizlaniyor. Cikislar hafif baslamis. 2 Ay sonra Baya iyi olmaya baslayacaktir
Ayni zamanlarda sac ektirmisiz akf zor zamanlar gecti sayilir cok guzel olur inşaallah bol sacli gunler dilerim
Alıntı yapılan: Akf - 07 Temmuz 2017, 19:53:54Alıntı yapılan: Iamselonline - 07 Temmuz 2017, 17:01:26Hayırlı olsun kardeşim benim kellikte seninkiyle aşağı yukarı yakın ve bende Asmedi tercih etmeyi düşünüyorum. Ayıp olmazsa fiyatı sorabilir miyim ?greft başı 2.5 euroForumda incelediğim kadarıyla Asmed en pahalı saç ekimini yapıyor. Ekimlerde 20bin - 50bin arası değişen fiyatlar oluyor Asmedde Peki taksitli ödeme gibi seçenekleri varmı acaba?
Bu saç çok güzel olacak