Bende kararsiz kaldim acikcasi alan genis donor az . Evet hic öyle bir cizgiye sahip degildim mahlasin dedigi gibi . Belki geriden one dogru gelinirse 5 yil once ki gibi bir gorunutu yakalayabilir miykm? Ayrica 37 olmama ragmen 45 gosteriyorum bu yuzden . Cok problem degil ama hic olmazsa yasimi gostereyim
Tam olarak kastettiğim şeyi yazmışınız
. Hedef 5 yıl, 8 yıl önceki saçlarınıza kavuşmak olmalı.
Google’dan Hamilton Norwood skalası diye aratın. Norwood 3 çizgisine bakın. Bundan yıllar yıllar önce sahip olduğunuz saç çizgisi oydu. Ardından doktorunuzla bu meseleyi detaylıca konuşun. Eğer mütevazı beklentinize rağmen doktorunuzun doğru çizgiyi çizemediğini düşünüyorsanız alternatif ekim merkezlerinden de konsültasyon alın. Özellikle saç ekimi yapan “plastik cerrahlarla” ilermenizi öneririm. İnsan anotomisine aldıkları eğitim gereği son derece hakimler. Ve en doğru ön çizgiyi bulacaklardır.
Donör kısmınıza gelince; kulak üstü alanlarınız zayıf, ancak ense kısmınız fotoğraflarda güçlü duruyor. Bence çok iyi bir donör alanına sahip değilsiniz ama doğru beklentiyle doğru ekimi rahatlıkla kaldıracak donörünüz var. Bence 10 üzerinden 6.5 puanı hakediyor.