Gönderen Konu: Saç dökülmemi durduran 3 yol KİMYASAL İÇERMEZ  (Okunma sayısı 11068 defa)

hairgrowthman

• Jr. Member
  • **
Ynt: Saç dökülmemi durduran 3 yol KİMYASAL İÇERMEZ
« Yanıtla #30 : 15 Ocak 2021, 19:50:22 »
Şuan aynı minyatür saçlae bende de var ve dökülme sadece onlarda oluyor ben tam çözemedim minyatürün iyi mi kötü mü olduğunu
Valla bilmiyorum a4 ün üstünde denedigimde dedigin gibi sadece minyatür saçlar geldi o da 2 tane pek dikkate deger birsey görmedim daha sonra tekrar çıkar diye düşünüyorum

hairgrowthman

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 23 Ocak 2021, 22:02:00 »

SON DURUM
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 23:32:11 Gönderen: hairgrowthman »

krydnsmz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 27 Ocak 2021, 23:27:41 »
Lavantayi bende duymuştum lavantayi aktardan mi aldınız netten mi ? Bu arada nazar degmesin valla

hairgrowthman

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 28 Ocak 2021, 00:38:15 »
Lavantayi bende duymuştum lavantayi aktardan mi aldınız netten mi ? Bu arada nazar degmesin valla
Sağolun. Aktardan aldım 10 liralık daha yarısında 2 günde bir kullanıyorum daha dogrusu saçını ne sıklıkta yıkıyorsan lavantayı da yapmak zorundasın

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 28 Ocak 2021, 15:01:10 »
alpecinin hangi sampuanini kullanıyorsun

hairgrowthman

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 28 Ocak 2021, 18:31:05 »
alpecinin hangi sampuanini kullanıyorsun
C1 caffein koyu gri üstü kırmızı kapaklı ama bunun black edition olanı var ona geçicem 10 lira daha pahalı ama paraben yokmuş içinde.

hairgrowthman

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #36 : 29 Ocak 2021, 19:51:08 »
SON DURUM
dermaroller kullanmaya başladim haftada 1 extra olarak şuana kadar 3 kez yaptım. Diplerdeki tüylere dikkatinizi çekerim bunlar büyüdügünde saç çizgimin baya iyi bir forma gireceğini düşünüyorum

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 29 Ocak 2021, 20:10:12 »
İlerleme var hocam. Masajla lavanta ile olması hala ilginç geliyo bana. Çaktırmadan dutas minox falan mı kullanıyon napıon  ;D :D

hairgrowthman

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 29 Ocak 2021, 20:28:32 »
İlerleme var hocam. Masajla lavanta ile olması hala ilginç geliyo bana. Çaktırmadan dutas minox falan mı kullanıyon napıon  ;D :D
:D:D Yok kardeşim valla bi ara xpecia kullandım alerji yapti biraktim bir sene olmuştur bırakalı.

incetelli44

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 31 Ocak 2021, 16:20:16 »
Hocam bu lavantayı haftalık hazırlayıp bir şişeye doldursak ve yıkadıktan sonra fısfıs ile uygulasak nasıl olur. Günlük olarak hazırlamak şart mıdır?

hairgrowthman

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 31 Ocak 2021, 16:51:47 »
Hocam bu lavantayı haftalık hazırlayıp bir şişeye doldursak ve yıkadıktan sonra fısfıs ile uygulasak nasıl olur. Günlük olarak hazırlamak şart mıdır?

Valla bilmiyorum kardeşim ben günlük taze hazırlıyorum. İnternette dediğin şekilde yapan birini gördüm ama sonuçta çay bozulabilir.

hairgrowthman

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 08 Şubat 2021, 22:06:22 »
SON DURUM
Saç çizgisi biraz toparlamaya başladı elimi saçıma attığımda diplerin daha yogun oldugunu hissetmeye başladım. Görsellerde de görünüyor zaten. Dermaroller 0.5 mm haftada 2 gün yapmaya başladım 0.5 lik olanların haftada iki gün yapılmasında bir mahsur olmadığını düşünüyorum yakında 0.75 mm lik alıcam o zaman haftada 1 yapmaya başlıycam. Bir de tavsiyenizi almak istiyorum bu dermarollerin orjinalini hangi marka alabilirim piyasada titanyum diye satıp milleti kandiriyolar 19 liraya da var 100 lirayada sizce hangisini almalıyım markasını falan söylerseniz çok memnun olurum.
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2021, 22:16:43 Gönderen: hairgrowthman »

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 09 Şubat 2021, 02:58:33 »
SON DURUM
Saç çizgisi biraz toparlamaya başladı elimi saçıma attığımda diplerin daha yogun oldugunu hissetmeye başladım. Görsellerde de görünüyor zaten. Dermaroller 0.5 mm haftada 2 gün yapmaya başladım 0.5 lik olanların haftada iki gün yapılmasında bir mahsur olmadığını düşünüyorum yakında 0.75 mm lik alıcam o zaman haftada 1 yapmaya başlıycam. Bir de tavsiyenizi almak istiyorum bu dermarollerin orjinalini hangi marka alabilirim piyasada titanyum diye satıp milleti kandiriyolar 19 liraya da var 100 lirayada sizce hangisini almalıyım markasını falan söylerseniz çok memnun olurum.

Hocam ilerlemeniz muazzam gerçekten bende sizden etkilenerek lavanta ve masaja başlamıştım 1 buçuk hafta önce ön çizgimde ufak ufak tüyler hafiften kararmaya başladı ve dökülmem şuan günde max 30-40 teldir bu kadar kısa sürede böyle sonuçlanacağını beklemiyordum ama uyguladıgınız tedavi gerçekten işe yarıyor size teşekkür ederim
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 09 Şubat 2021, 04:28:25 »
Hakkaten ilerleme var reis lavanta ile çözecen bu işi :D bayağı bayağı çizgide saç çıkarmış. bende bi defa yaptım saçları inceltti gibi geldi bıraktım yeniden başlıyacm ama

hairgrowthman

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 09 Şubat 2021, 07:20:52 »
Hocam ilerlemeniz muazzam gerçekten bende sizden etkilenerek lavanta ve masaja başlamıştım 1 buçuk hafta önce ön çizgimde ufak ufak tüyler hafiften kararmaya başladı ve dökülmem şuan günde max 30-40 teldir bu kadar kısa sürede böyle sonuçlanacağını beklemiyordum ama uyguladıgınız tedavi gerçekten işe yarıyor size teşekkür ederim
Dermaroller mutlaka kullan hafta da 1-2 kez 0.5 mm ya da 0.75 mm. Hairlisiously google da arat ordaki before-after fotoğraflarında çoğu sadece dermapen(dermaroller'ın otomatik kalem hali) ile 3-6 ay değişimleri var. Burda dermarollerın önemi kafa derisini biraz kızartmak bunun etkisi yoğun bir şekilde iki gün sürüyor. Normalde 1 ay haftada 2 kez yaptiktan sonra haftada bire düşürülmesi gerekiyor diyor bizim doktorlar ama burdakiler 1 mm olanları haftada bir yapmış 0.5 olanları da haftada 2-3 kez, bazilari hergün yapmis. Bende 2 ay kadar haftada 2 gün deniycem önce çizgi için sonra haftada 1 e indiricem

Facebook Twitter Instagram