Anket

Favoriniz kim

Alanyaspor
0 (0%)
Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
48 (48.5%)
Fenerbahçe
24 (24.2%)
Galatasaray
21 (21.2%)
Gaziantep
0 (0%)
Hatayspor
1 (1%)
Trabzonspor
1 (1%)
Sivasspor
1 (1%)
Karagümrük
3 (3%)

Toplam Oy Verenler: 99

Gönderen Konu: Kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 11457 defa)

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kim şampiyon olur?
« Yanıtla #255 : 14 Mayıs 2021, 04:15:45 »
Millet Malatya nın maçı satmasından korkuyor yoksa herkes kendi oyununu oynasa en fazla 2 fark olur . Zaten malatya son 9 maçta en fazla 2 gol yemiş
Bjk de son 29 haftada 3 gol GS dn yedi bu mantıkla bakarsak ozaman bjk maçı sattı 29 haftadır en son fenerden yemiş 3 gol:))

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #256 : 14 Mayıs 2021, 08:53:57 »
Kimin şampiyon olacağını bilemem ama Avrupa ve Türkiye maçlarını çok sıkı takip eden ve sıkı bir Galatasaraylı birisi olarak bu sene gerçekten çok zevksiz bir lig geçirdik. Corona, ekonomik sebepler derken iyi futbol oynadığı söylenen Beşiktaş'ın dahi Avrupa standartlarının çok altında futbol oynadığı aşikar. En nihayetinde yine kendi ligimizde heyecan yaşayan bir millettik ama bu son yıllarda gerçekten ülke futbolu keyif vermiyor. Yine 2010'lar da maddi olarak Avrupa'nın bu kadar gerisinde değilken belirli bir standartta futbol izleyebiliyorduk. Şimdi İsveç'ten, Danimarka'dan dahi wonderkid almaya çalışssa kulüpler kapıyı 10 milyon €'dan açıyorlar. Yani takım kaliteleri mevcut durumda ortada. Dediğim şu ki gerçekten zevksiz, kalitesiz bir futbol vardı ama Beşiktaş'ın kadrosu gerçekten kısıtlıydı. Son haftalarda forvetlerini kaybetmeseler muhtemelen şuan şampiyon da olacaklardı. Bu arada medyada da Galatasaray'ın şampiyon oldu algısı yaratılmaya çalışıyor ama Fatih Terim bu oyuna gelecek bir tekik direktör değil. Biraz boş bir çaba bana kalırsa. Rehavete kapılmadan herkes oyununu oynayacak. Tek sevindim son hafta hiç değilse biraz heyecanlı bir futbol izleyeceğiz. Keşke corona da olmasaydı gidip stadda bu heyecanı yaşasaydık. Keza Galatasaray maçı İzmir'de olsa ben giderdim corona olmasaydı. Böyle anlar çok fazla denk gelmiyor hayatta...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #257 : 15 Mayıs 2021, 01:29:00 »
Fenerbahçelilerin hala bir umudu var mı ya :D merak ettim cidden
  • Yaşınız 28

byflamingo

• Sr. Member
« Yanıtla #258 : 15 Mayıs 2021, 01:31:44 »
Fenerbahçelilerin hala bir umudu var mı ya :D merak ettim cidden

Hem gs hemde bjk yenilip fenerin kazanması gerekiyor  :) yani anlayacağın yüzde 1 ihtimal belki en fazla

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #259 : 15 Mayıs 2021, 16:57:01 »
Hem gs hemde bjk yenilip fenerin kazanması gerekiyor  :) yani anlayacağın yüzde 1 ihtimal belki en fazla

Zaten bu ihtimal gerçekleşirse büyük yankı uyandırır. Çok çok çok düşük bir ihtimal. GS farklı kazanır.
  • Yaşınız 28

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #260 : 15 Mayıs 2021, 22:58:24 »
Türkiye’de şu kadar farklı kazanmam lazım diyip o farkla kazanan bir takım yok. GS 6 tane atar algısı çok yükseldi medyada kamuoyunda ters teper normal skorlar GS kazanır 2-0 3-1 gibi. İddaa bile beklentiye uyup düşük oranla 6 fark bahsine yönlendirdi milleti vuracaklar parayı. Malatya’da da herkes 5 yer kesin gözüyle baktığı için ekstra motivasyon olur yememek için.  Kimsenin tutuştuğu yok.  Maç gecesi gs şampiyon oldu demiştim ama duruma detaylı bakınca tahminim

GS Malatya  3-1
Göztepe BJK 1-2
reis hafta içi oynanacak olan kupa finalinin skorunu ver de kasayı basalım
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2021, 01:06:28 Gönderen: Subzero »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #261 : 15 Mayıs 2021, 23:02:40 »
Beşiktaşlı Arkadaşları tebrik ederim..  Gerçekten çok heyecanlıydı uzun zamandır bu kadar Adrenalin salgılamadım:)
Global Moderator

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #262 : 16 Mayıs 2021, 00:03:35 »
Türkiye’de şu kadar farklı kazanmam lazım diyip o farkla kazanan bir takım yok. GS 6 tane atar algısı çok yükseldi medyada kamuoyunda ters teper normal skorlar GS kazanır 2-0 3-1 gibi. İddaa bile beklentiye uyup düşük oranla 6 fark bahsine yönlendirdi milleti vuracaklar parayı. Malatya’da da herkes 5 yer kesin gözüyle baktığı için ekstra motivasyon olur yememek için.  Kimsenin tutuştuğu yok.  Maç gecesi gs şampiyon oldu demiştim ama duruma detaylı bakınca tahminim

GS Malatya  3-1
Göztepe BJK 1-2

Tebrik ediyorum hocam. Skorları dahi bilmişsiniz. :)
  • Yaşınız 28

byflamingo

• Sr. Member
« Yanıtla #263 : 16 Mayıs 2021, 00:46:24 »

GS Malatya  3-1
Göztepe BJK 1-2

Valla helal olsun binlerce tahmin duydum okudum maçtan önce  tutturan olmamıştı
Çok zor tahmin edilebilecek skorları bilmişsin
İddiada tüyo isteriz bundan sonra  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #264 : 16 Mayıs 2021, 00:47:45 »

GS Malatya  3-1
Göztepe BJK 1-2

Oha diyorummm Helal olsun instagram da  paylaştık bunu bizim forum saç da olduğu kadar futbolda da iyidir diye :)
Global Moderator

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #265 : 16 Mayıs 2021, 09:32:14 »

GS Malatya  3-1
Göztepe BJK 1-2

Valla su yorumu en kral futbol yorumcusu yapamaz Arkadaşı tv lerde görmek isteriz.

Helal olsun

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #266 : 16 Mayıs 2021, 10:10:11 »

GS Malatya  3-1
Göztepe BJK 1-2
Nokta tahminler cidden helal olsun.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #267 : 16 Mayıs 2021, 12:25:56 »
Beşiktaşlı arkadaşları tebrik ederim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #268 : 16 Mayıs 2021, 13:26:50 »
Beşiktaşlı arkadaşlarımı kutluyorum

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #269 : 16 Mayıs 2021, 18:34:54 »
Beşiktaşlı arkadaşları ben de tebrik etmek istiyorum. Tabii ilk olarak Sergen hocayı, büyük iş başardı.
  • Yaşınız 28

Facebook Twitter Instagram