Gönderen Konu: Ekim Mutlu Edermi?  (Okunma sayısı 1073 defa)

eXc

• Full Member
Ynt: Ekim Mutlu Edermi?
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2021, 15:16:24 »
...

eXc

• Full Member
« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2021, 15:17:52 »
...

eXc

• Full Member
« Yanıtla #3 : 10 Ocak 2021, 15:19:29 »
...

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2021, 15:56:14 »
Açıklık, donör, yaş... Hepsi ekim için ideal görünüyor.

Bence güzel bir ön çizgi dışında tepeye çok dokunmayın. Mevcut saçlarınıza zarar verme ihtimaliniz var. Yaşınız itibarıyla verteks bölgenizin tamamen açılacağını düşünmüyorum. Onun yerine verteksiniz seyreldikçe ufak ufak revizyonlarla bu işi halletmeniz bence daha doğru olur. Böylelikle donör cephanenizi doğru kullanmış olursunuz.

eXc

• Full Member
« Yanıtla #5 : 10 Ocak 2021, 16:18:21 »
Teşekkürler. Bu güne kadar minox ve finans tarzı ürünler hiç kullanmadım. Tepe bölgesini kapatırmı bu ürünler acaba?

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 10 Ocak 2021, 18:55:05 »
Teşekkürler. Bu güne kadar minox ve finans tarzı ürünler hiç kullanmadım. Tepe bölgesini kapatırmı bu ürünler acaba?

Finasterid maddesi dht baskılayıcı bir maddedir. Verteks bölgenizdeki saçlar henüz minyatürleşme aşamasında olduklarından, ilacı düzenli kullanma durumunuzda büyük ihtimalle fayda görürsünüz. Ancak yanetkilerini iyi araştırın. Zira dht'nin vücudunuzdaki tek işlevi saçlarınıza zarar vermek değil.

Minox ise damar genişletici bir ilaç. Topikal olarak sıkıldığında saç folikülünü besleyen damarları genişleterek daha çok beslenmesini sağlıyor. Ancak vücuddaki dht miktarını değiştirmediği için saç folikülü normalden daha fazla dht'ye maruz kalıyor. Bu da en başlarda hızlı uzasa da saç folikülünün ömrünün daha çabuk bitmesine yol açıyor. Minox döngüsü denen şey biraz da bu aslında...

Sea

• Full Member
« Yanıtla #7 : 10 Ocak 2021, 19:06:16 »
Mutlu eder hocam.içiniz rahat olsun.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 10 Ocak 2021, 19:27:27 »
 kaliteli bir ekim işini gorur.finas kalınlaştırır ama tam kapamaz minox kapar ama saçlar bir iyi bir kötü olur sabır ister ekimde iyi yer ekerse orayıda kuvvetlendirir.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Ocak 2021, 19:38:25 »
mutlu eder ama dökülmen devam edebilir 40 yaşına kadar
Global Moderator

eXc

• Full Member
« Yanıtla #10 : 10 Ocak 2021, 20:12:20 »
mutlu eder ama dökülmen devam edebilir 40 yaşına kadar

Bende böyle bir riskin oldugunun farkındayım. Bir çok ekim merkezi ile görüştüm. Bir kısmı tepe bölgeye sıkılaştırma yapacagını söyledi. Bir kısım ise tepe bölgeyi takviyeler ile güçlendirip ön çizgiye yogunlaşacaklarını söylediler. Sizce nasıl yaptırmalıyım?

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 10 Ocak 2021, 21:18:40 »
ektireceğin yere göre değişir.
bazı yerlerde çok iyi bazılarında orta halli bazılarındada berbat sonuç alabilirisn.
iyi ,orta,berbat baştan belli zaten ekim merkezleri .berbat ile ortayı ayırıp iyi olana gittikten sonra yüzde 90 mutlu eder ekim.

eXc

• Full Member
« Yanıtla #12 : 10 Ocak 2021, 21:32:20 »
Asuman Hair’ii düşünüyorum. Sizin bir fikriniz var mı?

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 10 Ocak 2021, 23:33:50 »
Asuman Hair’ii düşünüyorum. Sizin bir fikriniz var mı?

Bu aralar forumda çok popüler bir merkez. Ektikleri de çıkıyor. Ancak ben Asuman Hair'in saç çizgisi tasarımlarını genelde pek beğenmiyorum. Bunun en önemli nedenlerinden biri hastanın norwood skalasındaki yerini önemsemeksizin nw1 çizgisi çizmeye çalışmaları...

Yalnız sizin durumunuz istisnai bence. Çünkü dökülme düzeyiniz agresif değil ve Asuman Hair'in çizgileri (temple bölgesine dokundurmamanızı tavsiye ederim) size uyumlu olacaktır. Ben en azından görüşmenizi öneririm. İçinize sinerse yaptırırsınız.

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #14 : 11 Ocak 2021, 01:09:10 »
Ön bölge ekim şeklinde bir çalışma yapılır çok güzel olur mutlu eder ancak bu süreçte orta ve vertex dökülmeye devam eder. İleride 2.ekim mutlaka lazım olacak ama şu an beklemek için bir neden yok zaten ön çizgi kaybolmuş, alın genişlemiş.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Facebook Twitter Instagram