Gönderen Konu: İkinci saç ekimi için öneri  (Okunma sayısı 12278 defa)

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İkinci saç ekimi için öneri
« : 13 Mayıs 2017, 17:38:34 »
Arkadaşlar zekeriya hoca en fazla 2500 greft alırım tepe ışıkta seyrek gözükebilir ayrıca donörü çok kısa tutamassın dedi. institıte of hair manuel alım yaptığı için 3200 greft alım yapacağını ve her yeri kapatacağını söyledi.bnde kararsız kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim veya başka önerebileceğiniz bi yer var mı?

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İkinci saç ekimi için öneri
« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2017, 18:10:06 »
Hocam mutlaka manuel alım yaptırın ioh normalde daha çok söylerdi 3500 yeterli olacağından mı yoksa max 3500 çıkacağından mı öyle dediler önceden motorlu ekim yaptığınız icin dönor alan hırpalanmış olabilir mi son olarak k. Erdoğan lala görüştünüz mu

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Mayıs 2017, 18:29:58 »
Hocam mutlaka manuel alım yaptırın ioh normalde daha çok söylerdi 3500 yeterli olacağından mı yoksa max 3500 çıkacağından mı öyle dediler önceden motorlu ekim yaptığınız icin dönor alan hırpalanmış olabilir mi son olarak k. Erdoğan lala görüştünüz mu
hocam max 3200 greft alabileceğini söylediler.koray erdoğanla da görüştüm cevabını atıyım.
Merhabalar Ahmet Bey,

Dr. Koray ERDOĞAN, fotoğraflarınızı inceledi. Daha önceden geçirmiş olduğunuz operasyon sebebiyle şu an donör bölgesindeki incelmiş olan saçlarınızın kalınlaşmasını sağlamak ve dökülmesini engellemek için 1 sene FINASTERID kullanmanızı öneriyor ve bize sonrasında tekrar fotoğraflarınızı göndermenizi rica ediyor. Finasterid, hem telojen yani incelmiş saçlarınızın kalınlaşmasını sağlar hem de saçlarınızın dökülmesini engeller, böylelikle dupanız da (Diffuz Un Patterned Allopecia) “tüm kafada yaygın saç dökülmesi”  toparlanır ve ikinci bir operasyonda daha sağlıklı bir ekim yapılabilir. Bu nedenle 1 sene ilacı kullanıp bize tekrar fotoğraflarınızı iletirseniz aradaki farka bakarak ihtiyacınıza göre bir operasyon planı yapılabilir.
Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa kliniğimizi yada beni çekinmeden arayabilirsiniz.

Saygılarımla,

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 13 Mayıs 2017, 21:54:03 »
tepe ekimi kolay deildir çok grfet ister ucu ucuna kapanabilir dr kulun dediği gibi olur sanırım bu iş olmadı aralara sakalda serpiştittirirsin yada ilaç denersin ekimle beraber saçları falanda kalınlaştırdımmı ince saçların var bu tarz saçların ekimleri genelde basarısız olur duzgun  bir yere ektir ilaç ekim beraber uğraşmak gerek gibi gozukuyor
saçları ekmeydi dersin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 13 Mayıs 2017, 21:57:17 »
zekeriya kula eskiden ektirenler vardı ben beğenmemiştim ama son donemler basarılı diolar hatta bir yakınım kalın ekio ona gitcekse eşin dostun gitmesin demişti ama son donemler ii diolar diğer adını bahsettiğin yer daha yeni elde pek ornek yok şu an kapalı kutular koray erdoğan çok istio senin yerine olsam kalınlaştırırım saçı biotinle finasteridle sonra giderim ekimcilerle konusurum ekim yetmezse minox tepede etkili ya onu denerim yada sakal koydururum aralara
saçları ekmeydi dersin

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 13 Mayıs 2017, 23:35:44 »
Hocam niçin ilaç kullanacağım ben bu işi kökten halletmek istiyorum ilacın etkisi geçince ne olacak? Açıkcası bn zekeriya kulu ikna edebilirsem 2500 donörden 500 greftte sakaldan komple ekim yapmasını söyleyecem ama donörden çok yıpranır diye korkuyorum

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 13 Mayıs 2017, 23:37:54 »
Zekeriya kul diğerleri gibi değil adam açıkca ne olacağını söylüyor ıoh a sordum önler kadar ektiğimiz saçlarda gür olur dedi bir kere matematiksel olarak bile bu mümkün değil.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Mayıs 2017, 05:22:20 »
ilaç tepede etkili donor artı sakal bu işe ucu ucuna yeticek yada seyrek olcak ondan dedim alternatif olsun diye ışıkta falan seyrek durmasın istediğini tamamen al diye
saçları ekmeydi dersin

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Mayıs 2017, 23:29:45 »
hocam bu fotoğraflardan da net bir şekilde görüldüğü gibi zekeriya kulun ektiği tüm saçlar çıkmış gerçekten. ilk ekiminiz çok başarılı. ancak tepe baya açılmış. daha önce alım yapıldğı için de dönor çok sağlam durmuyor. mutlaka manuel punc ile almalısınız bu kez.pek bir seçenek yok.imkanınız varsa koray erdoğan derim ben. ioh sonuçlarını daha göremedik açıkcası.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 15 Mayıs 2017, 19:19:06 »
Arkadaslar sakaldan 1000 greft çıkar mı sizce?

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Mayıs 2017, 19:25:15 »
hepsini almaları gerek mümkün görünmüyor

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 15 Mayıs 2017, 19:37:16 »
Kaç greft çıkar yaklaşık olarak?

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Mayıs 2017, 19:40:19 »
moralin bozulacak ama sakalın güçsüz almazlar sakaldan

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 15 Mayıs 2017, 19:43:25 »
ama sende ekilen çıkıyor donöründe iyi duruyo maneul alan bir yerde yanlarada girsin artı 500 greftle ..sakala gerek kalmaz hakan doğanayla konuştunmu oda manuele geçmiş sanırım

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 15 Mayıs 2017, 20:21:08 »
hakan doğanay nasıl ? sitede sonuçlanmış ekimi göremedim ama

Facebook Twitter Instagram