görüntülerin kamera kayıtlarını görmediğim için yorum yapmıyorum. henüz oynanmayan maçın üzerinden algı yapıyorsunuz, her maç öncesi ve sonrası şereften bahsediyorsunuz. gidip 92-93 senesi sezonu örnek gösteriyorsunuz. bu ezikliktir kusur bakmayın. bizim camiada da çok kanser kitle var fakat bjk son iki günde toplu taraftar canlı yayınları yapıp, malatyalı ve göztepeli oyuncular üzerinden iftiralar üretiyor.
bu ülkedeki tescilli şikeci takımlar belli, kendini hiç yorma. o zamanın tff başkanı kollamasaydı yiyeceğiniz cezayı siz de çok iyi biliyorsunuz. aynı sezon ankaragücü'ne 6 tane atan siz değil miydiniz? üstelik bizim bir golümüz bile yetiyordu. tabii sizinkiler şike değil "hatır" değil mi?
Konu senin yaptığın yorum değil, Gs'lıların yaptığı yorumdu. Ama görmediğim için yorum yapamıyoruma bağlayıp aynı aciziyeti devam ettirmen müthiş. Senin göremediğini onlar da görmedi merak etme. Sana olayı görüp görmediğini sormadım. Görmedikleri olayla ilgili iddiada bulunan Gs'lıları sordum. Ayrıca maçı izlediysen Rosier'in sahada kaldığını Ghezzal'ın onun yanına gidip teselli ettiğini görürdün. Bu olay karşı taç çizgisinde oluyor. Koridor karıştığında oraya ışınlanmalarının imkanı yok ama siz imkanı olmayan olaylarda sırf algı için imkan yaratırsınız. Algıyı sizden iyi yapan yok çünkü.
Bu ülkedeki tescilli terör örgütü sümüklü Fethullah'ın ve Mehmet Ağar'ın Gs ile bağlantısını bilmeyen yok. Mehmet Ağar kendisi Fettulah Gülen'i ziyaret ettiğini söylüyor. Hani sizin şu 4 sene üst üste şampiyon olduğunuz dönemde şampiyonluk posterlerinize giren bakan. Sahi ya bir bakanın bir spor takımının şampiyonluk posterinde işi ne? Ayrıca bu ülkede Federasyon başkanlarının bir gölge olduğunu ve atamayla gelip gittiklerini en iyi sizin bilmeniz gerekir. "Beşiktaşlı Tff başkanı" döneminde en çok kupayı siz almışsınız. Ne enteresan? Ben de senin gibi bilgisiz olsaydım bu konuda Haluk Ulusoy'un Gs'lı olmasından bahsederdim. 92-93 sezonunda da averaj farkı 2. Maç 35 dakika 5 oluyor. Ama bu maçta enteresan olan şey skordan çok rakip futbolcuların alenen yaptıkları. Her pozisyonda kalesini boşaltan Zalad gibi ya da Gs korner kullanırken çizgiyi bırakıp ileri çıkan topa bakmayın gol yediren Ankaragücülü futbolcu gibi. Yoksa kimsenin farklı skor = şike dediğini iddia eden yok.
Ayrıca Gs'ın eski başkanlarından Adnan Polat'ın Gs şike yapmamıştır diyemem lafı da hafızalardayken hala yavuz hırsız ev sahibini bastırır modunda olmanı çok da garip karşılamıyorum.
Not: Yaşın kaç bilmiyorum ama Gs'li feno hesaplarını çok takip etmemeni tavsiye ederim.