Gönderen Konu: ASMED- Dr. Koray ERDOĞAN/ 2636 greft / ( 12 Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 77572 defa)

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED- Dr. Koray ERDOĞAN/ 2636 greft / ( 12 Mayıs 2017)
« Yanıtla #226 : 26 Mayıs 2018, 13:51:29 »
 8)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #227 : 27 Mayıs 2018, 13:12:26 »
Akifcim çok güzel olmuştur eminim, zaten açıklıgın özellikle ön çizgideki gerilemede idi.yani en verimli sonuç alınan bölgede, fakat bu fotoğraflarda ekim alanını net görmek mümkün degil.
Mümkünse daha önce paylaştıkların gibi ekim alanını görebilecegimiz netlikte ve yakınlıkta foto paylaşırmısın?

Grki91

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #228 : 05 Haziran 2018, 19:54:53 »
8)

Hocam mükemmel.sonuc olmus güle güle hayırlısı ile
 kullan.total donör kapasitene kac dediler acaba.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #229 : 19 Ağustos 2018, 10:23:55 »
Akifcim, nedir son durum?

plasebo77

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #230 : 19 Ağustos 2018, 12:14:31 »
ekim 10 numara güle güle kullan.. ancak saç ektirip finans kullanmanı doğru bulmuyorum.. bu ilaç tehlikeli bir ilaç.. yan etkileri uzun vadede de çıkabilir..
ayrıca ekimin başarısını yani bu derece mükemmel olmasını finans a da borçlusun..

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #231 : 20 Ağustos 2018, 00:50:59 »
Arkadaşlar ekime finans doğrudan katkısı olsa ios isim saç ekim merkezinde de finasterid önerildiği söyleniyor, forumda finasterid kullandığı halde patlayan bir çok ekimi var. Yani sizin mantığınıza göre her saç ekimi yaptıran finasterid kullanırsa mükemmel sonuca ulaşır. Koray Erdoğan'a çok destek veriliyor çünkü adam alanında zirvede. Asmed ekonomik anlamda pahalı bir merkez olmasa bana göre forumda herkes Asmed'e ekim yaptırırdı.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #232 : 20 Ağustos 2018, 01:02:39 »
Dostum ben tamamen finasın başarısı demiyorum diyemem, Koray Erdoğan'ın başarısı büyük elbette ama proscarın etkiside kesinlikle azımsanamaz. Param olsa bende korayda ektiririm benim lafım ekimin başarısının %100 ünün koray erdoğanın başarısıdır diyenlere proscarı görmezden gelenleredir. Yoksa koray erdoğanın sayılı iyi ekimcilerden olduğu aşikar zaten. ioh örneği vermişsin dostum ama adamların ektiği saç çıkmıyor ki proscarın etkisiyle birleşip güzel sonuç ortaya çıksın :)

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #233 : 20 Ağustos 2018, 01:17:52 »
Dostum ben tamamen finasın başarısı demiyorum diyemem, Koray Erdoğan'ın başarısı büyük elbette ama proscarın etkiside kesinlikle azımsanamaz. Param olsa bende korayda ektiririm benim lafım ekimin başarısının %100 ünün koray erdoğanın başarısıdır diyenlere proscarı görmezden gelenleredir. Yoksa koray erdoğanın sayılı iyi ekimcilerden olduğu aşikar zaten. ioh örneği vermişsin dostum ama adamların ektiği saç çıkmıyor ki proscarın etkisiyle birleşip güzel sonuç ortaya çıksın :)

Tamam da Koray Erdoğan illaki finasterid kullanacak yoksa saçları ekmem demiyor ki ekim yapacak hastalara finasteridi kullanmalarını öneriyor. Hastalar kendileri inisiyatif alıp bu takviyeyi kullanıyorlar. Bunu kullananların yarısı da bana göre mevcut saçlarının dökülmelerinden korktuğu için bu ilacı kullanıyor. Koray Hoca da sihirbaz değil elbette Koray Hocaya gidenlerde büyük beklenti içine girerek orada saç ekimi yaptırıyorlar. Bende saç ekimi yaptırdığımda Koray Erdoğan'a gitmeyi düşünüyorum, çünkü bütün sonuçları neredeyse mükemmel.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #234 : 20 Ağustos 2018, 01:48:54 »
Dostum ben zorla finas kullandırıyor diye birşey söylemedim ki, ayrıca bu forumda finas kullanmadan ekmem dediği kişilerde vardı zamanında. Konu bu değil zaten konu finas ekime katkı sağlıyor mu sağlamıyor mu mesele bu. Evet baya bir sağlıyor, evet koray erdoğan ekimlerde çok başarılı. 2 si bir araya gelince de çok iyi sonuçlar beraberinde geliyor. Benim anlatmak istediğim finasın etkisini azımsamayalım, koray erdoğanın ekiminide yabana atmayalım. Finas olmadan da bu kadar muazzam sonuçlar gelmez çünkü adam sihirbaz değil sonuçta. Olay aslında çok basit tüy kıvamına gelmiş artık saç diyemeyeceğimiz çok ince kıllar finasla saç kıvamına geliyor artı ekilen greft miktarı ve bu greftlerin büyük bir kısmının çıkmasıyla beraber (bu ekim başarısıdır) saç ekimi çok iyi bir hale geliyor.Yani ekenin başarısı + finasın katkısıyla beraber oluyor bu ekip işi yani :) puntanın hintellin unsaltr nin saçsızkelin falan saçlarını görmüyor musun adamlar fırçaya kafa atıp gel ulan seninkiler mi sık benimkiler mi dicek durumdalar :D Allah herkese daha çok versin. Velhasılı kelam dostum proscar iyi koray erdoğan iyi euro değil :)

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #235 : 20 Ağustos 2018, 02:02:36 »
Dostum ben zorla finas kullandırıyor diye birşey söylemedim ki, ayrıca bu forumda finas kullanmadan ekmem dediği kişilerde vardı zamanında. Konu bu değil zaten konu finas ekime katkı sağlıyor mu sağlamıyor mu mesele bu. Evet baya bir sağlıyor, evet koray erdoğan ekimlerde çok başarılı. 2 si bir araya gelince de çok iyi sonuçlar beraberinde geliyor. Benim anlatmak istediğim finasın etkisini azımsamayalım, koray erdoğanın ekiminide yabana atmayalım. Finas olmadan da bu kadar muazzam sonuçlar gelmez çünkü adam sihirbaz değil sonuçta. Olay aslında çok basit tüy kıvamına gelmiş artık saç diyemeyeceğimiz çok ince kıllar finasla saç kıvamına geliyor artı ekilen greft miktarı ve bu greftlerin büyük bir kısmının çıkmasıyla beraber (bu ekim başarısıdır) saç ekimi çok iyi bir hale geliyor.Yani ekenin başarısı + finasın katkısıyla beraber oluyor bu ekip işi yani :) puntanın hintellin unsaltr nin saçsızkelin falan saçlarını görmüyor musun adamlar fırçaya kafa atıp gel ulan seninkiler mi sık benimkiler mi dicek durumdalar :D Allah herkese daha çok versin. Velhasılı kelam dostum proscar iyi koray erdoğan iyi euro değil :)

Katılıyorum :)

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #236 : 20 Ağustos 2018, 10:05:45 »
Donörü ince telli ve zayıf kişilerin hemen ekime uygun görülmeyip önce bir süre finasterid kullanmalarının önerilmesi normal. Doktorun kendi işine güvenmemesinden değil, o donöre güvenmemesinden kaynaklanıyor. Bu da gayet normal. Ekimden sonra finasterid önerilmesi de çok normal. Mevcut saçların şok dökülmeden en az etkilenmesi için 1 yıl, hatta normal dökülmesi devam edenlerde uzun bir zaman yeni bir ekime ihtiyaç duyulmaması için yine öneriliyor. Dünya'da birçok tanınmış doktor bunu öneriyor. Doktorun finasterid önermesinden kuşku duyacak bir neden yok. Zarar görmeyen, korkmayan kullanabilir.

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #237 : 03 Eylül 2018, 13:36:02 »
Selam dostlar formu takip ediyorum ama foto çekilip atma fırsatı bulamıyorum gerçekten 16. Aydaym bn çok memnunum koray hoca ve asmedle ilgili heralde bisi söylememe gerek yk orayı anlatmak degl yaşamanız gerek fotolari idareten çektim yakın zamanda daha iyi net fotolar paylaşırım başkan hintele de sevgiler   :) 8)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #238 : 03 Eylül 2018, 13:38:21 »
😂 sevgi ve saygı bizden güle güle tara :)
Global Moderator

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #239 : 03 Eylül 2018, 17:06:36 »
Selam dostlar formu takip ediyorum ama foto çekilip atma fırsatı bulamıyorum gerçekten 16. Aydaym bn çok memnunum koray hoca ve asmedle ilgili heralde bisi söylememe gerek yk orayı anlatmak degl yaşamanız gerek fotolari idareten çektim yakın zamanda daha iyi net fotolar paylaşırım başkan hintele de sevgiler   :) 8)

Facebook Twitter Instagram