Gönderen Konu: Saç dökülmemi durduran 3 yol KİMYASAL İÇERMEZ  (Okunma sayısı 11072 defa)

İnceTellii

• Sr. Member
Ynt: Saç dökülmemi durduran 3 yol KİMYASAL İÇERMEZ
« Yanıtla #45 : 09 Şubat 2021, 17:49:40 »
Dermaroller mutlaka kullan hafta da 1-2 kez 0.5 mm ya da 0.75 mm. Hairlisiously google da arat ordaki before-after fotoğraflarında çoğu sadece dermapen(dermaroller'ın otomatik kalem hali) ile 3-6 ay değişimleri var. Burda dermarollerın önemi kafa derisini biraz kızartmak bunun etkisi yoğun bir şekilde iki gün sürüyor. Normalde 1 ay haftada 2 kez yaptiktan sonra haftada bire düşürülmesi gerekiyor diyor bizim doktorlar ama burdakiler 1 mm olanları haftada bir yapmış 0.5 olanları da haftada 2-3 kez, bazilari hergün yapmis. Bende 2 ay kadar haftada 2 gün deniycem önce çizgi için sonra haftada 1 e indiricem

Ben dermastamp siparış vermiştim dr.pen markalı o geldi bugün onu uygulamayı düşünüyorum saçlarım biraz uzun olduğu için

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 09 Şubat 2021, 18:01:12 »
Takipteyim ,sanki yeni ekim yapılan saçların ilk birinci ikinci haftaları gibi.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 10 Şubat 2021, 05:45:42 »
Ben dermastamp siparış vermiştim dr.pen markalı o geldi bugün onu uygulamayı düşünüyorum saçlarım biraz uzun olduğu için

Nereden ve kaç paraya aldınız hocam? Memnun kaldınız mı ilk kullanımda?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #48 : 10 Şubat 2021, 14:41:21 »
Nereden ve kaç paraya aldınız hocam? Memnun kaldınız mı ilk kullanımda?

Trendyoldan aldım 70 küsür tl idi daha önce dermaroller dermastamp deneyimim olmadığı için memnuniyet açısından pek bi yorum yapmam doğru olmaz sanırım
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #49 : 12 Şubat 2021, 05:52:09 »
Merhaba arkadaşlar son 5 yıldır saçımda dökülme yaşıyordum ve babam amcalarım hepsi keldi bende kellikten korktuğum için sürekli stres yapıyodum bunun sonucunda da baya bi saç dökülmesi yaşadım önceden tarak girmeyen saçım yarı yarıya düşmüştü hele bu pandemi döneminde saçımın ön çizgileri falan gitmeye başladı. Ama son 3 haftadır uyguladığım bir yöntem var ve inanılmaz bir şekilde saç dökülmesini tamamen durdurdu. Şimdi saçımı ellediğimde alttan çıkan sakal gibi küçük kılları hissedebiliyorum. Kullandığım yöntem çok basit, hergün günde sabah 3 dakika akşam 3 dakika olmak üzere iki defa yağsız bir şekilde kafa derime masaj yapıyorum bakın saça değil kafa derisine yapacaksınız yoksa elinize baya bi saç gelebilir. haftanın 2 ya da 3 günü duşa girmeden yarım saat bir saat öncesi başıma ve sakalıma badem yağı sürüyorum( bu arada sakalında saçında egzaması olan varsa badem yağı ilaç gibi geliyor) ardından prof. ibrahim saraçoğlunun lavanta kürü var youtube da bulabilirsiniz bir tatlı kaşığı lavantayı ocakta 8 dakika kaynatıyorum 10 dakika falan demleniyor süzdürüyorum ve üstü kapalı şekilde kenara koyup duşa gidiyorum saçımı yıkıyorum (şampuanım alpecin bu arada almak isteyen olursa dht önleyici biraz pahalı ama çok uzun süre gidiyor eczaneden falan bulabilirsiniz) saçımı yıkadıktan sonra sadece havluyla başımın ıslaklığını alıyorum ve lavanta kürünü saçıma döküyorum ovalayarak iyice kürü emmesini sağlıyorum sonra havluyla başımı sarıp 10 dakika bekliyorum ondan sonra kurutma makinesiyle kurutuyorum lavanta çaylı kafanızı yıkamanıza hiç gerek yok çünkü mis gibi kokuyo ve çay izi gibi bişey de yok merak etmeyin. Bakın ben bunu 3 haftadır yapıyorum ve hergün fotoğrafını çekiyorum şuan atmıyorum çünkü görselde pek birsey belli olmuyor ama saç dökülmesini durdurduğuna emin olabilirsiniz ve diplerden sert kıllar geldiğine de emin olabilirsiniz sadece biraz sabırlı olmanızı istiyorum deneyenler için. Bakın bu saç dökülmesini durduyor ve olan tüylerin kalınlaşmasında yardımcı sadece öyle hiç kıl olmayan yerden saç falan çıkarmaz ama tüylüyse başınız onları kalınlaştırır saç döngü dönemine göre o da yani hemen birşey beklemeyin. Deneme yanılmayla öğrenebilirsiniz bu kürü önünüze boş bir a4 kağıdı alın ve 100 kere saçınızı öne arkaya elinizle tarayın kaç tane saç teli düştüğünü sayın sonra bu yöntemleri uygulayın bir hafta sonrası yine önünüze bir a4 kağıdı ve aynı şeyi deneyin kağıt üstündeki tellerin yarı yarıya azaldığını göreceksiniz(Tabi bunları yaparken saçınızın durumu aynı olacak ilk yaptığınızda saçınız kirliyse yani bir iki gün yıkamadıysanız öyle yapın yoksa durum aldatıcı olabilir.)

SAÇ MASAJI VİDEOSU:

abi bu masajı yaparken elimizle deriyi bastıracakmıyız yoksa adamin yaptigi gibi kibar bi sekilde saclarimizla mi oynayacagiz? bide kafasina falan vuruyor sanirim anlayamadm tam
  • Yaşınız 19

hairgrowthman

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 12 Şubat 2021, 07:12:48 »
abi bu masajı yaparken elimizle deriyi bastıracakmıyız yoksa adamin yaptigi gibi kibar bi sekilde saclarimizla mi oynayacagiz? bide kafasina falan vuruyor sanirim anlayamadm tam
hafif deriye bastıracaksın deriyi hareket ettireceksin.

zed1234

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 21 Şubat 2021, 19:51:39 »
dermaroller ve lavanta kürü arasında nasıl bir süre oluyor

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #52 : 21 Şubat 2021, 22:11:27 »
lavanta suyuna başladım gerçekten dökülme azaldı

hairgrowthman

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #53 : 23 Şubat 2021, 21:40:33 »
lavanta suyuna başladım gerçekten dökülme azaldı
4-5 hafta sonra biraz dökülmeye başlayabilir panik yapma alttan çıkan minyatür saçlar köke tam tutunamadığı için kendini salıyor yaklaşık 6 ay içinde sağlam sonuçlar gelecektir emin ol. Aynı zamanda 1 mm dermaroller al (piyasada çok sahtesi var dikkat et kafa derisini yırtıyor bunlar orijinalleri sadece nokta açıyor kafada) haftada birde onu kullan başına tabi ki masajını yapıp lavanta suyunu döktükten sonra. Neden 1 mm diye soracak olursan ne kadar derine girerse iğneler hücreye yenileme sinyali o kadar çok gidiyor. Saçın kısaysa haftada bir kez uzunsa 5 günde 1 kez yap.

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #54 : 24 Şubat 2021, 16:16:08 »
4-5 hafta sonra biraz dökülmeye başlayabilir panik yapma alttan çıkan minyatür saçlar köke tam tutunamadığı için kendini salıyor yaklaşık 6 ay içinde sağlam sonuçlar gelecektir emin ol. Aynı zamanda 1 mm dermaroller al (piyasada çok sahtesi var dikkat et kafa derisini yırtıyor bunlar orijinalleri sadece nokta açıyor kafada) haftada birde onu kullan başına tabi ki masajını yapıp lavanta suyunu döktükten sonra. Neden 1 mm diye soracak olursan ne kadar derine girerse iğneler hücreye yenileme sinyali o kadar çok gidiyor. Saçın kısaysa haftada bir kez uzunsa 5 günde 1 kez yap.

zaten kendi tedavim var dermaroller de kullanıyorum.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2021, 20:44:02 Gönderen: rangel »

Nedensaç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #55 : 27 Şubat 2021, 14:03:00 »
hafif deriye bastıracaksın deriyi hareket ettireceksin.
Bunu saç üzerinde gezdirmek işe yarar mı acaba?
Özellikle tepe kısımları için kullaniyorum
Yan taraflarda masaj biraz daha rahat oluyor
  • Yaşınız 29

Nokel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #56 : 27 Şubat 2021, 17:36:04 »
Merhaba arkadaşlar son 5 yıldır saçımda dökülme yaşıyordum ve babam amcalarım hepsi keldi bende kellikten korktuğum için sürekli stres yapıyodum bunun sonucunda da baya bi saç dökülmesi yaşadım önceden tarak girmeyen saçım yarı yarıya düşmüştü hele bu pandemi döneminde saçımın ön çizgileri falan gitmeye başladı. Ama son 3 haftadır uyguladığım bir yöntem var ve inanılmaz bir şekilde saç dökülmesini tamamen durdurdu. Şimdi saçımı ellediğimde alttan çıkan sakal gibi küçük kılları hissedebiliyorum. Kullandığım yöntem çok basit, hergün günde sabah 3 dakika akşam 3 dakika olmak üzere iki defa yağsız bir şekilde kafa derime masaj yapıyorum bakın saça değil kafa derisine yapacaksınız yoksa elinize baya bi saç gelebilir. haftanın 2 ya da 3 günü duşa girmeden yarım saat bir saat öncesi başıma ve sakalıma badem yağı sürüyorum( bu arada sakalında saçında egzaması olan varsa badem yağı ilaç gibi geliyor) ardından prof. ibrahim saraçoğlunun lavanta kürü var youtube da bulabilirsiniz bir tatlı kaşığı lavantayı ocakta 8 dakika kaynatıyorum 10 dakika falan demleniyor süzdürüyorum ve üstü kapalı şekilde kenara koyup duşa gidiyorum saçımı yıkıyorum (şampuanım alpecin bu arada almak isteyen olursa dht önleyici biraz pahalı ama çok uzun süre gidiyor eczaneden falan bulabilirsiniz) saçımı yıkadıktan sonra sadece havluyla başımın ıslaklığını alıyorum ve lavanta kürünü saçıma döküyorum ovalayarak iyice kürü emmesini sağlıyorum sonra havluyla başımı sarıp 10 dakika bekliyorum ondan sonra kurutma makinesiyle kurutuyorum lavanta çaylı kafanızı yıkamanıza hiç gerek yok çünkü mis gibi kokuyo ve çay izi gibi bişey de yok merak etmeyin. Bakın ben bunu 3 haftadır yapıyorum ve hergün fotoğrafını çekiyorum şuan atmıyorum çünkü görselde pek birsey belli olmuyor ama saç dökülmesini durdurduğuna emin olabilirsiniz ve diplerden sert kıllar geldiğine de emin olabilirsiniz sadece biraz sabırlı olmanızı istiyorum deneyenler için. Bakın bu saç dökülmesini durduyor ve olan tüylerin kalınlaşmasında yardımcı sadece öyle hiç kıl olmayan yerden saç falan çıkarmaz ama tüylüyse başınız onları kalınlaştırır saç döngü dönemine göre o da yani hemen birşey beklemeyin. Deneme yanılmayla öğrenebilirsiniz bu kürü önünüze boş bir a4 kağıdı alın ve 100 kere saçınızı öne arkaya elinizle tarayın kaç tane saç teli düştüğünü sayın sonra bu yöntemleri uygulayın bir hafta sonrası yine önünüze bir a4 kağıdı ve aynı şeyi deneyin kağıt üstündeki tellerin yarı yarıya azaldığını göreceksiniz(Tabi bunları yaparken saçınızın durumu aynı olacak ilk yaptığınızda saçınız kirliyse yani bir iki gün yıkamadıysanız öyle yapın yoksa durum aldatıcı olabilir.)

SAÇ MASAJI VİDEOSU:

Hocam 3 hafta boyunca sabah ve akşam günde iki kere yap demiş üç hafta sonra nasıl uygulanacak bilgin var mı

Nokel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #57 : 27 Şubat 2021, 17:38:34 »

Bir de orjinal dermoroller markası hangisi oluyor

hairgrowthman

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #58 : 01 Mart 2021, 21:54:22 »
1. Fotograf 31 aralıktaki saçım(4 ya da 5 gün olmuştu masaja başlayalı)

2. Ve 3. Fotoğraf 1 marttaki saçım

2.AYDA DÖKÜLMELER BİRAZ ÇOĞALDI ZANNEDİYORUM Kİ ÖNCEDEN KÖKTEN AYRILAN VE BEKLEYEN SAÇLAR KENDİNİ BIRAKIYOR 1 MM DERMAROLLER ALDIM 2. KEZ DÜN UYGULADIM HAFTADA 1 KEZ YAPIYORUM MARKASI DERMAPOLİN 1 AY BOYUNCA HAFTADA BİR YAPİCAM SONRA 2 HAFTADA BİRE CIKARIP 0.25 MM LİK DERMAROLLERLA HAFTANIN 2-3 GÜNÜ ÖN TARAFA UYGULAYACAGIM. BÜYÜK OLAN İGNE DERİNİN ALTINDA UYUYAN KIL FOLİKÜLLERİNİ UYANDIRMAYA CALISIP 0.25 İLE DESTEKLENMESİNİ SAGLIYCAM.

SAÇLARIMI DÜN KENDİM KESTİM BİRAZ FAZLALIKLAR KALMIŞ LİNÇLEMEYİN DÜZELTİCEM :))

BU ARADA FORUMDA ARTIK FAZLA TAKILMAMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUM PSİKOLOJİK OLARAK ÇOK YIPRANIYOR İNSAN SÜREKLİ  SAÇLA İLGİLİ ARAŞTIRMA YAPINCA  BİRAZDA TAKINTILI OLDUGUM İÇİN İŞLERİMDEN GERİ KALDIM  AYDA BİR GÜNCELLEME YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM ARTIK ELİMDEN GELDİĞİNCE AZ ARAŞTIRMA YAPIP BU TEDAVİLERİ UYGULAYACAGIM
« Son Düzenleme: 01 Mart 2021, 22:18:06 Gönderen: hairgrowthman »

ibray27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #59 : 02 Mart 2021, 00:37:26 »
Lavanta kürü saçtaki yağlanmayı ve kaşıntıyı geçirdi mi ayrıca saçınızda sıklaşma olduğunu düşünüyormusunuz tüm bölgelerde

Facebook Twitter Instagram