Herkese merhabalar;
12 Mayısta Asmed de ekimimi gerceklestirdim. Yaklaşık beş yıldır dökulmem dewam ediyordu bu süreç içersinde bazı merkezlerden ne mezoterapiler ne prp paketleri satın alıp yaptirdiysam da bi çözüm bulamadım sadece geçici olarak saçlarda bir canlılık ve kalinlasma dışında yani anliycaniz burdaki çoğu kisinin de malumu üzerine para tuzagindan başka bisi degildi tabi ben bunu bu forumla tanıştığımda tam olarak anlayabildim.
Prp ve mezoterapiyi esteworld de yaptiriyordum yıllık paket halinde O esnada bu haberlerde falanda reklamı cok yapılmıştı saç aşısı die onuda yaptırdım esteworld altunizade subesinde hemde bi sene arayla iki kere yaptırdım geçici olarak bi fayda gördüm yine ama benim için tatmin edici bir sonuç olmadi.
Bu forum sayesinde Asmed i tanıma fırsatım oldu ve sadece bu ülkede değil dünya çapında bir merkez oldugunu ön görüşmeye gittiğimde anladim gerek ekim sonuçlarını gördüğümde gerekse burda yazılanlar bunu teyit eder nitelikteydi. Tabi burda Hintel e ayrı bir parantez açmak istiyorum bana bu süreçte çok desteği oldu hala da olmakta kendisine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum açık konuşayım o olmasaydı heralde ne Asmed i tanırdım ne de ekim yaptırmak için kendimde o cesareti bulurdum. Sacsizkelin de desteği oldu onunda hakkını yemiyim smdi :d
Asmed gerçekten dünya çapında bir merkez çalışanlar o kadar güler yüzlü ve profesyonel ki orda onlara ayak uydurmakta zorlaniyosunuz bu kadar eğlenceli ve bir okadar da iş disiplininin olduğu bir yer ben daha önce görmedim koray hoca bunu gerçekten başarmış buradan seda hanıma Sema hanıma seren hanıma melis hanıma dilek hanima ve ismini yazamadigim bütün çalışanlara çok teşekkür ediyorum.
Bilgisayar olmadığı için flastan fotolari alamadım haftaya pazartesi gittiğimde merkezde çekilen fotolari ve ekim öncesi fotolari aticam smdilik konu aciyim diye bunları attim burdan @puntaya @atlanticus a ve @sacektirenadam a selam olsun