Anket

Favoriniz kim

Alanyaspor
0 (0%)
Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
48 (48.5%)
Fenerbahçe
24 (24.2%)
Galatasaray
21 (21.2%)
Gaziantep
0 (0%)
Hatayspor
1 (1%)
Trabzonspor
1 (1%)
Sivasspor
1 (1%)
Karagümrük
3 (3%)

Toplam Oy Verenler: 99

Gönderen Konu: Kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 11476 defa)

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kim şampiyon olur?
« Yanıtla #105 : 26 Nisan 2021, 00:56:39 »
erzurumlu değilim ama yılmaz vural için ligte kalmasını istiyorum.inanılmaz maça ozguvenli hazırlanmışlar anteb gibi sahasında yenilmeyen takımı yendiler.taktik topçuları hazırlayış harikaydı yılmaz vuralda.erzurum boyle oynasın bu ligte kalır sezonda 3 te 3 yapamayan erzurum vuralla yaptı bu adamın siniri olmasa buyuk takımlardada calısırdı.haftaya erzurum basak yılın maçı.basakta aynı kadro sampiyon oldu şimdi kume dusuyor.şampiyon olunmas istenmişti oldu herhalde şimdide dusulmesi isteniyor
 fark olcak maç harun sonda o kafayıda yese berabere biticekti.

Harun o kafayı iyi çıkardı evet normalde çoğu kaleci çıkaramazdı.
Erzurumu bende şaşırarak takip ediyorum yılmaz vural geleli bir ay olmadı takım şahlandı enteresan adam üç büyüklerden birinin başında görmek isterdim.
Yalnız böyle giderse fener erzurum maçından biraz zor sağ çıkar  :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #106 : 26 Nisan 2021, 00:59:32 »
 harun fbye geldi farklı bir kişilik sergiliyor olmayacak hatalar ve iyi kurtarışları aynı maçta beraber yapıyor bursada hep iyidi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #107 : 26 Nisan 2021, 01:46:43 »
alanya feneri çok zorlar hatta maçı vermez büyük ihtimal. erzurum'da küme yarışında zorlu bir rakip. fener için iki kritik maç var ve işi çok zor. ben hala bjk'nin şampiyon olacağını düşünüyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #108 : 26 Nisan 2021, 01:54:38 »
 rize maçı ne kadar zorsa alanya maçıda o kadar zor bjknin hatay maçı ne kadar zorsa fbnin erzurum maçıda o kadar zor.ikiside beklenmedik takılmalar yasar ama bjk ipi gogusler.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #109 : 26 Nisan 2021, 14:02:08 »
 son yılların en onure edici olayı tşkler lilledeki türklere

mehmetural

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #110 : 26 Nisan 2021, 15:15:20 »
Dünkü ilk yarıyı izledikten sonra Beşiktaş'ın en ufak bir hatasında Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını düşünüyorum. Alanyaspor maçını da kayıpsız atlatabilirse geriye kalan tüm maçlarını kazanabilir. Tabii ipler yinede Beşiktaş'ın elinde.
  • Yaşınız 24

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 28 Nisan 2021, 22:49:28 »
Şampiyon beşiktaş.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #112 : 28 Nisan 2021, 22:51:42 »
 kadıköyde fbyi 4 3 yendiğinde şampiyon olmuştu.fbde kadro dandik kim ne kadar iyi derse desin gsde kadro dandik bjk forvetleriyle goturdu ligi

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #113 : 29 Nisan 2021, 04:55:04 »
Beşiktaş hata yapmazsa artık şampiyon, herşey Beşiktaş'ın kendi elinde.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #114 : 29 Nisan 2021, 19:23:53 »
 basaksehir 10 kişi kalıyor en ciddi rakibinle deplasmanda ve 2 1 kazanıyor 1 0 dah 10 kişiyle geri gelip.izlerken 1 0 dada dedim bu maçı basak alır.sistem bunu isito.josef de souza denilen piyonu camiası konusturmuş.yok rizer teşvik almış.he ondan buu kadar zor deplasmanı 85 dk elini kolunu sallaya sallaya 3 0 goturmuş.bjk arkadan bunu konusturuo fbnin ekmeğini yemiş adam kaos oluşturmak için.bjk bide hakemlerden ağlanıo camia zaten hep hakemlerden ağlanır ama onun dısında ondesin hakamlerden zarar gormemişin her maç kasıtı hakemlere sallıon.sampiyon kim olursa otekiler onu hakemler sampiyon yaptı der bu her sene olur.fb gs basarısızlığını ortpas için hakemlere sallıyor bu hep olur.bjk neden hakemlere düşman.çık açıkca sole korkun varsa reyting için son haftaya bu işi bırakcaklar de herkes bunu soluo korkun varsa manipile etmeden sole.ondesin şampiyonda olursun hakemlerden zararda gormemişin eee olay ne?sergenle yonetim hakemlere yuklenio onumuz kesilcek şu bu hangi maçta zarar gordum reyting için dengeleme yapıcaklar de haklısın beklene o zaten hatay gs maçlarında reyting devreye girer diye 5 yasında cocuk soluyor

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #115 : 29 Nisan 2021, 21:46:26 »
basaksehir 10 kişi kalıyor en ciddi rakibinle deplasmanda ve 2 1 kazanıyor 1 0 dah 10 kişiyle geri gelip.izlerken 1 0 dada dedim bu maçı basak alır.sistem bunu isito.josef de souza denilen piyonu camiası konusturmuş.yok rizer teşvik almış.he ondan buu kadar zor deplasmanı 85 dk elini kolunu sallaya sallaya 3 0 goturmuş.bjk arkadan bunu konusturuo fbnin ekmeğini yemiş adam kaos oluşturmak için.bjk bide hakemlerden ağlanıo camia zaten hep hakemlerden ağlanır ama onun dısında ondesin hakamlerden zarar gormemişin her maç kasıtı hakemlere sallıon.sampiyon kim olursa otekiler onu hakemler sampiyon yaptı der bu her sene olur.fb gs basarısızlığını ortpas için hakemlere sallıyor bu hep olur.bjk neden hakemlere düşman.çık açıkca sole korkun varsa reyting için son haftaya bu işi bırakcaklar de herkes bunu soluo korkun varsa manipile etmeden sole.ondesin şampiyonda olursun hakemlerden zararda gormemişin eee olay ne?sergenle yonetim hakemlere yuklenio onumuz kesilcek şu bu hangi maçta zarar gordum reyting için dengeleme yapıcaklar de haklısın beklene o zaten hatay gs maçlarında reyting devreye girer diye 5 yasında cocuk soluyor
abi bu kadar da anlamsız bi yazı yazmazsın ya . 5-6 kere okudum anlamak için yinede tam bişey anlamadım 😃

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #116 : 29 Nisan 2021, 22:04:27 »
 bjk diyorum neden hakemlerden ağlanıyor her maç .ima ettikleri sey reyting için lig eşitlenicek kalkıpta eski futbolcumuza açık açığa tesvik verdiniz rizeye dedittirdiler sampiyon olucaklarına rağmen neden kaos kavga ortamına goz gore gore cekmeye calısıyorlar işleri.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #117 : 29 Nisan 2021, 22:29:42 »
 buyrun cenaze namazına.

mehmetural

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #118 : 30 Nisan 2021, 04:49:19 »
Bugün itibariyle Beşiktaş şampiyon diyebiliriz herhalde.
  • Yaşınız 24

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #119 : 30 Nisan 2021, 12:42:24 »
 bjk çoktan sampiyon abubakar transferi ile sampiyon oldu samata ile abubakarı larinle valenciayı yer değiş sampiyon fb olurdu.kadroyu iyi kurdu bjk sampiyon oldu fbin guclu kadro algısı yapıldı kadroyu hiç beğenmedim yıldız dediklerinin hepsi 30 ustu.bjk zorlanmadan bir sezoun gecirdi haketti oldu.tbr etmek lazım burdan vermez herhalde artık

Facebook Twitter Instagram