Saç Ekimi Sonuçları
Sağol dostum Bn zaten kliniğe fotoğraf gondermeden 4-5 ay önce finansterid e başlamıştım Fotolari gonderdigimde de bana koray hoca finansterid kullanmanızı öneriyo demişlerdi ekim gününe kadar 8 ay falan olmuştu kullanali gözle görülür bir fark değilde dökülmeyi kesti diyebilirim ilk haftalar testislerde çok hafif ağrı oldu o da geçti zaten onun dışında herhangi bir yan etki görmedim
Alıntı yapılan: Akf - 05 Temmuz 2017, 19:56:32Sağol dostum Bn zaten kliniğe fotoğraf gondermeden 4-5 ay önce finansterid e başlamıştım Fotolari gonderdigimde de bana koray hoca finansterid kullanmanızı öneriyo demişlerdi ekim gününe kadar 8 ay falan olmuştu kullanali gözle görülür bir fark değilde dökülmeyi kesti diyebilirim ilk haftalar testislerde çok hafif ağrı oldu o da geçti zaten onun dışında herhangi bir yan etki görmedimYani finasterid kullanmak istemiyorum ama gerçekten güzel sonuçların arkasında destekleyici bir yapıya sahip.Evliyim ve çocuk planları olan birisi olarak beni çekindiriypr
Alıntı yapılan: azntrl - 06 Temmuz 2017, 23:24:05Alıntı yapılan: Akf - 05 Temmuz 2017, 19:56:32Sağol dostum Bn zaten kliniğe fotoğraf gondermeden 4-5 ay önce finansterid e başlamıştım Fotolari gonderdigimde de bana koray hoca finansterid kullanmanızı öneriyo demişlerdi ekim gününe kadar 8 ay falan olmuştu kullanali gözle görülür bir fark değilde dökülmeyi kesti diyebilirim ilk haftalar testislerde çok hafif ağrı oldu o da geçti zaten onun dışında herhangi bir yan etki görmedimYani finasterid kullanmak istemiyorum ama gerçekten güzel sonuçların arkasında destekleyici bir yapıya sahip.Evliyim ve çocuk planları olan birisi olarak beni çekindiriypr Bildiğim kadarıyla çocuk yapmayı düşünüyorsan 6 ay öncesinden bırakılması gerekiyor siz yine de kullanırken arada bir doktor da kan tahlillerine baktirin
Hayırlı olsun kardeşim benim kellikte seninkiyle aşağı yukarı yakın ve bende Asmedi tercih etmeyi düşünüyorum. Ayıp olmazsa fiyatı sorabilir miyim ?
Alıntı yapılan: Akf - 05 Temmuz 2017, 19:56:32Evliyim ve çocuk planları olan birisi olarak beni çekindiriypr
Hintel abin düşe kalka geldı bugunlere bunlar bana bebeklık fotoları gıbı gelıyor artık akf
Alıntı yapılan: Hintell - 11 Temmuz 2017, 15:13:24Hintel abin düşe kalka geldı bugunlere bunlar bana bebeklık fotoları gıbı gelıyor artık akf başkan izinden geliyorum sen nasıl yorumluyosun suan yeni çıkışlar mi
Tüylenme bende olmuştu akf iki ay sonra saçları dikmeye başlarsın