Anket

Favoriniz kim

Alanyaspor
0 (0%)
Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
48 (48.5%)
Fenerbahçe
24 (24.2%)
Galatasaray
21 (21.2%)
Gaziantep
0 (0%)
Hatayspor
1 (1%)
Trabzonspor
1 (1%)
Sivasspor
1 (1%)
Karagümrük
3 (3%)

Toplam Oy Verenler: 99

Gönderen Konu: Kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 11502 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Kim şampiyon olur?
« Yanıtla #180 : 02 Mayıs 2021, 15:12:32 »
FB TV
Aramak istediğiniz kelimeyi yazın
Aramayı tamamlamak için Enter’e basmanız yeterli.

KULÜP
Kulübümüzün 2021 yılı Olağan Seçimli Genel Kurulunda oy kullanacak kişi sayısı belli oldu!
01 Nisan 2021 Perşembe 17:16
Yaşadığımız pandemi süreci sebebiyle İçişleri Bakanlığımızca herhangi bir kısıtlama olmaması durumunda 2021 yılı Olağan Genel Kurulumuz, tüzüğümüzce belirlendiği haliyle yapılacaktır.

1 Ocak-31 Mart tarihleri arasında, kulübümüzün aidat ödeme döneminin sona ermesiyle birlikte, devletimizin ilgili kurumlarınca da alınacak aksi yönde bir karar olmaması halinde, yapılacak Olağan Genel Kurulumuzda oy kullanma hakkına sahip olan üye sayımız belli oldu.

2018 yılında Olağan Genel Kurulumuzda oy kullanma hakkına sahip olan üye sayımız 25 bin 857 iken bu sayı 2021 yılında artarak 28 bin 529 sayısına ulaştı.

10 bin 387 temsilci üyemizden aidatını ödeyen üye sayımız ise 4 bin 387 olarak gerçekleşti.

Demokratik işleyişimizi belirleyen dinamiklerin en başında gelen Genel Kurullarımıza 34.709 kongre üyemizin %82’sine karşılık gelen 28 bin 529 kişinin katılım sağlayabilecek olması ile kulübümüz oy kullanma hakkına sahip olan üye sayısı bakımından en yüksek seviyesine ulaşmış oldu.

Üyelerimiz, 5 Nisan 2021 tarihi itibarıyla kulübümüz tarafından ilan edilecek web sitesi üzerinden 2021 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu Hazirun Listesinden sorgulama yapabilecekler.

Yaşanan pandemi sebebiyle Genel Kurulumuzun tüzüğümüzce belirlenen tarihler dışında yapılması ya da ertelenmesi durumunda, oy kullanma hakkına sahip olan üye sayımızda değişiklikler olabileceği hususunu da dikkatlerinize sunar, kongre üyelerimizin en yüksek seviyede katılımları sebebiyle memnuniyetimizi bildirir, teşekkürlerimizi sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #181 : 02 Mayıs 2021, 17:59:33 »
 denizlide dustu.ruyamda dun gece denizlideydim.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

mehmetural

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #182 : 02 Mayıs 2021, 18:03:07 »
denizlide dustu.ruyamda dun gece denizlideydim.

Bir daha geri gelemezler umarım.
  • Yaşınız 24

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #183 : 02 Mayıs 2021, 18:12:08 »
 ne bilim içim fena oldu dayanamıom boyle şelere.ama orda giden şampiyonluk o gece nelerle uğraştım bjkli bir arkadas zaten tedavi goruyor kutlama yapan gslilere saldırmak istemişti sabaha kadar uğraştım manyakla.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #184 : 02 Mayıs 2021, 18:35:10 »
Gs da havlu atar akşam.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #185 : 02 Mayıs 2021, 19:21:49 »
 gençler can havliyle kazanır gorusu hakim genelde toplumda.3 ihtimalli maç aslında beraberlik ikisinede yaramıyor

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #186 : 02 Mayıs 2021, 21:51:52 »
Koyu fenerliyim helal olsun arkadaş Beşiktaş'a , düşük bütçeli kaliteli kadro nasıl kurulurmuş gösterdi . Umarım bizde kadroyu yine dağıtmayıp seneye sağ bek , szalai nin yanina sağlam stoper , kanat ve forvet transferleriyle başarılı olacağımızı düşünüyorum

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #187 : 02 Mayıs 2021, 21:58:20 »
 fbnin kadrosu bastan aşapı değiştirilmeli.bjkde zayıf değil denildiği gibi.abubakar faktoru işi goturdu.fb hocasızdı .gsdede terim baskanla kapıştı.fbninde kurduğu kadronun yuksek butceli olduğunu sanmıom yasını basını almış adamlar koç değersiz adamlara çok para verdiyse bilemicem.3 gunde bri maç oynancak tum yıldızların 30 ustu.ilk sene koç kadro kurdu sokakta biz diyoruz lig sonu yas sorunu yasıcak yasadıda sokaktaki adam biliyor kadroyu kuranlarmı bilmiyor.fbde gustavo pelkas ozan samuel slai dısında seneye ciddi kadro lazım.altayda son aylar form tuttu saman alevimi istikrarlımı gorcez ilk 2 sene mahvetti kaleyi.fb çok kuculdu bu topcuların yarısı 11 oynayamaz sampiyon olcak takımda.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #188 : 02 Mayıs 2021, 22:15:14 »
 sahsi dusuncem oy çıkmadı diye seçimden ankarada genclerle ankaragucunu aşağıya atarlar diye dusundum hep ama ankaragucu kurtarcak gibi

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #189 : 02 Mayıs 2021, 22:38:32 »
Beşiktaş- Antakya maçının ilk yarısını izledim, Beşiktaş şampiyon takım gibi oynuyor.

Gs- Gençler maçının ilk yarısını ve Fenerbahçe- Alanya maçının tamamını izledim, ne gs ne Fener şampiyon takım gibi oynamıyor. Helal olsun beşiktaş'a. Sezon başı uefa maçlarını izlediğimde, bu welinton ve nskala ile küme düşer demiştim. Nerden nereye geldiler.

mehmetural

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #190 : 03 Mayıs 2021, 15:28:34 »
Beşiktaş için sezon başında çokça olumsuz konuşmamıza rağmen buralara kadar gelmeyi başardılar. Oyuncular çok kaliteli çıktı. Fakat burada Sergen hocayı da unutmamak lazım. Fenerbahçe, Emre hocayla birlikte biraz daha ekip ruhunu yakalasa da tren çoktan kaçtı
  • Yaşınız 24

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #191 : 03 Mayıs 2021, 16:50:47 »
 aman emre seneye devam etmesinde.burası staj yeri değil

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #192 : 03 Mayıs 2021, 17:58:27 »
  başakşehir gene 1 0 dan dondu 2 1 aldı.onları gecen sene sampiyon yaptılar bu sene dusurmicekler.başşaklı takım

mehmetural

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #193 : 03 Mayıs 2021, 19:54:07 »
Emre Belözoğlu, Fenerbahçe için çok kıymetlidir. Oyununa, felsefesine bakılır, eğer başarılı bulunursa devam eder. Şuana kadar izlettiği oyun ve kafasında oyun felsefesi son derece başarılıdır. Fenerbahçe'nin genlerine uygun bir oyun yapısıdır. Kesinlikle devam edilmelidir. Öyle burası staj yeri değildirle olmuyor maalesef. Ne tecrübeli hocalar gördük, bir halt başaramadılar. İyi oynatan kim ise bu takımın hocası da odur. Emre eğer iyi oynatırsa hoca o olur.
  • Yaşınız 24

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #194 : 03 Mayıs 2021, 21:07:01 »
 emre gitsin baska yerde hocalık yapsın basarılı olursa devam etsin 5 10 sene sonra pişince geldin hatta hiç gelmesin geldiğinden beri ali koçu almış parmağına basket topu dondurur gibi donduruyor.korkuom seneye buda koçta kalcak zaten gelecek senede yandı o zaman.daum gibi adam varken emre hocalıkta tırnağı olamaz bu klubun kapısından girmemeliydi emre

Facebook Twitter Instagram