Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar ben yaklaşık 3-4 ay bu balık yağını kullandım ve gayet memnundum, sonra 2 hafta kadar ara verdim kendi kafamda fakat bu sürede saçlarımda kaşıntı ve kızarıklıklar çıktı ben de düşündüm acaba omega 3 takviyesi mi iyi geliyordu da kullanırken pek olmuyordu bu kaşıntılar. Ondan sonra yeniden sipariş verdim ve 4-5 gündür kullanıyorum yeniden. Dün içerken 1 kapsül yere düştü ben de tekrar kullanmak istemedim, merak edip kestim ve içini açtım. Kokusu normal yağ gibiydi ve balık kokmuyordu hiçbir şekilde. Kıllandım böyle olunca acaba evinde bu takviyeden olup da 1 tanesini deneme amaçlı kesip test edebilir mi? Hepsi böyle mi yoksa benimki sahte filan mı. İnternetten alışveriş yapmaya korkar oldum artık ya.
Evet omega3 bende de kaşıntı ve yağlanmayı bitirdi 2 hafta ara versem yine kaşıntılar ve yağlanmalar başlıyor. Kesip bende açmıştım içini balık kokusu vardı bayağı voonka yı da kesip baktım oda balık kokuyodu şimdi krilom kullanıyorum onuda denedim oda kokuyo
Farkı böyle göstereyim. Alttaki abimde olan üstteki benim aldığım.
Bilemiyorum hocam bendeki ocean da yumuşaktı bastırınca patlıyacak gibi. Ben n11 den alıyodum pharmastore diye bi mağazadan sorun yaşamadım. İntten ürün alırken mağazanın sattığı ürün sayısı,yorumlar değerlendirmeler önemli onlara dikkat etmek lazım
Arkadaslar cok pahalı vitamin almayın markası herkes tarafından tercih edilen orta derecede olabillir vitamin mineral fiyat degerleri ucuk olmasın siz minox fin du gibi ilaclara zaten cok paranız gidiyor vitamin mineral gibi ilaclar orta dereceli bir ilac olsada isinizi gorur nede olsa devamlı kullanacaksınız cebinize paranıza deger verin fazlası zaten dısarı atılıyor gunluk almanız gereken degerlerine bakın oyle alın ileride belki prp mezoterapi ekim gibi farklı seylerede harcıyacagız belki cebimizin tassarrufuna dikkat edelim orta derece olsun misal rogeine alacagınıza alopect t alabilirsiniz 300 liralık omega 3 yerine 50 liralık omega 3 alabilirsiniz hepsi aynı etken madde ben sizi dusunuyorum tasarruf .
Senin deneyimine göre seboreik dermatite iyi gelebilir. Denemeyi tavsiye eder misin?