Anket

Favoriniz kim

Alanyaspor
0 (0%)
Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
48 (48.5%)
Fenerbahçe
24 (24.2%)
Galatasaray
21 (21.2%)
Gaziantep
0 (0%)
Hatayspor
1 (1%)
Trabzonspor
1 (1%)
Sivasspor
1 (1%)
Karagümrük
3 (3%)

Toplam Oy Verenler: 99

Gönderen Konu: Kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 11501 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Kim şampiyon olur?
« Yanıtla #165 : 01 Mayıs 2021, 22:57:05 »
 forvetleri en iyi takım bjk.abubakar fb gsdeki tum forvetlere bedel.forvet hattı cozdu işi.fbnin kadrosunu hiç beğenmedim basta beri gsninde.ben bjkde abubakar faktoru etkili olucak diye dusundum o sampiyon yapar onları diye larinle ikisi goturdu alttanda yerli messi gezzal vida atiba derken kasmadan bitirdiler ligi.gs falcoalarla iş yapmaya kalkarsa fb samata şu bu uğraşırsa bjkde aalır abubakarı yoluna bakar baktıda.

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #166 : 01 Mayıs 2021, 23:12:40 »
Sergen Yalçın'ı çok başarılı bulmama rağmen geleceği falan domine edebileceğini düşünmüyorum. Çok başarılı bir sezon geçirdi. Ama oyuncuların da bireysel başarıları bu seviyeyi yaşamalarını sağladı. Sergen hocaya kaliteli oyuncu verirsen bu şekilde taş gibi oynatır. Bireysel yeteneği kısıtlı oyuncuları verdiğinde başarılı olabileceğini düşünmüyorum. İlk 11 oyuncuları çok çok kaliteli performans sergiledi. Dar kadroya rağmen bunu başarmak da kolay değildi. Tebrik etmek gerek gerçekten.

Aynen bende böyle düşünüyorum .Hatta bugünkü maçtan sonra garip bir şekilde gözümden düştü sergen yalçın.maç sonu açıklanalarında sanki farklı galibiyet tesadüfmüş gibi konuştu .
Bugünkü maçtan sonra net olarak anlaşıldıki bu takım cidden çok kaliteli ayaklara sahip.sergen takımı çok güzel motive ediyor ama bir gerçek varki bu takımı kim yönetse şampiyon olur .özellikle pas trafiği ve topa sahip olma bakımından ligte bu kadar kaliteli oyuncunun olduğu başka bir takım daha yok.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #167 : 01 Mayıs 2021, 23:29:09 »
 açıklamaları dinlemedim ama sergen oyle konustuysa haftaya kadar şımarmamaları içindir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #168 : 01 Mayıs 2021, 23:42:29 »
 sanırım lille maçında 2 0 lille onde dk 83.golleri zeki burak atmış
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #169 : 02 Mayıs 2021, 00:27:09 »
Fb Alanya maçı tekrarlanırsa ve Beşiktaş kalan maçların ikisinde takılır ve Fb de kalan maçlarını kazanırsa şampiyon Fb.

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #170 : 02 Mayıs 2021, 00:43:25 »

helal olsun burak lilleyi şampiyon yapacak nerdeyse adam 36 yaşında bu sene fransa ligini salladı resmen  :)

Fb Alanya maçı tekrarlanırsa ve Beşiktaş kalan maçların ikisinde takılır ve Fb de kalan maçlarını kazanırsa şampiyon Fb.

bir canınız çıkmadı bir türlü hayret ediyorum vay arkadaş  ;D

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #171 : 02 Mayıs 2021, 01:03:22 »
helal olsun burak lilleyi şampiyon yapacak nerdeyse adam 36 yaşında bu sene fransa ligini salladı resmen  :)

bir canınız çıkmadı bir türlü hayret ediyorum vay arkadaş  ;D
Ben Beşiktaşlıyım kardeşim yalnız. :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #172 : 02 Mayıs 2021, 01:04:07 »
 burak zeki yusuf 3ü çok katkı sağladı

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #173 : 02 Mayıs 2021, 01:39:20 »
Ben Beşiktaşlıyım kardeşim yalnız. :)

bende beşiktaşlıyım ama enterasan bir şekilde senin gibi düşünen taraftarlarımız var .cidden şaşırıyorum inanın kardeşim biraz takıma . böyle düşünenleride anlamıyor değilim işin gerçeği geçmişte çok enterasan dengesiz sonuçlar aldığımız oldu ama bu sefer artık bitti şampiyon beşiktaş bunun geriye dönüşü bu saatten sonra yok buna inanabilirsin

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #174 : 02 Mayıs 2021, 01:44:59 »
 zaten çok uzun haftadır bu iş bitik.bilki bu saatten sonra donus olursa yukarısı oyle istemiştir bu iş masa basıdır.son yıllar oyle oldu sergende ondan cekiniyor.

mehmetural

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #175 : 02 Mayıs 2021, 01:52:21 »

Alanya maçının tekrarlanması gerektiğini fakat kesinlikle tekrarlanmayacağını düşünüyorum. Tekrarlansa bile Fenerbahçe'nin yoğun şekilde eleştirileceği ve şampiyonluk yolunda demoralize olacağını düşünüyorum. Ki zaten Beşiktaş havayı yakalamışken buradan da şampiyonluğu vermeyecektir.
  • Yaşınız 24

mehmetural

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #176 : 02 Mayıs 2021, 01:53:57 »

Türkler 10 yıl sonra Fransa'da Lille'nin şampiyon olmasını sağlayacak. Eğer Paris Saint Germain varken bunu başarırlarsa büyük bir olay olur.
  • Yaşınız 24

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #177 : 02 Mayıs 2021, 01:55:51 »
 sorma çok sevindim.burağı sevmezdim bana mesudu değil milli takımda oynadığım arkadaslarımı sorun lafı mest etti beni.dularımız onlarla.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #178 : 02 Mayıs 2021, 02:10:35 »
Alanya maçının tekrarlanması gerektiğini fakat kesinlikle tekrarlanmayacağını düşünüyorum. Tekrarlansa bile Fenerbahçe'nin yoğun şekilde eleştirileceği ve şampiyonluk yolunda demoralize olacağını düşünüyorum. Ki zaten Beşiktaş havayı yakalamışken buradan da şampiyonluğu vermeyecektir.
hocam fenerbahçe galatasaray beşiktaş boyle şeylerin arkasına sığınamaz.2 topçuları karsı takımı satın alır.kalkıp saçma bir kuralın tekrarıda saçma olur yoruma açık bir kural aynı şekil fb onde olsa diğer ikisi tekrar isterdi.kadronu kuramadıktan sonra yonetimin işi bilmio hocaların traş baskada bişi olmazdı.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #179 : 02 Mayıs 2021, 09:05:23 »
bende beşiktaşlıyım ama enterasan bir şekilde senin gibi düşünen taraftarlarımız var .cidden şaşırıyorum inanın kardeşim biraz takıma . böyle düşünenleride anlamıyor değilim işin gerçeği geçmişte çok enterasan dengesiz sonuçlar aldığımız oldu ama bu sefer artık bitti şampiyon beşiktaş bunun geriye dönüşü bu saatten sonra yok buna inanabilirsin
Yahu ironi yaptım kardeşim. :) Böyle düşünen Beşiktaşlılar kafayı yemiştir bence. Bu takıma Paşa ve Sivas maçlarından sonra bile 1 saniyeliğine bile olsun şampiyon olacağımızdan şüphe etmedim ben.

Facebook Twitter Instagram