Gönderen Konu: ASMED- Dr. Koray ERDOĞAN/ 2636 greft / ( 12 Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 77561 defa)

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED- Dr. Koray ERDOĞAN/ 2636 greft / 12 Mayıs
« Yanıtla #15 : 14 Mayıs 2017, 22:39:31 »
Hayırlı olsun akf ön çizgin ve ekimin çok harika görünüyor. Hoca hangi ilaç,krem ve şampuan'ı  tavsiye etti.
hocam hiç krem ve şampuan hakkında konuşmadık yalnız ekimden sonra klinigin verdigi bir şampuan var bir ay kadar onu kullanmam söylendi ilaç olarak bn zaten 10 aya yakindirr finasterid kullanıyorum hoca kendisi de mevcut saclarim için kullanmam gerektiğini söyledi herhangi bir yan etki görmedim oyle abartıldığı kadar bir etkisini de görmedim dokulmeyi kesti büyük ölçüde o kadar

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 14 Mayıs 2017, 22:41:48 »
Akf çok güzel duruyor, Koray Hoca ve ekibi gene iyi bir iş çıkarmış...Geçmiş olsun :)
Bekleme odasına hoşgeldin :)

teşekkür ederim zor kısmı atlattık ;)

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 14 Mayıs 2017, 22:43:40 »
torunum benim 😊 Hayırlısı olsun kurtuldun sende açıklık azmış mutlaka güzel olacak saçsızkele benziyor  senin ekim

aynen dede sacsizkelin benden yirmi greft fazla bnim dokulme ön bolgede genel seyreklik seklindeydi

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 15 Mayıs 2017, 00:15:32 »
torunum benim 😊 Hayırlısı olsun kurtuldun sende açıklık azmış mutlaka güzel olacak saçsızkele benziyor  senin ekim

aynen dede sacsizkelin benden yirmi greft fazla bnim dokulme ön bolgede genel seyreklik seklindeydi
Aslında seni kel dedene bırakmam lazım ama kel seni fena yapar 😊 Graftlerinle tek tek konuşur 😊
Onun için bizzat ben ilgilenicem 😎

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 15 Mayıs 2017, 00:17:45 »

Aslında seni kel dedene bırakmam lazım ama kel seni fena yapar 😊 Graftlerinle tek tek konuşur 😊
Onun için bizzat ben ilgilenicem 😎
Canliyi gostermesi lazim punta :) tesekkuru hic sevmiyorum ben canliyi seviyorum :) canliyi koyucaklar önüme oyle ilgilenirim :))
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED- Dr. Koray ERDOĞAN/ 2636 greft / ( 12 Mayıs 2017)
« Yanıtla #20 : 15 Mayıs 2017, 17:49:43 »
Geçmiş olsun dostum, bol sabırlı günler dilerim :)

Detaylı fotoğraf paylaşır mısn lütfen? dökülme öncesi açık alan ve donör gibi
🏇🏇

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 15 Mayıs 2017, 18:01:53 »
Geçmiş olsun dostum, bol sabırlı günler dilerim :)

Detaylı fotoğraf paylaşır mısn lütfen? dökülme öncesi açık alan ve donör gibi
teşekkür ederim dostum sagolasin bilgisayar olmadığı için flash icinde klinikten verilen fotolgraflari cikartamadim pazartesi kabuk dökümü olduğunda halledicem ve öncesi sonrası olarak detaylı foto paylaşımı yapicam

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 16 Mayıs 2017, 00:11:48 »
Torunum benim şişlik indimi 😊

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 17 Mayıs 2017, 19:05:51 »
Arkadaşlar ekimin 5. günü şişlik geçti artık (punta dedem ;D)döner bölgesinde biraz ağrı var  ve ekim bölgesinde kaşıntı oluyo suan için başka bi sorun yok dediğim gbi ayrintili fotolari pazartesiden sonra paylasicam tekrardan yazmayın ekim oncesi fotonuzuda atabilirmisinz falan diye formu aylardır kullandığım için biliyorum daha öncede belirtmeme rağmen yazilio :D ön çizgi simetri değil gbi ama çekimden olsa gerek normalde simetri
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2017, 19:11:10 Gönderen: Akf »

yavuz15167

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 17 Mayıs 2017, 19:40:31 »
hayırlı olsun :)
K.Atatürk

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 19 Mayıs 2017, 03:35:02 »
Arkadaşlar bu döner bölgesindeki ağrı için bir tavsiyesi olan varmı 7. Günumdeyim ama uyutmucak derecede ağrı oluyo parol ağrı kesici kullanıyorum ama etkisi olmuyo kaç gün daha dewam eder ? Herşeyi bıraktım bunu düşünüyorum herkeste oluyo ama kimse bahsetmio nedense yada bnde mi çok oluyo ! ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 19 Mayıs 2017, 10:30:21 »
Arkadaşlar bu döner bölgesindeki ağrı için bir tavsiyesi olan varmı 7. Günumdeyim ama uyutmucak derecede ağrı oluyo parol ağrı kesici kullanıyorum ama etkisi olmuyo kaç gün daha dewam eder ? Herşeyi bıraktım bunu düşünüyorum herkeste oluyo ama kimse bahsetmio nedense yada bnde mi çok oluyo ! ?
apranax fort 550  al bende de baya sızlamıstı ara ara aksamları sızlıyo apranax cok hafıfletmıstı gecer takma kafana
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2017, 14:08:53 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 19 Mayıs 2017, 14:07:14 »
Bir kavanoz reçel bugünlerde geçer akf :)) 'Mum olmak kolay değildir. Işık saçmak için önce yanmak gerekir.' demis mevlana. 
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2017, 14:09:55 Gönderen: Sacsizkel »

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 19 Mayıs 2017, 14:11:21 »
Bir kavanoz reçel bugünler geçer akf :)) 'Mum olmak kolay değildir. Işık saçmak için önce yanmak gerekir.' demis mevlana. 
vala bu sözün üstüne ne denir ki :D kel özellikle başın sağ arka kisminda zonklama ve sızı şeklinde ağrı oluyo

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 19 Mayıs 2017, 14:13:37 »
Bir kavanoz reçel bugünler geçer akf :)) 'Mum olmak kolay değildir. Işık saçmak için önce yanmak gerekir.' demis mevlana. 
vala bu sözün üstüne ne denir ki :D kel özellikle başın sağ arka kisminda zonklama ve sızı şeklinde ağrı oluyo
Normal akf ben gece 3 te nobetci eczaneye aramaya cikmistim :)

Facebook Twitter Instagram