Değerli forum üyeleri öncelikle merhabalar. Saat 2 de forumda yazılanları, arkadaşlarımın saç ekimi noktasında çok fazla sorusu olduğunu gördükten sonra bir üyelik açıp kendi tecrübemi aktarmak, belki sorularınıza bir nebzede olsa naçizane yardımcı olur diyerekten saç ekimi sonuçlarımı atmak istedim. Öncelikle şunu belirteyim saç ekimi öncesi ve sonrasına dair net fotoğraflarımı istedim klinikten tarafıma iletildiğinde konunun devamına iliştireceğim bilginize.
Efendim öncelikle yaş:28
tam olarak 6 ay önce saç ekimi yaptırmaya tam olarak bir sabahta karar verip hemen ertesi gün 02.07.2020 de saç ekimi yaptırdım. Serkan hocayla ilk görüşmemizde açığın çok fazla olduğunu ve bu açığın tek ekimde giderilmeyeceği noktasında bilgi aldıktan sonra kararım doğrultusunda saç ekimimi yaptırdım. elimde sürece dair bolca fotoğraf mevcuttu fakat bilgisayarımda depoladığım tüm foroğtafları kaybettiğim için sadece telefonumda kalan birkaç fotoğrafı ekleyeceğim 1. fotoğraf ekimin hemen sonrası 2.3. ve 4. foroğraflarda 1. ay fotoğraflarıdır. 6. aydaki fotoğrafları ise gönderinin altına eklemeye devam edceğim. Gönderi deneyimim ilk olduğu için oluşacak hatalardan dolayı affınıza sığınıyorum