Gönderen Konu: ASMED- Dr. Koray ERDOĞAN/ 2636 greft / ( 12 Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 77562 defa)

criminalminds12

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED- Dr. Koray ERDOĞAN/ 2636 greft / ( 12 Mayıs 2017)
« Yanıtla #45 : 24 Mayıs 2017, 17:59:07 »
Dostum öncelikle hem geçmiş hem de hayırlı olsun. Gördüğüm kadarı ile Koray hoca genelde ekimlerinde öne aldığı saç çizgisini sizde mevcut çizgi üzerinden çizmiş. Ki doğallık açısından en doğrusu da bu diye düşünüyorum. Mevcut saçınız ve donörünüz de göz önüne alındığında güzel bir sonuç olacak kanısındayım. Umarım gönlünüze göre olur her şey. :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 24 Mayıs 2017, 17:59:58 »
Bu saç 10 numara olur... katalogluk bir dökülme tipi+Koray hoca+finansta cevap verebilecek yüzlerce saç teli.
6-7. Aylarda örnek ekim olacağından Eminim.

batuhands

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 24 Mayıs 2017, 18:04:06 »
hayirli olsun kardesim .bencede sonuclar cok guzel cok dogal ve cok  tatmin edici olacak .
sacin dokuluyor diye konusan arkadaslar ile 6 ay sonra gorustgunde prp yaptirdim cok ise yaradi dersen o ceza onlara yeter  ;D ;D ;D ;D

Hintellin hakkini vermek lazim 6 aydir forumu takip ediyorum forumda cok guzel br hava yaratti.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 24 Mayıs 2017, 18:27:01 »
torunum benim :) senin sonuç dedenin saçlardan çok daha iyi olacak hatta direk sonucu görmek istiyorsan dryasin bakabilirsin :)
dökülme şekli saç yapısı sana çok benziyor.hayırlısı olsun
yok be dr yasının ön tamamen açık :) eski halini biliyorum onun alakası yok :) ama sonucu harika benim arkadaşım o zaten :)
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 24 Mayıs 2017, 18:28:04 »
hayirli olsun kardesim .bencede sonuclar cok guzel cok dogal ve cok  tatmin edici olacak .
sacin dokuluyor diye konusan arkadaslar ile 6 ay sonra gorustgunde prp yaptirdim cok ise yaradi dersen o ceza onlara yeter  ;D ;D ;D ;D

Hintellin hakkini vermek lazim 6 aydir forumu takip ediyorum forumda cok guzel br hava yaratti.
çok saol dostum o senin güzel düşüncelerin . Sanırım sende koray hoca ile görüstün ve ekim yaptırıcaksın herhalde ? Finasta kullanmıycagını hocanında gerek görmedigini yazmıssın. Umarım hayırlı olur
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2017, 18:33:36 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 24 Mayıs 2017, 18:39:38 »
Dostum öncelikle hem geçmiş hem de hayırlı olsun. Gördüğüm kadarı ile Koray hoca genelde ekimlerinde öne aldığı saç çizgisini sizde mevcut çizgi üzerinden çizmiş. Ki doğallık açısından en doğrusu da bu diye düşünüyorum. Mevcut saçınız ve donörünüz de göz önüne alındığında güzel bir sonuç olacak kanısındayım. Umarım gönlünüze göre olur her şey. :)
teşekkür ederim ben tamamen koray hocaya bıraktım kendisine de söyledim zaten o da için rahat olsun çok güzel olucak dedi kendi evet doğal cizgim oldu zaten hemen hemen

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 24 Mayıs 2017, 18:43:49 »
Bu saç 10 numara olur... katalogluk bir dökülme tipi+Koray hoca+finansta cevap verebilecek yüzlerce saç teli.
6-7. Aylarda örnek ekim olacağından Eminim.
güzel yorumun için tesekkur ederim sloocer forumda sürecini baştan itibaren paylaşan ve bu konuda bilinçlenmis birisin  yorumun o bakımdan benim için önemli tekrardan teşekkür ederim:)

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 24 Mayıs 2017, 18:49:00 »

teşekkür ederim dostum dedigin gibi öyle dersem onlara güzel yıllık paketler verirler  :D Hintel e boşuna başkan demiyoruz.. :)

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 24 Mayıs 2017, 18:50:00 »
torunum benim :) senin sonuç dedenin saçlardan çok daha iyi olacak hatta direk sonucu görmek istiyorsan dryasin bakabilirsin :)
dökülme şekli saç yapısı sana çok benziyor.hayırlısı olsun
yok be dr yasının ön tamamen açık :) eski halini biliyorum onun alakası yok :) ama sonucu harika benim arkadaşım o zaten :)
Hintel başkana katılıyorum  ;D

batuhands

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 24 Mayıs 2017, 18:51:54 »

çok saol dostum o senin güzel düşüncelerin . Sanırım sende koray hoca ile görüstün ve ekim yaptırıcaksın herhalde ? Finasta kullanmıycagını hocanında gerek görmedigini yazmıssın. Umarım hayırlı olur
tesekkur ederim kardesim senin saclarinin en son halide 10 numara 5 yildiz olmus.allah zeval vermesin/ilk gorusmeyi yaptim sadece gun belirlemek kaldi umarim guzel birseyler cikar on bolgeye 3000-3300 greft planladik.finans da kullanmayacagim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 24 Mayıs 2017, 18:59:16 »

tesekkur ederim kardesim senin saclarinin en son halide 10 numara 5 yildiz olmus.allah zeval vermesin/ilk gorusmeyi yaptim sadece gun belirlemek kaldi umarim guzel birseyler cikar on bolgeye 3000-3300 greft planladik.finans da kullanmayacagim.
Tesekürler .. umarım sizin içinde hayırlı olur
Global Moderator

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 28 Mayıs 2017, 14:17:21 »
16. Gün hafif şok dökülme başladı gibi sanki şuan için süreçten memnunum 8)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 28 Mayıs 2017, 14:45:13 »
Cok dogal ve sık duruyor maşallah akf
Global Moderator

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 28 Mayıs 2017, 14:57:57 »
Cok dogal ve sık duruyor maşallah akf
Teşekkürler başkan  ;)

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 12 Haziran 2017, 12:52:14 »
Bugün 1. Ay şok dökülme henüz daha bitmedi ama ekilenlerin yüzde 80 i falan dökülmüştür. Donör bolge zaten 10. günde dahi alım yapıldığı hiç belli degildi şuan için süreçten memnunum

Facebook Twitter Instagram