Gönderen Konu: Kafam karıştı yardim  (Okunma sayısı 10398 defa)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kafam karıştı yardim
« Yanıtla #31 : 30 Mayıs 2017, 15:20:52 »
gidilebilecek doktorları ya da ekimcileri saymış arkadaşlar.. ben de şunu merak ediyorum. saçı ektirdiniz diyelim. 1 sene daha finans kullanıp bıraktınız. 2. ekim gerekecek mi? üstlerdeki dökülmenin durma sebebi ilaç mı? üsttler gerçekte zayıf da ilaçla mı güçlendi? bu soruların cevabını da bilerek ektirin. sonuçta o ilaç er ya da geç bırakılacak. isterseniz 30 ay daha kullanın. 2. ekim olacakmış gibi düşünüp enseyi de heba ettirmeyin.

Fehmierkan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 30 Mayıs 2017, 18:42:44 »
Finansal güçlenen bir durum yok ust zaten hep öyleydi 17 yasmda başladı saç dökülmesi 21 yaşında zaten yüzde doksan bu haldeydi askerden gelince yani finansi ise 15 aydır  belki bi işe yarar diye kullanyorum donurde böyleydi zaten bi faydasını görmedim diyebilirim ekimden sonra bi 6 ay daha finansa devam ederm sonrasında ise 3 günde bi veya 5 günde bi alabilrm veya xpecia kullanabilrm minoxile ise asla bulasmm çünkü geçici bi heves olarak görüyorum 3 ay kullanım 21 yasndaydm çok pişman oldum bırakınca çık kötü oluyor

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 30 Mayıs 2017, 21:06:57 »
finas daha defansiftir dokulmeyi yavaşlatır yeni kazanım falan olmaz minoxidil tepede etkili oda sansın varsa bu ikisi dışında fda onaylı bir madde yok biotin falan kalınlaştırır dht günlük salgılanıo ondan finasteridi günlük kullanmak gerek bir faydasını göremedim dion saçında dokulmeyi mutlak yavaşlatmıştır mevcut ilaçlı tedaviden sorun öndeyse pek bişi beklenmez zaten ekim illaki gereklidir birde finasterid donuru güçlendirir diolar
saçları ekmeydi dersin

Fehmierkan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 30 Mayıs 2017, 23:06:43 »
Ekim kesinlikle yaptrcam zaten Asa yukarı bi karara vardım ama biraz daha bekleyecem ekim yaptrdgmda burda paylasicam yüzde doksan özgür nalbanttan yanaym kötü bi sonucunu gormedm burada başarılı sonuçları var 3500 greft kafamdaki rakam  kesinlikle yanlarıda cektrcem one yüzde onda jale hanım diyorum allahm sonumuzu hayr etsin çıktık bi yola artk dönüşü yok ölmek var dönmek yok 8)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 30 Mayıs 2017, 23:10:46 »
valla senin bütçe belli oldu alp aslan serdar gökrem sibel ulusan e özgür nalbanta da bak sonuçlara, dhi e soğuk baksamda hakan doğanay esma serkan a da bak..

Fehmierkan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 31 Mayıs 2017, 22:49:54 »
Beni pek ilgilendiren bi konu değil ama bisi soracam verteeze ekilen ler cikmiyomu sitede öyle bir genelleme var gibime geldi yada cilizmi cikiyor

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 01 Haziran 2017, 00:16:15 »
tepenin en ucu zordur oraya az kan gider
saçları ekmeydi dersin

Fehmierkan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 02 Haziran 2017, 14:19:14 »
Özgür hocayla gorustum daha ayrıntılı fotolari gonderdm fotilara bakarak 3000 ile 3200 civarnda bi ekim yapabileceğini maximum 5000 tl dedi ve temporal bölgeyi ileri çekmeyi onermedgni söyledi bi gorus alablrmym deneyimli arkadaslardan

Fehmierkan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 14 Haziran 2017, 23:51:03 »
Bi konu acmistm yalnz bisi merak ediyorum alın bölgesinde ön çizgi belirlenirken kaslarn ustune ekim yapılamayacağı söyleniyor bu dogrumu

stinmaz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 15 Haziran 2017, 09:17:01 »
Merhaba, aynı sorundan bende muzdaribim, bir sonuç bulursan beraber ektirelim... Bende senin gibi 4000-5000 TL arasında arayış içerisindeyim...

Fehmierkan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 15 Haziran 2017, 13:30:04 »
Valla hocam ben ankaraya ektrcem 2 isim arasında gidip geliyorum jale hanımla şahin bey bunlar jale hanm doğallığı yakalıyor ama seyrek olduğunu düşünüyorum şahin beylede gorustum gerçekten güven verdi bi bak derim bide Bilgehan yıldırım diyorum bunlarla bi gorus bence

stinmaz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 15 Haziran 2017, 15:10:25 »
Soyisimlerini de verirsen, belki birlikte bile ektirebiliriz aynı zamanlarda, birde sen ne zaman ektireceksin, bu aylarda mı?

Fehmierkan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 15 Haziran 2017, 18:27:40 »
Ben şahin beyi düşünüyorum yada jale Şenyurt bayramdan sonra ziyaret için gidexem girusecem şahin bey çok samimi anlattı herşeyi fiyatta uygun istersen beraber bakalim

Fehmierkan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 28 Ağustos 2017, 08:42:42 »
2 gün sonra çarşamba günü ekime girecem inşallah herşey güzel olur

Facebook Twitter Instagram