Anket

Favoriniz kim

Alanyaspor
0 (0%)
Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
48 (48.5%)
Fenerbahçe
24 (24.2%)
Galatasaray
21 (21.2%)
Gaziantep
0 (0%)
Hatayspor
1 (1%)
Trabzonspor
1 (1%)
Sivasspor
1 (1%)
Karagümrük
3 (3%)

Toplam Oy Verenler: 99

Gönderen Konu: Kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 11441 defa)

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
Ynt: Kim şampiyon olur?
« Yanıtla #271 : 17 Mayıs 2021, 02:15:11 »
Artık yeni sezonda kim şampiyon olur diye bir konu mu açılsa :D Bu görevini tamamlamış gibi görülüyor.
  • Yaşınız 28

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #272 : 26 Mayıs 2021, 20:24:11 »
 pc yeni tamir oldu.tüm bjklilerin sampiyonluğunu kutlarım
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #273 : 26 Mayıs 2021, 20:25:52 »
pc yeni tamir oldu.tüm bjklilerin sampiyonluğunu kutlarım
Hoşgeldiniz :)
  • Yaşınız 28

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #274 : 26 Mayıs 2021, 21:10:38 »
 hoşbulduk gözüm
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #275 : 27 Mayıs 2021, 10:33:49 »
Yeni sezonda kim şampiyon olur mevzusuna giriş yapalım o halde :)
  • Yaşınız 28

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #276 : 27 Mayıs 2021, 12:02:29 »
 yonetimler kadrolar belirlensin yaparız.binde birdir sampiyonu tutturamadığım bu sene bjk tek favorimdi sezon basladığından son maça kalcaktı reyting için kafamda ligi oynamıştım oyle çıkmıştı dusunlerde ankaranın iki takımıydı.kadrolar kurulsun işler belli olur.ama ben sergenin uzun seneler domine ediceğine inanıyorum

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #277 : 27 Mayıs 2021, 12:04:50 »
yonetimler kadrolar belirlensin yaparız.binde birdir sampiyonu tutturamadığım bu sene bjk tek favorimdi sezon basladığından son maça kalcaktı reyting için kafamda ligi oynamıştım oyle çıkmıştı dusunlerde ankaranın iki takımıydı.kadrolar kurulsun işler belli olur.ama ben sergenin uzun seneler domine ediceğine inanıyorum

Evet mesajlarını baştan beri takip ediyordum gerçekten ne dediysen oldu valla bravo  |-onayisareti-|

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #278 : 27 Mayıs 2021, 12:10:43 »
 hocam göz var nizam var ankaranın takımları siyasi sebeplerden dustu bjkdede sergen var abubakar var.abuyu ver gs fbye onlar sampiyon olurdu birde gezzal eklendi bjk rahat geldi.bir çok insan ankaranın takımlarının dusuceğini biliyordu oy çıkmadı ligin reyting için sona bırakılcağını herkes biliyordu aklın yolu bir basit cozulucek şeler.

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #279 : 27 Mayıs 2021, 12:49:11 »
hocam göz var nizam var ankaranın takımları siyasi sebeplerden dustu bjkdede sergen var abubakar var.abuyu ver gs fbye onlar sampiyon olurdu birde gezzal eklendi bjk rahat geldi.bir çok insan ankaranın takımlarının dusuceğini biliyordu oy çıkmadı ligin reyting için sona bırakılcağını herkes biliyordu aklın yolu bir basit cozulucek şeler.

Hocam, reyting olayı ile ilgili söyleminize çok takılıyorum. Böyle bir dünya yok. Şunu kafanızdan atın bence. Çıkıp topunu paşa paşa oynayan erkenden şampiyonluğu da alır. Duyan da Bein Sports çalışanları maç yapıyor sanacak. Hangi kulüp böyle bir riske girer de milyon euroluk şampiyonluk ve şampiyonlar ligi gelirini riske eder. Zaten yayıncı kuruluş antlaşması yapılmış. Lig son güne kalmasa da anlaşma ortada. Ona bakılırsa Ersun Yanal'ın nisan ayında kazandığı şampiyonluk nolacak? O zaman reyting kaygısı yokmuydu. Haftalar öncesinden adamlar şampiyon oldu.
  • Yaşınız 28

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #280 : 27 Mayıs 2021, 15:36:50 »
 ersun erken kazandı saolsun ama bir sene sonra onu telafi etmek için finaller yaptılar diye aklımda kalmış.yayıncı kuruluş dunya para verip alıyor ligtvnin sahipleride değişti zaten araplar aldı herseyi bekle.

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #281 : 27 Mayıs 2021, 19:27:44 »
ersun erken kazandı saolsun ama bir sene sonra onu telafi etmek için finaller yaptılar diye aklımda kalmış.yayıncı kuruluş dunya para verip alıyor ligtvnin sahipleride değişti zaten araplar aldı herseyi bekle.
Yanlış hatırlıyorsunuz. Play off 2011-2012 senesinde oynandı. Ersun Yanal ise 2013-2014 sezonunda şampiyonluk yaşadı. Söylediğim gibi yayıncı kuruluş dünya para veriyor fakat bir reyting kaygısı yok. Gelirlerinin önemli çoğunluğunu dekoder üzerinden alıyor. Hiçbir izleyici sezonun son haftalarında lig bitmedi diye gidipte dekoder almaz. Çünkü bir sözleşme imzalıyorsun sonuç olarak. Genellikle sezon başında alınır dekoderler.

Sonuç olarak, reyting kaygısıyla lig bilerek son haftaya bırakılmaz. Elbette yayıncı kuruluş heyecanın son haftaya kadar devam etmesini, reklam gelirlerinin biraz daha artmasını temenni eder, ister. Ama bunun için ligi organize edebilecek bir güce sahip değildir. Hakemler ile anlaşmadığı ve bariz hatalar yaptırmadığı sürece.
  • Yaşınız 28

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #282 : 27 Mayıs 2021, 19:32:12 »
 lig zevksizse sene sonu sıkılır verir decoderi bendede var .

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #283 : 27 Mayıs 2021, 19:52:25 »
lig zevksizse sene sonu sıkılır verir decoderi bendede var .

Katılmıyorum. Biten bir sezondan dolayı insanlar decoderini geri iade etmez gibi geliyor. Eğer o sezon zevksiz ilerliyorsa ilerdeki sezonlar da aynı şekilde ilerleyecek anlamına gelmez.
  • Yaşınız 28

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #284 : 27 Mayıs 2021, 20:51:42 »
lig berbattı ben bu sene vermeyi ilk kez dusundum decoderi.en tatsız liglerden biriydi.her an sektoru canlı heyecanlı tutmalılar.seneyede boyle olsun lig iptal etcem beinsportu.reklam gelirleri şu bu kafa kafaya giden ligte daha şişkin olur bunlar.ne kadar ilgi takip o kadar para
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2021, 21:08:09 Gönderen: emekli kel »

Facebook Twitter Instagram