Gönderen Konu: ASMED- Dr. Koray ERDOĞAN/ 2636 greft / ( 12 Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 77614 defa)

azntrl

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED- Dr. Koray ERDOĞAN/ 2636 greft / ( 12 Mayıs 2017)
« Yanıtla #75 : 06 Temmuz 2017, 23:24:05 »
Sağol dostum Bn zaten kliniğe fotoğraf gondermeden 4-5 ay önce finansterid e başlamıştım Fotolari gonderdigimde de bana koray hoca finansterid kullanmanızı öneriyo demişlerdi ekim gününe kadar 8 ay falan olmuştu kullanali gözle görülür bir fark değilde dökülmeyi kesti diyebilirim ilk haftalar testislerde çok hafif ağrı oldu o da geçti zaten onun dışında herhangi bir yan etki görmedim

Yani finasterid kullanmak istemiyorum ama gerçekten güzel sonuçların arkasında destekleyici bir yapıya sahip.

Evliyim ve çocuk planları olan birisi olarak beni çekindiriypr :)

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 06 Temmuz 2017, 23:54:31 »
Sağol dostum Bn zaten kliniğe fotoğraf gondermeden 4-5 ay önce finansterid e başlamıştım Fotolari gonderdigimde de bana koray hoca finansterid kullanmanızı öneriyo demişlerdi ekim gününe kadar 8 ay falan olmuştu kullanali gözle görülür bir fark değilde dökülmeyi kesti diyebilirim ilk haftalar testislerde çok hafif ağrı oldu o da geçti zaten onun dışında herhangi bir yan etki görmedim

Yani finasterid kullanmak istemiyorum ama gerçekten güzel sonuçların arkasında destekleyici bir yapıya sahip.

dostum sen bilirsin tabiki de ama Bn öyle sıkıntı olucagini düşünmüyorum bizim forumdan başka bu ilaçla ilgili bu kadar yazılan çizilen bir yer yok hele çocuk olayıyla ilgili Bn hicbiryerde bu yönde bir etkisi olup sıkıntı yasanildigina dair birsey okumadım duymadım toplum olarak doğru yada yanlış algı yaratma da üstümüze yk bu konuyla ilgili forumda çok tartışma yapıldı tekrardan aynı tartışmaların yaşanmasını istemiyorum herkesin kendi tercihi

SolAçık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 07 Temmuz 2017, 00:36:10 »

Bildiğim kadarıyla çocuk yapmayı düşünüyorsan 6 ay öncesinden bırakılması gerekiyor siz yine de kullanırken arada bir doktor da kan tahlillerine baktirin

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 07 Temmuz 2017, 11:28:27 »

Bildiğim kadarıyla çocuk yapmayı düşünüyorsan 6 ay öncesinden bırakılması gerekiyor siz yine de kullanırken arada bir doktor da kan tahlillerine baktirin
Peki Cocuk haricinde Cinsel manada iliskide siinti olur mu acaba cok her zaman doktor kontrolunde kullanilmali aslinda bu ilac

Iamselonline

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 07 Temmuz 2017, 11:44:39 »
Hayırlı olsun kardeşim de 20 yaşındayım 2 senedir şakak kenarlarını kaybettim askerlik engelim var seneye kadar para toplayabilirsem bende Asmedi tadmak istiyorum gerçekten muhteşemlermiş duyduğuma göre

pecer2001tr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 07 Temmuz 2017, 16:57:27 »

​Ben de fi.aster.d içerikli ilaç(Pr.sc.r) kullandım.Geçmişte de saç ekimi sonradsındaki belirli dönem de kullandım. 1/4 oranında Pr.sc.r aldım.En ucuz yöntem bu şekilde ilacın her tabletini 4 e bölüp her gün bir parça kullanıyorsunuz(ilaca çocukların, kadınların ve özellikle hamile kadınların kesinlikle dokunmaması gerekiyor.) Aynı ilacın 1 mg lık olan(fin.ster.d'in saç çıkarıcı etkisi için 1 mg kadar kullanmanız yeterli oluyor.) piyasada saç çıkarıcı ilaç diye satılan ve cilt uzmanları tarafından reçete ile yazılan Pr.p.cia'nın kutusu ise 130 TL.Pr.sc.r'ın kutusu 20 TL ve onu da 4 e bölünce kutusu 5 TL gibi bir fiyata tekabül ediyor.Bir kutu Pr.sc.r 28 tablet ve 20 TL ye 4 aylık ilaç almış oluyorsunuz...Benim kullandığım dönemde hiçbir yan etkisini görmedim bilakis artılarını gördüm.6 ay kullanınca müthiş bir saç çıkarma özelliği olduğunu gördüm.Ancak bıraktıktan 6 ay sonra da aynı şekilde dökülmeler başlıyor.Zaten derinlemesine inceleme yaparsanız(türk siteler ve yabancı sitelerden yaptığım araştırmalar kadarıyla) yan etkisinin çok az yüzdelerde(gögüs büyümesi, cinsel isteksizlik) olduğunu görürsünüz.Bu yan etkileri görürseniz eğer 1 hafta süreyle bıraktığınızda eski haline geri dönüyor vücut.Ancak her ihtimale karşı yine de çocuk düşünenlerin, çocuğun fizyolojik özelliklerinde herhangi bir sıkıntı yaşatmaması adına; 6 ay evvelden bırakılmasının doğru olduğunu düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2017, 16:59:03 Gönderen: pecer2001tr »
Kel kalmak benim tercihim olmadı ama ekim yaptırmak benim tercihimdi.

Iamselonline

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 07 Temmuz 2017, 17:01:26 »
Hayırlı olsun kardeşim benim kellikte seninkiyle aşağı yukarı yakın ve bende Asmedi tercih etmeyi düşünüyorum.  Ayıp olmazsa fiyatı sorabilir miyim ?

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 07 Temmuz 2017, 19:53:54 »
Hayırlı olsun kardeşim benim kellikte seninkiyle aşağı yukarı yakın ve bende Asmedi tercih etmeyi düşünüyorum.  Ayıp olmazsa fiyatı sorabilir miyim ?
greft başı 2.5 euro

beyyurdlu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 08 Temmuz 2017, 07:49:51 »

Aynı durumdaydım dostum, ne zaman ki bebek olacağını öğrendik aynı gün başladım finasa :)

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 11 Temmuz 2017, 15:11:23 »
Bugün 60. gün zoom yapınca mevcut saçım degilse yeni  ince saç telleri görüyorum suan için gidişattan memnunum  8)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 11 Temmuz 2017, 15:13:24 »
Hintel abin düşe kalka geldı bugunlere bunlar bana bebeklık fotoları gıbı gelıyor artık akf :)
Global Moderator

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 11 Temmuz 2017, 15:17:59 »
Hintel abin düşe kalka geldı bugunlere bunlar bana bebeklık fotoları gıbı gelıyor artık akf :)
başkan izinden geliyorum sen nasıl yorumluyosun suan yeni çıkışlar mi :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 11 Temmuz 2017, 15:18:41 »
başkan izinden geliyorum sen nasıl yorumluyosun suan yeni çıkışlar mi :D
işte böyle başlıyo akf minik minik tüy gibi aynen
Global Moderator

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 12 Temmuz 2017, 00:44:18 »
  Tüylenme bende olmuştu akf iki ay sonra saçları dikmeye başlarsın  8)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 12 Temmuz 2017, 11:05:20 »
  Tüylenme bende olmuştu akf iki ay sonra saçları dikmeye başlarsın  8)
Hayırdır sen dikmeye başladın galiba :)  saklıyosun bizden :s
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram